Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Münster-Osnabrück

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Münster-Osnabrück
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Münster-Osnabrück

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Münster-Osnabrück bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
4 Dagen van 21.06 - 25.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
4 Dagen van 21.06 - 25.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa
4 Dagen van 21.06 - 25.06.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto en vlieg naar Münster/Osnabrück Airport in de winter . In de winter trekken Osnabrück en omgeving bezoekers met prachtige kerstmarkten. Omdat u met een huurauto altijd mobiel bent, kunt u comfortabel naar alle hoogtepunten rijden. Bezoek met uw huurauto bijvoorbeeld de St. Paul's Cathedral, of ga naar de Allwetterzoo.

Autoverhuur op de luchthaven van Greven FMO

Gevels van de stad Münster

Naar de mooiste plekjes in Münster

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. De deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt beschouwd als een spannende deelstaat met veel grote steden. Een van de mooiste steden van de deelstaat is de studentenstad Münster. Hier kunt u veel bezienswaardigheden, cultuur en een bijzonder jonge flair verwachten. Vakantiereizen en zakenreizen beginnen vaak bij de landing op de luchthaven van Greven. Om flexibel te zijn, kunt u direct na aankomst een auto huren. Dankzij MietwagenCheck kan dit binnen een paar minuten. Het voordeel van het boeken van uw KFZ direct vanaf de luchthaven is snel duidelijk: Hier vindt u alle aanbieders en dus het grootste aanbod. Profiteer van de beste prijzen en de langste openingstijden. U kunt zich ook een reis naar het stadscentrum besparen. Vaak kunt u goedkoper wegkomen met een huurauto. Uw bagage opbergen is bijzonder gemakkelijk met een huurauto.

Haal uw huurauto op bij Greven Luchthaven

Vliegtuig komt aan op Greven Airport

Haal uw huurauto direct op de luchthaven van Greven op

De luchthaven van Greven is een van de meest overzichtelijke luchthavens van Duitsland. Hier vindt u gemakkelijk verschillende autoverhuurbedrijven direct in de incheckhal. Als u een huurauto heeft geboekt, staat deze al op u te wachten als u aankomt. Vanuit het kantoor brengen ze u graag of wijzen ze u de weg naar de juiste parkeerplaats, zodat u meteen weg kunt rijden. Het vriendelijke personeel beantwoordt al uw vragen over uw voertuig. De parkeerplaatsen zijn allemaal dichtbij, wat het ophalen nog aangenamer maakt.

Profiteer van de beste huurauto op Münster Luchthaven

Overhandiging van de sleutels van een huurauto

Profiteer van gerenommeerde partners op de luchthaven

Bij MietwagenCheck profiteert u van een verscheidenheid aan gerenommeerde partners. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor u het beste eruit weten te filteren. Met de transparante prijsvergelijking krijgt u precies wat u ziet wanneer u boekt. Filter tussen de beste aanbiedingen en kies degene die het beste bij u past.

Op Greven Airport vindt u de volgende toppartners vertegenwoordigd:

  • Avis / Budget
  • Sixt
  • Europcar / Inter Rent
  • Hertz / Thrifty

Ik tank mijn huurauto in de luchthaven van Greven

Benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven

Benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven

Waar vind ik het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Greven? U vindt benzinestations in de buurt van de luchthaven. Als u vanuit het oosten komt, vindt u een Aral op de B475 (aan de rand van Ladbergen). Als u uit het zuidwesten komt, kunnen wij u het Tankcenter Greven aanbevelen. Een 24-uurs tankstation bevindt zich ongeveer 2 km ten zuiden van de luchthaven, namelijk aan de Schmedehausener Straße 43, in Greven. Het is het beste om te kiezen voor de eerlijke tankoptie. Met deze optie haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem terug met een volle tank. De voordelen zijn duidelijk! Aan de ene kant bespaart u tijd en aan de andere kant geld.

Afstanden vanaf de luchthaven van Greven naar de mooiste plaatsen

Van de luchthaven naar Bielefeld

Een ontspannen reis van de luchthaven naar Bielefeld

De luchthaven van Greven is de toegangspoort tot Noordrijn-Westfalen. Van hieruit kun je naar mooie andere steden. Het nabijgelegen Münster wacht op u met zijn jonge charme. Ontdek de bijzondere flair van deze studentenstad. Ook de stad Osnabrück is een absoluut hoogtepunt. Bielefeld, iets verder weg, zal u evenzeer bekoren. Wat is de samenzweringstheorie over Bielefeld? Er is een samenzweringstheorie rond Bielefeld. Er wordt gezegd dat de stad helemaal niet bestaat. Overtuig uzelf van het bestaan ervan door met uw huurauto de stad Bielefeld te verkennen.

Afstand tussen de luchthaven van Greven en de omliggende hoogtepunten:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven FMO Reistijd
Greven 8 km 10 minuten.
Münster 26 km 27 minuten
Osnabrück 36 km 35 minuten
Bielefeld 83 km 80 minuten

De vervoersverbindingen vanaf de huurauto op de luchthaven

De ruime openingsuren maken een flexibele afhaling rond de klok mogelijk. Als u op de hoogte bent van een wijziging in uw vluchttijden, kunt u dit het beste doorgeven aan het autoverhuurbedrijf. Om onafhankelijk van de luchthaven naar de stad te komen, kunt u ook gebruik maken van de pendelbus. Dit brengt u naar Münster of Osnabrück.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Greven

De luchthaven Münster/Osnabrück heeft ondanks zijn handzame grootte een modern design. Er zijn restaurants om de tijd te verdrijven en u aan te sterken voor uw reis. Bovendien kunt u in de winkels de laatste souvenirs kopen voor vrienden en familie. Dankzij de winkelmogelijkheden kunt u ook alles krijgen wat u voor uw reis nodig hebt. De plattegrond van de luchthaven is overzichtelijk en geeft u alle details over de cateringmogelijkheden. De lounge op de luchthaven is de mooiste ruimte die de reizigers ter beschikking staat. Ontspan hier bij uw aankomst of voor uw verdere vlucht. Laat u verwennen in de lounge en haal herinneringen op aan uw reis.

Van stad naar stad met een huurauto

Een huurauto is zeker de moeite waard als u door Münsterland reist. Met dit vervoermiddel bent u bijzonder flexibel en onafhankelijk. Bespaar jezelf geld in vergelijking met andere vervoermiddelen. In de meeste gevallen brengt een huurauto u goedkoper en sneller op uw bestemming. Het openbaar vervoer is nog steeds beschikbaar. Als u echter meer wilt zien dan alleen de stad, kunt u het beste een huurauto nemen. Rijd ver buiten de stad naar de mooiste landschappen en plaatsen. Het uitstapje met het hele gezin wordt een avontuur dankzij de huurauto. Neem uw geliefden mee en begin aan een onvergetelijke vakantie in Münster.

Verkeersregels in de regio Noordrijn-Westfalen

In Noordrijn-Westfalen gelden dezelfde verkeersregels als overal elders in Duitsland. Als u naar buurland Nederland wilt reizen, moet u zich ook op de hoogte stellen van de wetten daar. Zoals altijd, volg de verkeersregels om uzelf en andere weggebruikers te beschermen. Wees slim en spaar uw geld, want het kan beter in uw vakantie worden geïnvesteerd.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat