Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Mytilini

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Mytilini
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Mytilini

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Mytilini bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 44 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. CitroenC1
14 Dagen van 15.08 - 29.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Nissan Micra
14 Dagen van 15.08 - 29.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. CitroenC1
14 Dagen van 15.08 - 29.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Mytilini

De zomer staat voor de deur en een reis naar het paradijselijke eiland Lesbos staat op u te wachten. Vergelijk en boek een goedkope huurauto in Mytilini Luchthaven. Rijd naar de mooiste stranden en plaatsen van Lesbos. Met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk op weg. Autoverhuur check geeft u een snel overzicht van alle aanbiedingen van de autoverhuur bedrijven op Mytilini Luchthaven.

Autoverhuur op Mytilini Luchthaven

Uitzicht op Mytilini

U landt op Mytilini Airport (MJT) en wilt Mytilini en het eilandparadijs Lesbos verkennen met een goedkope huurauto? Dan neemt u een zeer goede beslissing als u uw huurauto direct op de luchthaven huurt, zodat u direct na aankomst mobiel bent. Kies met MietwagenCheck de huurauto die het beste bij u past voordat u aan uw reis begint en vergelijk het aanbod van alle huurauto's op Mytilini Airport qua prijs, verzekering en uitrusting en ga direct na aankomst op weg voor een onbezorgde vakantie in Lesbos.

Autoverhuur bestemmingen van Mytilini Luchthaven in de lente & zomerMenu-Invoer:

Vatera strand

Vatera

Vissersboten in Skala Sikamineas

Skala Sikamineas

Uitzicht op Sigri

Sigri

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven MJT Reistijd
Centrum Mytilini ongeveer 8 kilometer ongeveer 15 minuten
Skala Kallonis ongeveer 50 kilometer ongeveer 1 uur
Vatera ongeveer 57 kilometer ongeveer 1 uur en 10 minuten
Skala Sikamineas ongeveer 60 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Sigri ongeveer 95 kilometer ca. 2 uur

Hoe kan ik op de juiste manier een auto huren?

Haven van Mytilini

U kunt kiezen uit verschillende modellen huurauto's, maar u heeft ook de mogelijkheid om filters in te stellen voor voertuigkenmerken en diensten die voor u belangrijk zijn in een huurauto. Vergeet de optie extra bestuurder niet als u niet alleen reist. Zo kan uw reisgezel ook de huurauto besturen en hoeft u niet de hele reis in uw eentje te ondernemen. Vergeet niet dat u de mogelijkheid heeft om de huurauto tot 24 uur voor de verhuur kosteloos te annuleren. Stuur ons gewoon een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de" en neem telefonisch contact met ons op vanaf 72 uur voor de verhuur. U hebt de keuze tussen drie verschillende servicepakketten, die u hier kunt vinden.

Servicepakket 1- Basis Servicepakket 2- Plus Service pakket 3- Allround zorgeloos
Uitgebreide dekking en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading eerlijke tankverordening eerlijke tankverordening
zonder eigen risico zonder eigen risico
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
bescherming van glas en banden

Zijn alle opstapplaatsen op de luchthaven van Mytilini?

Als het autoverhuurbedrijf dat u heeft gekozen geen balie heeft op Mytilini Airport (MJT), dan moet u bij uw autoverhuurbedrijf navragen of zij u een gratis transfer naar het verhuurstation zullen aanbieden of dat u een pendeldienst zult moeten boeken. Sommige verhuurders leveren uw huurauto echter ook op de luchthaven af, dus het is de moeite waard om de kleine lettertjes te bekijken.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief op Mytilini Luchthaven?

Mytilini in de avond

Aangezien er momenteel slechts drie autoverhuurbedrijven actief zijn op Mytilini Airport, zou u er goed aan doen uw huurauto zo vroeg mogelijk te boeken, zodat u de luchthaven niet zonder voertuig hoeft te verlaten zodra u aankomt, aangezien het aanbod zeer beperkt kan zijn, vooral in de zomermaanden, die het hoogseizoen vormen:

  • Hertz
  • Sixt
  • Thrifty

Is er een benzinestation op de luchthaven van Mytilini?

Als u bij het huren van uw huurauto hebt gekozen voor een voertuig met een eerlijke tankregeling, dan hebt u een goede keuze gemaakt, want er zijn geen tankstations in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven, zodat u niet meteen op zoek hoeft te gaan naar een benzinestation. Het dichtstbijzijnde Shell-tankstation bevindt zich in de richting van de hoofdstad van het eiland op "El. Venizelou", hoewel u daar nog twee andere tankstations vindt.

De verkeersverbindingen op de luchthaven

Kathedraal van Mytilini

Als u uw eilandavontuur niet met uw huurauto wilt beginnen, kunt u de eilandhoofdstad Mytilini natuurlijk ook per bus of taxi bereiken. De taxi's zijn uitgerust met een taximeter en staan voor de terminal. De rit duurt ongeveer 15-20 minuten en kost ongeveer 10,-- € enkele reis. Met de bus kunt u ook bijna alle andere plaatsen op het eiland bereiken voor een tarief tussen 10€ (Mytilini) en 115 € (Skala Eressos), waarbij met het laatste tarief het huren van een auto in ieder geval de moeite waard is.

De luchthaven Mytilini - enkele feiten in een oogopslag

Met iets meer dan 6.000 vliegbewegingen en bijna 500.000 passagiers per jaar is de luchthaven Mytilini niet een van de grootste luchthavens van Griekenland, en daarom zijn de diensten die op de luchthaven worden aangeboden niet bijzonder uitgebreid. In de zogenaamde Aircanteen kunt u tenminste kiezen tussen sandwiches, pizza en salades, en verschillende koffiesoorten, zodat u niet hongerig aan uw vlucht hoeft te beginnen. Bovendien zijn er een paar winkels in de terminal en gratis WLAN, daar is ook geen gebrek aan.

Huurauto rondrit vanaf vliegveld Mytilini langs de kustMenu-Intrede.

Haven van Mytilini

Bloeiende oleanders, ruige kuststroken en vissersboten die zachtjes in het water deinen dragen bij tot de charme van het overwegend agrarische eiland Lesbos, met zijn meer dan 40 verschillende strandgedeelten.
Reden genoeg om met uw huurauto een rondrit te maken over het eiland van filosofie en kunst, of in ieder geval een paar omwegen te maken langs de mooiste bezienswaardigheden.
Vanuit Mytilini zou u met uw huurauto in noordelijke richting kunnen rijden, bijvoorbeeld naar het vestingcomplex in Molyvos en uw reis vervolgen via Petra in de richting van Sigri en een kijkje nemen in het Natuurhistorisch Museum van het Versteende Woud en het Versteende Woud zelf, alvorens via Kalloni naar de Tempel van Messon en de warmwaterbronnen in Lesvos te gaan.
Maar een uitstapje naar het Barbayannis Ouzo Museum in Plomari zou ook op uw to-do lijstje moeten staan, want, zou u het niet weten, Lesbos produceert ongeveer 50% van alle Griekse ouzo, dus hier, in een van de beste distilleerderijen, wilt u misschien wel een fles van deze Griekse anijsbrandewijn kopen als souvenir.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat