Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Bologna

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 50 beoordelingen voor de Luchthaven Bologna
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Bologna

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Bologna bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 15 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 107
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Bologna

Een zomer in Bologna biedt een verscheidenheid aan hoogtepunten die ideaal zijn om te verkennen met een huurauto. Op Bologna Airport kunt u het aanbod van alle daar gevestigde autoverhuurbedrijven vergelijken. Prachtige paleizen, de oudste universiteit van Europa en de culinaire keuken van Italië - dat is wat u te wachten staat in Bologna. Rijd naar andere hoogtepunten aan de Adriatische kust, zoals Rimini. Krijg snel een overzicht van de beste huurauto aanbiedingen op MietwagenCheck.

autoverhuur op Bologna Luchthaven

Uitzicht over Bologna

Boek een goedkope huurauto in Bologna Luchthaven

Italië is het hele jaar door een populaire bestemming. Bologna is een levendige stad in het noorden van Italië. Bologna is gemakkelijk te bereiken via de internationale luchthaven. Het hele jaar door zijn er goedkope directe vluchten te vinden vanuit Duitstalige gebieden. Na aankomst op de luchthaven van Bologna kunt u het beste uw huurauto ophalen. Op MietwagenCheck kunt u de beste aanbiedingen voor huurauto's op Bologna Airport vergelijken. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's. Wij werken samen met alle autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven van Bologna bevinden. Na uw aankomst kunt u alle bezienswaardigheden van Bologna zelfstandig en flexibel verkennen. Natuurlijk hebt u ook de mogelijkheid om uw huurauto op te halen bij een aantrekkelijk gelegen station in de stad.

Uw auto afhalen op de luchthaven van Bologna biedt u echter de volgende voordelen:

  • langere openingstijden en betere service
  • ruimere keuze aan huurauto's en autoverhuurbedrijven
  • prijsbesparingen als gevolg van grotere concurrentie
  • tijdsbesparing en onafhankelijkheid direct bij aankomst

Waar is het ophaalstation voor de huurauto in Bologna Luchthaven?

Bologna luchthaven autoverhuur uithangbord

De balies op de luchthaven van Bologna zijn op de begane grond

De autoverhuurbalies bevinden zich ongeveer in het midden van de benedenverdieping van de aankomstterminal. Vanaf hier bereikt u parkeergarage P 3 in slechts een paar stappen. Hier staat uw eerder geboekte huurauto al op u te wachten. Na een paar formaliteiten kunt u direct doorrijden naar de mooiste bestemmingen van Noord-Italië. In de regel zal u om de gebruikelijke documenten worden gevraagd wanneer u uw auto afhaalt. Hier is de laatste mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen. Daarbij geniet uw reisgezel net als u van een volledige verzekeringsdekking. Vooral bij geplande rondreizen is deze optie bijzonder aan te bevelen. De borg voor uw huurauto wordt meestal betaald met een creditcard. Het is een normale onderneming en een goede indicator van gerenommeerde autoverhuurbedrijven. In uitzonderingsgevallen kunt u de borg ook contant betalen. Zie uw huurvoorwaarden voor uw opties.

Driveboo Tip:

Goed nieuws: De extra bestuurder is al inbegrepen in de prijs van veel aanbiedingen op MietwagenCheck. Vergelijk de beste aanbiedingen voor Bologna Luchthaven autoverhuur gemakkelijk vanuit het comfort van uw eigen huis.

Welke autoverhuurbedrijven zijn actief op Bologna Luchthaven?

Afgezien van de prijsvoordelen, profiteert u van de beschikbaarheid als u van tevoren boekt. Vooral op populaire reistijden zijn de beste modellen snel uitverkocht. Op onze portal vindt u direct beschikbare huurauto's op de luchthaven van Bologna. Wij hebben onze partners met grote zorg geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te bieden.

Maak uw keuze uit de aanbiedingen van de volgende autoverhuurbedrijven in Bologna Luchthaven:

  • Alamo
  • Autoeuropa
  • Autovia
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Onderneming
  • Europcar
  • Firefly

tanken van uw huurauto na aankomst op de luchthaven van Bologna

Tankstation bij Bologna luchthaven

Benzinestation dicht bij de luchthaven

In het algemeen raden wij al onze klanten aan te kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Op die manier haalt u uw huurauto op met een volle tank en brengt u hem terug met een volle tank. Dit leidt in alle gevallen tot prijs- en tijdsbesparing. Waar is het dichtstbijzijnde tankstation vanaf Bologna Luchthaven? Er zijn verschillende benzinestations in de onmiddellijke omgeving van de luchthaven. De dichtstbijzijnde benzinestations bevinden zich aan de Via Persicetane . Hier kunt u kiezen tussen het Eni station en het Q8 benzinestation.

Autoverhuur op de luchthaven van Bologna en ervaar Italië

Uitzicht op Florence

Rijden van Bologna Luchthaven naar Florence

Behoefte aan een verandering van omgeving na zoveel kunst, cultuur en tortellini? Waarom ontsnapt u dan niet aan de zevende grootste stad van Italië met uw huurauto en gaat u op weg. Een populaire bestemming is Genua, de trotse stad aan zee waar het ene palazzo na het andere in de rij lijkt te staan. Maar Florence is ook elke reis waard! De stad van de honderd bezienswaardigheden, met zijn beroemde Piazzale Michelangelo, de kathedraal Santa Maria del Fiore en het bijna dreigende Palazzo Vecchio zou iedereen moeten zien. Venetië, de stad van de dromen, moet het daarentegen iets rustiger aan doen, met zijn 4 km lange Canal Grande dat zijn bezoekers elk jaar weer in vervoering brengt. Aan de andere kant, als u meer zin heeft in een afwisselende plaats met een levendige feeststemming na uw stedentrip in Bologna, kunt u met uw huurauto naar Rimini gaan. Rimini heeft zijn reputatie als puur bedkasteel allang verloren. In het achterland wachten de mooiste agritoeristische accommodaties in typisch Italiaanse flair op u. Van hieruit kunt u uitstekende wandelingen maken door het landschap.

Huurauto luchthaven Bologna - ontdek de rode stad

Piazza Maggiore in Bologna

Rijden naar alle bezienswaardigheden van Bologna

Met meer dan 160 bezienswaardigheden, een ongelooflijk aantal musea en vele indrukwekkende parken heeft Bologna zelf heel wat te bieden. Ga daarom met uw huurauto op ontdekkingsreis rond Bologna. Een bezoek aan de Basilica Santuario di Santo Stefano en het Teatro Anatomico moet zeker bovenaan de to-do lijst staan voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur. Het beklimmen van de 500 treden van de twee torens Garisenda en Asinelli is ook een must bij een bezoek aan Bologna.

Als u nog een paar uitstapjes of een rondrit met uw huurauto plant, kan de volgende kilometerinformatie u helpen bij het plannen van uw reis:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven BLQ Reistijd
Bologna stadscentrum 9,8 km 24 minuten
Venetië 155 km 1 uur 46 minuten
Florence 115 km 1 uur en 28 minuten.
Genua 288 km 3 uur 1 minuut
Rimini 123 km 1 uur en 28 minuten.

Alles wat u moet weten over vervoersverbindingen op de luchthaven

Als u uw huurauto eerst in de stad Bologna ophaalt, kunt u het stadscentrum natuurlijk per taxi bereiken voor een prijs tussen 15 € en 20 €. Bovendien kunt u het stadscentrum ook bereiken met de Aerobus van TPER, die elke 20 tot 25 minuten rijdt van 05.00 tot 00.15 uur voor 6 €.

Bologna Luchthaven - een luchthaven met een verschil

Of het nu Kiko, Victoria's Secret of Armani is, er is voor elk wat wils op Bologna Airport. Neem een kijkje in een van de adellijke boetiekjes, laat u verwennen in een van de rustieke restaurants en koop nog wat extra's. Voor uw werk kunt u gebruik maken van het gratis internet. Maak het u gemakkelijk in de VIP lounge tot uw vertrek. Als u voor zaken in Bologna bent, kunt u natuurlijk moderne vergaderzalen of zelfs een conferentiezaal huren op de luchthaven.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

50 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Bologna

Beoordeling van Hermann K.

“verhuurstation ligt ver buiten de luchthaven en je hebt een shuttle nodig om er te komen...personeel van Noleggiare was vriendelijk en behulpzaam...”

Beoordeling van Yannik G.

“De auto was zeer goed en comfortabel. Alles in orde.”

Beoordeling van Kai-Maurice H.

“Probleemloze afhandeling via InterRent....”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat