Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Flores

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Flores
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Flores

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Flores bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 70 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
4 Dagen van 19.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 75 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i10
4 Dagen van 19.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 75 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
4 Dagen van 19.07 - 23.07.2024
Voorbeeld auto

In de winter milde temperaturen ervaren en tegelijkertijd een heerlijke vakantie beleven? Reis naar de Azoren en boek een huurauto direct op Flores Airport. Op deze manier bent u vanaf de eerste minuut flexibel en onafhankelijk en kunt u het eiland comfortabel verkennen.

Boek een goedkope huurauto op Flores Luchthaven

Uitzicht op het bloemeneiland Flores

Ontdek het bloemeneiland Flores op de Azoren

Portugal en de Azoren worden in 2021 nog steeds beschouwd als een populaire reisbestemming. Het Azoreneiland Flores is het perfecte eiland voor wie rust en stilte zoekt. Dankzij de beheersbare omvang van het eiland is het ideaal om met een huurauto te verkennen. U vindt de gunstigste huurauto aanbiedingen voor het Azoren eiland Flores in onze prijsvergelijker. Eenvoudig, veilig en transparant, wij tonen u de beste aanbiedingen voor uw huurauto in Flores Luchthaven. De beste manier om uw huurauto op te halen is direct na aankomst op Flores Luchthaven. Hier profiteert u van het grootste aanbod voertuigen van diverse nationale en internationale aanbieders. Dit garandeert dat u de beste prijs krijgt en profiteert van de langste openingstijden. Waar is het meest westelijke punt van Europa? Het meest westelijke punt van Europa ligt op het Azoren-eiland Flores, dat tot Portugal behoort. Het heet Ilhéu de Monchique.

Verken het Azoreneiland Flores met een huurauto

Weg langs de kust van Flores

Rijden langs de prachtige kusten van Flores

Het Azoreneiland Flores wordt ook wel het Bloemeneiland genoemd vanwege zijn bloeiende landschap. Breng een onvergetelijke vakantie door op het meest westelijke punt van Europa. Geniet het hele jaar door van het aangename klimaat en maak een wandeling door het altijd bloeiende landschap van het eiland Flores. Hoe kom ik op het Azoreneiland Flores? Om op het eiland Flores te komen, moet u eerst van Lissabon of Porto naar een van de naburige eilanden vliegen. De snelste en goedkoopste vlucht is naar Ponta Delgada op São Miguel. U kunt de reis ook gebruiken voor eilandhoppen naar de twee meest bezochte Azoren-eilanden, Faial en Pico . Bij aankomst op Flores voelt u meteen de ontspanning van het het hele jaar door groene Azoreneiland. Stap comfortabel in uw huurauto, die u van tevoren online hebt geboekt, en ga op weg voor een fascinerende reis.

Ontdek alle bezienswaardigheden en hoogtepunten op Flores

Poço da Alagoinha op Flores

Ontdek hoogtepunten zoals Poço da Alagoinha

Op het Azoreneiland Flores draait alles om ongerepte natuur. Langs de kust vindt u pittoreske dorpjes waar u een bijzonder authentiek eilandleven te zien krijgt. Verken de spannende plaatsen met hun vele prachtige gebouwen. Bovenal zullen deartistiek ontworpen kapellen van de kleine stadjes u inspireren. In het midden van het eiland kunt u prachtige excursies maken in het landschap. Flores en de hele Azoren bieden geweldige, duurzame vakanties met respect voor de natuur. Verken de mooiste kanten van het eiland Flores.

Bezienswaardigheden op het eiland Flores in een oogopslag:

  • Eiland hoofdstad Santa Cruz das Flores
  • Rocha dos Bordões - adembenemende klif
  • Poço da Alagoinha - gigantische waterval
  • Ilhéu de Monchique - het meest westelijke punt van Europa
  • Kratermeren van het eiland

Maak een fascinerende eilandtrip op Flores

Fajã Grande op Flores

Maak een mooie road trip naar Fajã Grande

Dankzij de compacte omvang van het eiland Flores, kunt u in één vakantie alles beleven en verkennen. De beste manier om dit te doen is letterlijk vanuit huis een goedkope huurauto te boeken. Trek de natuur in, of maak fascinerende road trips langs de prachtige kustplaatsen van het eiland. Met uw huurauto bent u in een mum van tijd op elk punt van het eiland.

Hieronder volgt een eenvoudige suggestie voor een road trip vanaf de luchthaven van het eiland:

Bestemming Reistijd vanaf de vorige locatie (te beginnen bij de luchthaven) Afstand tot vorige locatie
Fazenta de Santa Cruz (oost) 5 minuten. 2,7 kilometer
Ponta Delgada (Noord) 22 minuten 17,2 kilometer
Fajã Grande (West) 46 minuten 37,7 kilometer
Driveboo Tip:

BezoekFajã Grande in de avonduren! De westelijke stad van het eiland herbergt enkele leuke bars en restaurants van waaruit u de prachtige zonsondergang kunt aanschouwen.

Alles wat u moet weten over het huren van een auto op Flores

Afgezien van de prijs zijn er nog andere factoren die in het voordeel spreken van het juiste huurauto aanbod. Eerst en vooral moet de verzekering zorgvuldig worden gekozen. Alle aanbiedingen op Mietwagen-Check zijn inclusief de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Zorg ervoor dat je een bijzonder hoog verzekerd bedrag hebt. Als het ergste gebeurt, zul je ons dankbaar zijn. Bovendien raden wij altijd een uitgebreide verzekering aan, idealiter zonder eigen risico. In principe moet u uw huurauto altijd boeken met de eerlijke brandstofregeling (vol/vol) . Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Zo kunt u meteen beginnen en geld besparen. Als u in gezelschap reist, moet u ook overwegen een extra bestuurderaan te melden. Op die manier geniet uw reisgezel een volledige verzekeringsdekking, net als u. Zo kunt u zonder zorgen om beurten rijden. Wij helpen u graag bij het boeken van uw huurauto met onze kant-en-klare servicepakketten. Tussen basic, plus en all-round zorgeloos, vindt iedereen het juiste huurauto aanbod voor het eiland Flores.

Portugees wegverkeer in het algemeen en op de Azoren

Hoe ziet het wegverkeer in Portugal eruit? Het wegverkeer in Portugal is ontspannen in vergelijking met dat in andere Zuid-Europese landen. De hoofdstad Lissabon heeft een eenrichtingsstratenstelsel dat in het begin een beetje verwarrend is. Maar na een korte gewenningsperiode zult u snel uw weg vinden. Op de snelwegen op het vasteland wordt tol geheven. Op de eilanden van de Azoren, zoals Flores, kunt u redelijk goede wegcondities verwachten. Het wegverkeer is volledig in overeenstemming met het meer ontspannen eilandleven. Vaak wachten u eenzame wegen, waarop grote voorzichtigheid geboden is, vooral vanwege de vele veeteeltbedrijven op het eiland.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat