Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Podgorica

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Podgorica
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Podgorica

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Podgorica bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Skoda Citigo
10 Dagen van 27.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
10 Dagen van 27.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Skoda Citigo
10 Dagen van 27.09 - 06.10.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Podgorica

In het hart van Montenegro ligt de luchthaven van Podgorica, waar u uw huurauto kunt ophalen voor een onvergetelijke zomer. Of u nu naar het strand wilt of naar de bergen met de huurauto - in Montenegro kunt u uw zomervakantie indelen zoals u dat wilt. Reserveer de huurauto van tevoren en kijk uit naar onvergetelijke dagen in Montenegro.

autoverhuur op Podgorica Luchthaven

Uitzicht op Podgorica

Boek een goedkope huurauto in Podgorica Luchthaven

Montenegro wordt beschouwd als een absolute geheime vakantietip. Het land is in tegenstelling tot het buurland Kroatië nog ver verwijderd van het massatoerisme. Qua schoonheid doet Montenegro in niets onder voor de populaire vakantiebestemming Kroatië. Is Montenegro goedkoop? Montenegro is nog steeds een echt goedkope reisbestemming, waar je veel voor je geld krijgt. De goed geregelde, moderne luchthaven Podgorica (TGD) is het vertrekpunt voor een mooie rondreis door Montenegro. Om het meeste uit uw reis te halen, kunt u het beste autoverhuur prijzen vergelijken op Podgorica Luchthaven (TGD). Kies de goedkoopste deal voor een huurauto Podgorica Luchthaven vanuit het comfort van uw eigen huis. Daarna rijdt u naar de mooiste bezienswaardigheden en plaatsen van Montenegro.

ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Podgorica

Podgorica luchthaven autoverhuur uithangbord

Haal uw huurauto op bij de luchthaven van Podgorica

Waar haal ik mijn huurauto op in Podgorica Luchthaven? Nadat u door de douane bent gegaan in de aankomsthal , vindt u de balies van de autoverhuurders in het zuidelijke gedeelte van de hoofdterminal bij de aankomsten. Vanaf hier zal een vriendelijke en goed geïnformeerde servicemedewerker u begeleiden naar uw huurauto. Bij MietwagenCheck hebben we al onze partners met grote zorg geselecteerd.

Op de luchthaven van Podgorica werken we samen met de volgende gerenommeerde leveranciers:

 • Rokšped Autoverhuur
 • Sixt
 • Ideale Auto
 • Meridian Rent A Car
 • Avis
 • Kompas
 • Renault Autoverhuur
 • Begroting
 • Europcar

Informatie over Podgorica Luchthaven

Vliegtuig komt aan op luchthaven Podgorica

Een van de twee internationale luchthavens van het land

De luchthaven van Podgorica (TGD) is een internationale luchthaven voor de Montenegrijnse hoofdstad Podgorica en de omliggende regio. Daarom is de luchthaven het eerste aanspreekpunt voor een autotocht door Montenegro. Het is een van de twee internationale luchthavens in Montenegro. De andere internationale luchthaven van Montenegro is de luchthaven van Tivat. Beide worden geëxploiteerd door het staatsbedrijf "Luchthavens van Montenegro". De luchthaven ligt 11 km ten zuiden van het centrum van Podgorica, in de Zeta-vlakte, een van de weinige vlakke gebieden van Montenegro die geschikt zijn voor een grote luchthaven. De luchthaven staat plaatselijk bekend als Golubovci Airport, aangezien zij binnen de administratieve grenzen van de stad Golubovci ligt. De code IATA van de luchthaven is nog steeds TGD, omdat Podgorica van 1946 tot 1992 Titograd heette (naar Josip Broz Tito). In deze periode werd de luchthaven geopend. Het is de belangrijkste hub voor Montenegro Airlines en Di Air. Toen het luchtverkeer in Montenegro in de jaren 2000 snel toenam, werd de oude passagiersterminal, een klein bakstenen gebouw, gesloten nadat de nieuwe terminal was gebouwd, behalve voor het onderhoud van kleine chartervliegtuigen. Het oude terminalgebouw werd volledig gerenoveerd en heropend in 2009 en wordt nu gebruikt voor VIP en algemene luchtvaart.

Vervoer van en naar Luchthaven Podgorica

Montenegro weg

Reizen met een huurauto in Montenegro

Hoe kom ik met de auto van de luchthaven Podgorica naar de stad? De luchthaven van Podgorica ligt aan de snelweg Podgorica - Bar (E65 / E80), bereikbaar via een korte afrit. De route van Podgorica naar de luchthaven is opgewaardeerd tot een moderne snelweg. Een rit van het stadscentrum naar de luchthaven duurt meestal minder dan 15 minuten. Door de aanleg van de Sozina-tunnel ligt de luchthaven op ongeveer 40 km van Bar, de belangrijkste haven van Montenegro, en komt de luchthaven dus steeds meer tegemoet aan de behoeften van steden aan het zuidelijke deel van de Montenegrijnse kust.

Afhankelijk van uw vertrekpunt, kunt u een van de volgende routes kiezen om de luchthaven te bereiken:
 • Adriatische snelweg E 80 (langs de kust) - Budva - Cetinje (bij Lovcen Nationaal Park met Njegoš Mausoleum op de top van de berg, 1749 m) - Podgorica - Luchthaven.
 • Adriatische snelweg E 80 (langs de kust) - Sutomore - door Sozina tunnel (lengte 4185 m) - vervolgens door Skadar Nationaal Park meer (met een oppervlakte van 370 km2 is het het grootste meer in Montenegro en op het Balkanschiereiland) - luchthaven
 • Adriatische snelweg E65 (langs de kust) - Herceg Novi - Risan - Niksic - Podgorica - luchthaven
 • Pljevlja - Mojkovac - Kolasin - langs de kloof van de rivier Moraca - Podgorica - Vliegveld
 • Zabljak - Savnik - Niksic - Podgorica - Vliegveld

Interessante bestemmingen, gemakkelijk bereikbaar met een huurauto:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven TGD Reistijd
Podgorica centrum 20 km 35 minuten
Bar (grootste haven) 51 km 1 uur
Skadar Meer Nationaal Park 16 km 30 minuten.
Budva (stranden en oude stad) 69 km 1 uur en 30 minuten.
Kotor (baai en oude stad) 91 km 2 uur
Uitzicht over Kotor, Montenegro

Rijden van Podgorica Luchthaven naar Kotor

Bij de afslag naar de luchthaven van Podgorica komt u bij een rotonde, vanwaar u afslaat in de richting van de luchthaven. Steek het viaduct over om het luchthavencomplex te bereiken, waar het eerste kruispunt in een boog verdergaat naar de passagiersterminal. Ervoor is er een bewaakte parkeerplaats voor uw voertuig. Het verkeer op de luchthaven van Podgorica wordt geregeld door eenrichtingsstraten om uw veiligheid en die van de andere weggebruikers te waarborgen. Houd u aan de snelheidsbeperkingen. Elk oponthoud op het cirkelvormige kruispunt zal de doorstroming van het verkeer beïnvloeden en de veiligheid van het verkeer in gevaar brengen. Het parkeren en stoppen van voertuigen op de rondweg voor het passagiersgebouw is niet toegestaan. Er is een stopzone voor het afzetten en oppikken van passagiers langs de weg tegenover het passagiersgebouw. Het ophalen van passagiers en hun bagage gebeurt op de parkeerplaats voor voertuigen. Bij niet-naleving van de bovenstaande instructies wordt u door het veiligheidspersoneel gewaarschuwd uw voertuig te verwijderen.

Hoe kom ik met de bus van de luchthaven Podgorica naar de stad? De luchthaven wordt bediend door de buslijn L-20 naar het stadscentrum, charterbuslijnen naar andere Montenegrijnse steden en een taxidienst. Waar zijn de taxiloketten op de luchthaven van Podgorica? Taxi's zijn beschikbaar op de luchthaven van Podgorica elke dag tijdens de openingsuren van de luchthaven. De taxibalie waar u alle nodige informatie kunt krijgen en een taxi kunt bestellen, bevindt zich tussen de bagagebanden, nadat u de paspoortcontrole in de aankomsthal bent gepasseerd. De taxistandplaatsen bevinden zich direct links van de uitgang van het terminalgebouw. Taxi's met airconditioning, zoals de Volkswagen Passat en de Golf, staan tot uw beschikking.

Prijzen van taxi's vanaf Podgorica Luchthaven:

Bestemming Tarief in Euro €
Podgorica 12
Bar 45
Skadar 50
Budva 55
Kotor 70

Hoe kom ik met de trein van de luchthaven Podgorica naar de stad? Het station van de luchthaventrein op de lijn Belgrado - Bar ligt op 1,2 kilometer van de passagiersterminal, maar wordt zelden gebruikt als verbinding met de stad vanwege de onhandige ligging en dienstregeling.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat