Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Orio al Serio

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 70 beoordelingen voor de Luchthaven Orio al Serio
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Orio al Serio

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Orio al Serio bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
12 Dagen van 02.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat 500
12 Dagen van 02.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
12 Dagen van 02.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto

De zomervakantie in Bergamo, Italië staat voor de deur en u heeft nog niet de juiste huurauto? Maak je geen zorgen, we zijn er voor je. Boek vooraf online de huurauto van uw keuze voor uw perfecte zomer en haal hem op bij Bergamo Airport. Verken de Cappella Colleoni, de Piazza Vecchia en vele andere bezienswaardigheden in Bergamo flexibel en onafhankelijk met de huurauto. Dit is hoe een vakantie in Italië leuk is.

Huurauto op de luchthaven van Bergamo BGY

Uitzicht over Bergamo, Italië

Uitzicht over Bergamo, Italië

Begin uw vakantie ontspannen - en reserveer gemakkelijk vooraf een huurauto op Bergamo Airport BGY! Op onze onafhankelijke vergelijkingsportaal kunt u gemakkelijk de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven op Bergamo Luchthaven vergelijken en de goedkoopste huurauto vinden die aan uw behoeften voldoet. Kies tussen verschillende kenmerken zoals het brandstofregime of boek eenvoudig extra's zoals navigatiesystemen of eenrichtingsverhuur. Op deze manier kunt u comfortabel Bergamo en de omgeving verkennen met een huurauto.

OntdekBergamo in de lente

Als u in maart, april en mei naar Bergamo reist, kunt u uw lentekriebels de vrije loop laten. Bergamo lonkt met zijn onvergelijkbare charme en romantische steegjes. Wandel door de oude stad in dromerig lenteweer of neem een huurauto en verken de omgeving van Bergamo. Met een huurauto vanaf Bergamo airport BGY kunt u flexibel en onafhankelijk reizen op elk moment in het voorjaar.

Met een huurauto van Bergamo luchthaven BGY naar het oude stadscentrum

Ontdek Bergamo met een huurauto

Bergamo verkennen met een huurauto

De Italiaanse stad Bergamo ligt op ongeveer 50 km van Milaan. De oude stad ligt op een heuvel en is zeer interessant met zijn winkels, restaurants en bars. De oude stad is omgeven door dikke muren en nodigt uit om te winkelen en rond te slenteren, aangezien hier geen voertuigen mogen rijden. Met uw huurauto, die u kunt ophalen bij de autoverhuur op het vliegveld, kunt u echter tot aan de oude stad rijden. Een bus rijdt naar de bovenstad, evenals een kabelspoorbaan. Van daaruit heeft u een adembenemend uitzicht over de vlakte van de Pos. Het eindpunt van de kabelbaan is op Piazza delle Scarpe. Dit is waar het schoenmakersgilde vroeger was. Als u eenmaal op de hoofdstraat van de bovenstad bent, loopt u langs de Piazza Vecchia en de Citadel en vervolgens door de stadspoort genaamd St. Alessandro naar Colle Aperte. Daar vindt u nog een kabelbaan die u naar de wijk San Vigilio brengt. Na het einde van de oorlog werd in Bergamo het populaire stracciatella-ijs ontwikkeld. U kunt er vandaag de dag nog steeds van genieten in de originele kwaliteit in de Pasticceria en Gelateria Marianna.

Algemene informatie over Bergamo Luchthaven

  • De luchthaven Bergamo Orio al Serio (BGY) ligt op vijf km van het centrum van Bergamo. Milaan ligt in het zuidwesten op een afstand van ongeveer 45 km.
  • Natuurlijk kunt u eten en drinken op de luchthaven BGY. De Agripromo is het grootste restaurant op het terrein. Hier heeft u de mogelijkheid om à la carte te eten. Kies tussen typisch Italiaanse gerechten en regionale specialiteiten. De Autogrill is meer casual. Geniet van een drankje en kleine hapjes.
  • U kunt geld afhalen bij twee banken op BGY Orio al Serio Airport. U vindt ze in de luchthaventerminal. Er zijn ook verschillende geldautomaten in de buurt van de bankloketten. U kunt geld wisselen aan de balie van Maccorp Italiana. Prepaidkaarten voor mobiele telefoons zijn er ook verkrijgbaar.
  • Er zijn ook souvenirwinkels, modewinkels en bloemenwinkels op de luchthaven van Bergamo. Achter de incheckbalie is het mogelijk de Duty Free Shop te bezoeken. Hier kunt u sterke drank, snoep, parfum en meer kopen.
  • Na de landing haalt u uw huurauto op bij het ophaalstation voor huurauto's. U kunt uw auto goedkoop online huren. Vergelijk de aanbiedingen.

Bijzonderheden op de luchthaven van Bergamo

De luchthaven bevindt zich in Lombardije in Italië. Omdat Toscane, Rome en Veneto zeer dominant zijn, wordt de streek rond Milaan vaak verwaarloosd door toeristen, maar de schilderachtige omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten of rondreizen. Bovendien is de luchthaven drempelvrij, zodat passagiers met een handicap hier onbeperkt vrij kunnen reizen. Ga naar de balie van uw autoverhuurbedrijf en haal daar uw auto op, die u van tevoren goedkoop online kon huren. Ga dan naar je hotel in Bergamo.

Waar kunt u uw bagage ophalen?

Bagage ophalen op de luchthaven BGY

Ophalen van bagage op de luchthaven BGY

Er is een bureau voor gevonden voorwerpen in de aankomsthal. Hier kunt u verloren koffers en vermiste bagagestukken afgeven of ophalen op de luchthaven Orio al Serio BGY. Het personeel zal u ook helpen om ze te vinden. U kunt uw bagage ophalen bij een van de gordels in de aankomsthal. Naar welke bagageband u moet, hangt af van uw vlucht. Het vluchtpersoneel zal u informeren. Haal uw huurauto op bij het autohuurstation om comfortabel naar uw hotel in Bergamo te rijden. Huur uw auto goedkoop online en reserveer de huurauto van uw keuze.

Waar zijn de autoverhuur balies en kantoren op Bergamo Airport BGY?

Er zijn acht verschillende autoverhuurbedrijven in Bergamo Luchthaven, bijvoorbeeld Europcar, Budget, Avis, Hertz en Sixt. De autoverhuurkantoren zijn elke dag open en bieden verschillende soorten en modellen voertuigen aan. Het is echter raadzaam om uw auto van tevoren goedkoop online te huren, zodat u de huurauto kunt krijgen die u wilt en de flexibiliteit hebt om naar het hotel of de bezienswaardigheden te rijden. De autoverhuur bevindt zich in de aankomsthal. Nadat u uw bagage hebt opgehaald, wordt de weg naar de huurauto aangegeven op borden, die u gewoon volgt. Zodra alle formaliteiten zijn afgehandeld, gaat u naar het ophaalstation om uw huurauto in ontvangst te nemen. Zodra u in uw hotel bent aangekomen, hebt u de gelegenheid om even uit te rusten voordat u met de auto de stad gaat verkennen.

Bijzonderheden van het Italiaanse wegverkeer - waar moet je op letten?

De verkeersregels in Italië zijn in principe vergelijkbaar met die in Duitsland. U moet zich echter bewust zijn van een paar dingen wanneer u een huurauto bestuurt vanaf Bergamo airport:

Om op te merken Verkeersregels
Maximum snelheid 50 km/u in de bebouwde kom, 90 km/u in de bebouwde kom, 110-130 km/u op autosnelwegen
Alcoholgehalte in het bloed 0.5 per mille
Rookverbod Roken is verboden in huurauto's wanneer er minderjarigen of zwangere vrouwen reizen.

Ontdek de stad met de auto - Bezienswaardigheden in Bergamo

Als u goedkoop een auto huurt bij het autoverhuurbedrijf van uw keuze, kunt u snel bij alle bezienswaardigheden en interessante plaatsen komen.

Architectuur in Bergamo

Architectuur in Bergamo

Basiliek van Santa Maria Maggiore, Bergamo

Basiliek van Santa Maria Maggiore

Piazza Vecchia

Piazza Vecchia en omgeving herbergen verschillende gebouwen. Bezoek het Palazzo della Ragione of het symbool van de stad, de kerk van Santa Maria Maggiore, waarvan de bouw in 1137 begon. Vlak ernaast staat de barokke kathedraal op het Piazza Duomo.

Kasteel

Hoog boven de muren van de stad staat de vestingburcht. Het is gelegen op de heuvel van San Vigilio. De typische constructie was al populair toen de kruisvaarders hun tijdperk hadden. In de benedenstad bevindt zich in de kunstgalerij Academia Carrara een zeer interessante kunstcollectie met beroemde schilderijen van Italiaanse schilders als Rafaël en Sandro Botticell.

Stadsmuseum

In het Burgermuseum op Piazza Mercato del Fiena kunt u de geschiedenis van Bergamo bekijken. Bergamo is een modieuze stad. Er zijn hier veel winkels en winkeltjes met de laatste mode tegen redelijke prijzen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

70 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Orio al Serio

Beoordeling van Oliver O.

“Europcar was geweldig. Ze gaven ons een upgrade (cabriolet). De terugkeer na de vakantie was snel en probleemloos.”

Beoordeling van Ervis A.

“Heel goed!”

Beoordeling van Tim B.

“Geen klachten, alles werkte geweldig.”

Beoordeling van Michael D.

“Avis op de luchthaven van Bergamo is aan te bevelen: Snelle check-in, ongecompliceerde overdracht van het voertuig, goede voorwaarden. De terugkeer was snel en onbureaucratisch. Geweldig!”

Beoordeling van Vanessa M.

“was snel en uitstekend!”

Beoordeling van Fiona J.

“De klantenservice ter plaatse is lovenswaardig....huurauto was zeer goed onderhouden, bijna nieuw en van alle gemakken voorzien...Alles werd snel verwerkt. We zijn zeer...tevreden...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat