Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Bari

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 215 beoordelingen voor de Luchthaven Bari
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Bari

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Bari bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 16.04 - 23.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 16.04 - 23.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
7 Dagen van 16.04 - 23.04.2024
Voorbeeld auto

Bent u nog op zoek naar een goedkope huurauto op Bari Airport deze winter? Verleng uw zomer met een verblijf in Bari en omgeving. Met milde temperaturen kan Italië ook in de winter worden genoten. Met een huurauto blijft u onafhankelijk en kunt u uw vakantie flexibel plannen.

Vergelijk en boek een huurauto op Bari Luchthaven (BRI)

Vogelperspectief Bari, Apulië

Vogelperspectief van Bari, Apulië

De provinciehoofdstad van de regio Apulië in Italië, Bari, is idyllisch gelegen en kan perfect worden verkend met een huurauto vanaf de luchthaven van Bari (BRI ). De Italiaanse manier van leven zal u ook betoveren wanneer u het bovenste deel van de hak van de Italiaanse laars bezoekt. Toch wordt Bari nog steeds beschouwd als een insider-tip in Italië, ook al is het aantal bezoekers de laatste jaren toegenomen. Vrijetijdsmogelijkheden, cultuur en kunst bepalen de vakantie hier in en rond Bari wanneer u rondrijdt in een huurauto vanaf Bari airport. Om alles te kunnen beleven en te leren kennen, heeft u de juiste huurauto nodig, die u via de prijsvergelijker op internet vooraf goedkoop zou kunnen huren. Of het nu een cabriolet, SUV of een kleine auto is - op het vliegveld van Bari bij het autoverhuurstation wordt elk model tot uw beschikking gesteld en kunt u meteen aan uw welverdiende vakantie beginnen. Rijd met uw huurauto naar uw geboekte accommodatie in Bari of verken de omgeving. De stad Bari ligt aan de kust van de Italiaanse Adriatische Zee en heeft een haven en een universiteit. Daarom pulseert het leven hier. Achter de stad vormt het heuvellandschap een droomachtige achtergrond. Naast watersporten zijn wandelen en fietsen door de bergen ook zeer aan te bevelen.

Lente in Puglia: Flexibel met een huurauto vanaf de luchthaven van Bari

Trullis in Alberobello, Puglia

Trullis in Alberobello, Apulië

Een wandeling door de oude binnenstad van Bari, een kopje koffie aan de haven aan de Italiaanse Adriatische Zee of een bezoek aan de trullis in Alberobello - in het voorjaar komt iedereen in Bari aan zijn trekken. Neem al op de luchthaven van Bari een huurauto en begin uw welverdiende voorjaarsvakantie mobiel. De bedevaartskerk San Nicola in Bari wordt beschouwd als het model voor vele Apulische kathedralen en zou ook voor een fort kunnen doorgaan. Een bezoek is een belevenis vooral voor cultuurliefhebbers. Elk jaar in mei vindt hier het Festa di San Nicola plaats. Verheug u op een opwindende lenteavond met een kleurrijk verlichte binnenstad. Maar ook theaterliefhebbers kunnen zich verheugen op een voorjaarsreis naar Bari. Bezoek het beroemde Theatro Petruzzelli, dat een van de grootste privé-theaters van het land is. Als u wat meer tijd hebt, kunt u ook met een huurauto een omweg maken door het heuvelachtige landschap van Bari en de zogenaamde Trulli bezoeken. Dit zijn typisch Pugliaanse nederzettingen die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Een avondwandeling zou u dan naar de haven van Bari kunnen brengen, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee. Dit is wat de lente leuk maakt!

Luchthaven Bari: Voordelen van online reserveren

  • alle autoverhuur aanbiedingen in een oogopslag
  • Verzekeringsuitkeringen vergelijken
  • Vergelijk inclusieve diensten
  • Uitstekende service en telefonisch advies

Palese Bari Airport BRI - algemene informatie

Bari Luchthaven, Puglia

Bari Luchthaven, Apulië

Ver in het zuiden van Italië ligt Bari met de Karol Wojtyla International Airport Palese BRI op ongeveer 8 kilometer afstand. Zowel nationale als internationale vluchten vanuit verschillende Duitse luchthavens worden hier afgehandeld. De luchthaven van Bari heeft verschillende restaurants met internationale en nationale gerechten voor de passagiers die hier wachten. Er is ook een Benetton-winkel in de terminal, waar u een breed scala aan modieuze kleding kunt vinden. U kunt ook tijdschriften, boeken, juwelen en reisbenodigdheden kopen in verschillende winkels. Aangezien de luchthaven slechts één terminal heeft, die in 2006 werd voltooid, is ze zeer overzichtelijk, maar ook modern. Andere luchthavens in Italië bevinden zich bijvoorbeeld in Brindisi verder naar het zuiden of iets noordelijker in Napels en Rome.

Driveboo Tip:

Het bijzondere van de luchthaven van Bari, te midden van andere gelijkwaardige luchthavens, is ongetwijfeld de kleine kapel in het midden van de terminal, die reizigers en andere bezoekers op elk moment kunnen bezoeken.

Italiaanse verkeersregels - gelijkaardig maar toch verschillend

De Italiaanse verkeersregels zijn natuurlijk vergelijkbaar met die in heel Europa. Niettemin moet u uw auto, die u goedkoop via internet kunt huren, aanpassen aan de rijstijl van de meestal temperamentvolle Italianen. Omdat de plaatselijke bevolking in Italië niet alleen met hun auto's op pad is, zijn er ook veel scooters overal op de wegen te zien. En ze rijden vaak niet volgens de regels maar weven zich een weg tussen jou en je huurauto en de andere auto's. Wanneer u een goedkope huurauto huurt, zorg er dan voor dat deze een navigatiesysteem heeft. Er zijn weinig verkeersborden in Italië. Anders moet u ervoor zorgen dat u zich aan de snelheidsbeperkingen houdt met uw auto.

Waar kan ik mijn huurauto bijtanken op Bari Airport?

Huurwagen tanken

Bijtanken van een huurauto

Het is belangrijk te weten dat veel benzinestations in Italië de lunchtijd in acht nemen en tussen 12.00 en 15.00 uur gesloten zijn. Op de autosnelwegen daarentegen kunt u uw auto op elk moment tanken, en er is hier meestal een 24-uursservice. Het eerste benzinestation bevindt zich echter direct bij de luchthaven op het terrein, waar u uw huurauto direct kunt tanken nadat u hem hebt opgehaald bij het ophaalstation van het autoverhuurbedrijf. Verdere tankstations bevinden zich dan aan de A14 in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven en in de stad Bari zelf. De benzinestations zijn ofwel zelfbediening en worden "Fai da te" genoemd, ofwel benzinestations met "Servito" service.

De Italiaanse hak ontdekken met een huurautoMenu-Intrede

  • Als u een dag of langer wilt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven in Bari, stapt u gewoon in de auto van het plaatselijke autoverhuurbedrijf en rijdt u naar het charmante gebied langs de Adriatische Zee naar een van de prachtige stranden.
  • Wie wat beweging nodig heeft, kan dat in het heuvelachtige achterland op het Murge-plateau op een mountainbike of door te wandelen.
  • Maar ook de vele andere kleine stadjes in de regio Apulië zijn een bezoek met de huurauto waard.
  • Andere bezienswaardigheden: Basiliek van San Nicola, Teatro Petruzzelli, Piazza del Ferrarese, ...
Uitzicht op Bari, Apulië

Uitzicht op Bari, Apulië

Op weg naar Bari, Puglia

Op weg naar Bari, Puglia

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

215 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Bari

Beoordeling van Petra P.

“We hebben een nieuwe auto. De ontvangst van het voertuig op de luchthaven en ook de aflevering van het voertuig verliepen snel en soepel.”

Beoordeling van Roland G.

“Ik heb al twee keer AutoEurope geboekt (eenmaal in Mallorca, eenmaal in Bari, IT). Altijd snelle bevestiging, geen ingewikkelde aanvullende verzekeringen....”

Beoordeling van Markus K.

“Alles is in orde.”

Beoordeling van Vincenzo M.

“Zeer aardige medewerker ter plaatse (Aeroporto di Bari), die zeer deskundig en behulpzaam was. Super snelle verwerking, altijd weer! Hartelijk dank.”

Beoordeling van Sven N.

“Alles was zeer goed voorbereid ter plaatse in Bari, de auto was nieuw (ca. 8000km) en dienovereenkomstig in een zeer goede staat. Het personeel ter plaatse was vriendelijk en behulpzaam, de overdracht en teruggave van het voertuig verliepen vlot en snel. Wij kunnen Auto Europe en Locauto alleen maar aanbevelen...”

Beoordeling van Philipp G.

“Snelle, vriendelijke afhandeling bij de terminal in Bari en tijdens het ophalen en afzetten van het voertuig.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat