Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Linz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Linz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Linz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Linz bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 49 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo 5dr A/C
7 Dagen van 10.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 55 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. VW T-Cross 5dr A/C
7 Dagen van 10.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500 3dr A/C
7 Dagen van 10.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Linz

Oostenrijk is een prima bestemming voor een rondreis met uw eigen huurauto in de zomer. Vind de juiste aanbieding op MietwagenCheck en ontdek Linz en omgeving in de bloeiende zomer. Op de luchthaven van Linz en andere verhuurstations in de omgeving kunt u rekenen op geweldige aanbiedingen van onze partners.

Huurauto's op de luchthaven van Linz

Uitzicht op Linz

Huur simpel en gemakkelijk een auto op de luchthaven van Linz (LNZ) voor uw aankomst in Linz. De luchthaven is ook bekend onder de naam Blue Danube Airport Linz. Op onze website kunt u veel verschillende aanbiedingen van onze partners vergelijken en de beste deal voor u vinden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een sportwagen, een gezinswagen of een kleine auto, SUV gezinsauto of kleine auto. We hebben voor elk wat wils, want zoals vaak het geval is, kunnen we de grootste selectie van voertuigen aanbieden op de verhuurlocatie op de luchthaven. Huur uw auto vanuit het comfort van uw eigen huis en haal hem op wanneer u aankomt op de luchthaven van Linz. Uw huurauto staat voor u klaar.

Rondreis of stedentrip in de zomer vanuit LinzMenu entry

Het boeken van een huurauto geeft u de mogelijkheid om een roadtrip of stedentrip vanuit Linz te beginnen. We hebben een kleine tabel samengesteld met steden in de buurt van Linz die u gemakkelijk kunt bereiken met een huurauto. U kunt de tabel als leidraad gebruiken en alle steden afzonderlijk verkennen en steeds naar uw accommodatie in Linz terugkeren, of u kunt een route overwegen die in Linz begint en in een andere stad eindigt. Eenrichtingsverhuur zou u hierbij zeker helpen, omdat u twee verschillende locaties kunt opgeven als de ophaal- en inleverpunten voor de huurauto.

Uitzicht op Salzburg

Salzburg

Uitzicht op Wenen

Wenen

Graz centrum

Graz

Bestemming Afstand van Linz Duur per huurauto
Wels ongeveer 33 kilometer ca. 28 minuten
Steyr ongeveer 41 kilometer ca. 34 minuten
Passau, Duitsland ongeveer 118 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
St. Pölten ongeveer 125 kilometer ongeveer 1 uur en 20 minuten
Salzburg ongeveer 132 kilometer ongeveer 1 uur en 18 minuten
Wenen ongeveer 185 kilometer ongeveer 2 uur en 5 minuten
Graz ongeveer 220 kilometer ongeveer 2 uur en 26 minuten

Startpunt Linz Luchthaven

Linz centrum

Begin uw reis met een huurauto op Linz Airport. Dankzij de centrale ligging in Opper-Oostenrijk kunt u met uw huurauto in minder dan 20 minuten in het centrum van Linz zijn. De luchthaven is ook gemakkelijk te bereiken vanuit alle richtingen via de B133, A1 en A7. In Linz zelf is er veel te ontdekken met uw huurauto. Bezoek bijvoorbeeld het Ars Electronica Center, ook bekend als het Museum van de Toekomst. Parkeer uw huurauto handig in de ondergrondse parkeergarage van het Neues Rathaus of op de Hauptplatz Tiefagarage Linz aan de overkant van de Donau en wandel rustig over de brug naar het museum. Je hebt niet meer dan 5 minuten nodig om er te komen.

Algemene verkeersinformatie voor Oostenrijk

Een uitstekend ontwikkeld autowegen-, autosnelwegen- en federaal wegennet verbindt Oostenrijk met alle buurlanden. Alle belangrijke grensovergangen zijn dag en nacht open. De verkeersregels en verkeerstekens in Oostenrijk zijn over het algemeen dezelfde als in andere Europese landen. Een buitenlands rijbewijs geeft de houder het recht om gedurende één jaar een motorvoertuig te besturen in Oostenrijk; rijbewijzen van alle EWR- en EU-lidstaten worden in Oostenrijk erkend.

Centrum Linz

Reizigers uit andere landen hebben een internationaal rijbewijs nodig als er geen overeenkomst met hun thuisland bestaat op dit gebied. Anders volstaat een Duitse vertaling van het nationale rijbewijs (informatie hierover kan worden verkregen bij de plaatselijke automobielclub). Als u niet bekend bent met de snelheidsbeperkingen in Oostenrijk, gebruik dan de onderstaande informatie als leidraad, anders moet u zeker de verkeersborden volgen.

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 100 km/u
  • Snelweg: 130 km/u

Verplichte vluchtstrook

Uitzicht op Linz

Op Oostenrijkse autosnelwegen en autowegen is de vluchtstrook sinds 1 januari 2012 verplicht. Dit is een onbelemmerde strook tussen de afzonderlijke rijstroken, die door de weggebruikers van tevoren moet worden gevormd in geval van files of opstoppingen en die bedoeld is om voertuigen van hulpdiensten snel vooruit te kunnen laten komen. De vluchtstrook mag alleen worden gebruikt door de politie, brandweer, reddingsdiensten en wegen- en pechverhelpingsdiensten. Onwettig gebruik van de vluchtstrook is strafbaar!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat