Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Almería

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 14 beoordelingen voor de Luchthaven Almería
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Almería

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Almería bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Suzuki Celerio
6 Dagen van 28.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 28.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
6 Dagen van 28.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Almería

Bent u nog op zoek naar een geschikte bestemming voor de zomer? U kunt direct op de luchthaven van Almería een huurauto reserveren en vervolgens uw eigen route door Spanje uitstippelen. Andalusië is de ideale bestemming voor een rondreis met uw eigen huurauto. Naast indrukwekkende bezienswaardigheden kunt u in de zomer ook genieten van het strand aan de Atlantische Oceaan.

Boek een huurauto op Almería Luchthaven (LEI)

Sierra Nevada in Almeria

Verken Andalusië met uw eigen huurauto en beleef een onvergetelijke vakantie. Vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u uw voertuig reserveren en het vervolgens ophalen op de luchthaven van Almería. Zo bent u vanaf het begin flexibel en kunt u zorgeloos van uw reis genieten. De luchthaven Almería ligt direct in de nabijheid van de stad Almería en is slechts 9 kilometer verwijderd. Met een huurauto bent u in minder dan 15 minuten in de stad. Dus als u accommodatie in Almería heeft geboekt, kunt u direct naar uw bestemming. Via MietwagenCheck heeft u een ruime keuze aan voertuigen zodat u het juiste voertuig voor uw reis kunt vinden.

Verken Andalusië met een huurauto

Andalusië strand

Wat is een betere manier om Andaluisen te verkennen dan met uw eigen huurauto? Een reis naar de Costa del Sol of Costa de la Luz is het hele jaar door een ideale gelegenheid om Spanje beter te leren kennen en te genieten van een onvergetelijke vakantie. Boek uw accommodatie in Almería en verken de rest van Andalusië comfortabel per huurauto. Zo hebt u de flexibiliteit om te reizen en verschillende bezienswaardigheden op één dag te bereiken.

In Andalusië kunt u geweldige stranden, ongerepte natuur en indrukwekkende landschappen verwachten. Bovendien krijgt u tijdens uw reis een goed historisch inzicht in het verleden van Spanje. Uw reis moet ook culinaire specialiteiten en wijn uit de streek omvatten.

Andalusië in de zomer

Andalusië

Wilt u in de zomer naar Andalusië reizen? Een huurauto is de perfecte oplossing om op een flexibele en comfortabele manier zoveel mogelijk van Spanje te zien en uw eigen route te bepalen. De zomer in Andalusië kan erg heet zijn, vooral in de steden in het binnenland. Het blijft echter zeer aangenaam aan de kust, want u kunt zich zeer goed verfrissen in het koele water van de Atlantische Oceaan. Ga naar de Costa de la Luz of de Costa del Sol en verken vanuit grotere steden zoals Málaga of Gibraltar ook kleinere steden aan de kust zoals Cádiz of Fuengirola. In de zomer is Andalusië een geweldige plek voor een strandvakantie , waar u met uw huurauto de mooiste stranden van de regio kunt verkennen. U kunt de zomeravonden afsluiten met een glas Sangría in een typisch Spaans restaurant of bar.

Welke verzekering voor mijn huurauto?

Verzekering

Welke verzekering is de juiste voor een reis met de huurauto naar Andalusië? Via MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om de verzekering al bij de boeking toe te voegen. Over het algemeen raden wij een volledige omniumverzekering zonder eigen risico aan.

U bent volledig gedekt in geval van schade en er ontstaan geen onverwachte kosten. De vergoeding voor de verzekering kan in het begin wat hoog lijken, maar met de juiste verzekering staat u zeker aan de goede kant. Een ongeval of grote schade aan het voertuig kan immers al snel resulteren in hogere kosten die u zal moeten dragen. Naast een omniumverzekering kunnen ook een verzekering voor de bescherming van de bodem en van de banden interessant voor u zijn. Als u van plan bent om veel tijd buiten door te brengen met uw huurauto en ook op wegen rijdt die niet geasfalteerd zijn, moet u aan deze verzekering denken.

Haal uw huurauto op de luchthaven van Almería op

De luchthaven van Almería ligt op slechts ongeveer 10 kilometer van het centrum van Almería. Dus als u met het vliegtuig aankomt, kunt u de huurauto direct op de luchthaven ophalen en vervolgens aan uw reis beginnen. Als u een accommodatie in Almería heeft geboekt, bent u er in minder dan 15 minuten. De luchthaven van Almería heeft een ruim aanbod aan autoverhuurmogelijkheden die u van tevoren vanuit uw luie stoel kunt boeken. Niet alleen is het aanbod op de luchthaven groter dan op de meeste autoverhuurlocaties in het stadscentrum, maar de prijzen zijn vaak ook lager. Dit betekent dat u ook op uw boeking kunt besparen als u op de luchthaven van Almería boekt.

Op de luchthaven van Almería vindt u de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Keddy

Almería: wat kunt u doen?

Alcazaba in Almeria

Alcazaba

Almería ligt tussen de grotere steden Murcia en Málaga, aan de Middellandse-Zeekust van Spanje. De ligging kon niet beter zijn: gelegen aan de beroemde Costa del Sol, is Almería het ideale vertrekpunt voor bezoeken aan de omgeving die u met uw huurauto kunt doen. Wie bijvoorbeeld geïnteresseerd is in de stierenvechtcultuur kan een bezoek brengen aan de oudste arena van de provincie Almería, gelegen in Vera. Voor een combinatie van strandbezoek en historische bezienswaardigheid kunt u met uw huurauto naar Roquetas de Mar rijden en het indrukwekkende kasteel Santa Ana bezoeken. Maar ook Almería zelf heeft veel te bieden. Laat de huurauto gerust staan en verken de stad te voet. U kunt een wandeling door de oude stad maken om de beroemde kathedraal van de stad te zien of een bezoek brengen aan het indrukwekkende voormalige Moorse fort, het Alcázar de Almería.

Verdere bezienswaardigheden in Andalusië

Almería en ook het omliggende gebied aan de Costa del Sol is een perfecte bestemming met een huurauto. De bezienswaardigheden liggen niet al te ver uit elkaar en om de paar kilometer vindt u wel een leuk dorpje of een interessante bezienswaardigheid om te bezoeken. Andalusië kan aan de ene kant imponeren met zijn geschiedenis. Op sommige plaatsen is nog duidelijk de invloed te voelen van de Moren, die Spanje in de 8e eeuw de "gouden eeuw" bezorgden. Maar ook de pittoreske stranden en vissersdorpjes hebben hun charme. Tijdens een rondreis door Andalusië kunt u met uw huurauto veel ontdekken.

Maar welke bezienswaardigheden moet u vandaag in Andalusië bezoeken?

Vizieren Afstand tot de luchthaven van Almería Rijtijd naar Almería Luchthaven
Alhambra (Granada) 174 km 1 uur en 50 minuten
Koninklijk paleis Alcázar (Sevilla) 407 km 4 uur
Mezquita (Cordoba) 357 km 3 uur en 25 minuten
Manege (Jerez) 419 km 4 uur en 30 minuten
Alcazaba Málaga 216 km 2 uur en 15 minuten
arena (Ronda) 321 km 3 uur en 30 minuten
Alhambra in Granada

Alhambra in Granada

Rijschool in Jerez

Rijschool in Jerez

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

14 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Almería

Beoordeling van Katharine T.

“De service ter plaatse, de staat van het voertuig en ook de afhandeling waren uitstekend. Wij kunnen dit alleen maar met een zuiver geweten goedkeuren en aanbevelen. Bedankt.”

Beoordeling van Johan R.

“Het ophalen en wegbrengen ging vlot en snel. De bestelde auto (kleinste model) was nog betrekkelijk nieuw. Graag gedaan!”

Beoordeling van Aaron S.

“De verhuur verliep vlot, de dame van Atesa was erg aardig en de auto was geweldig. Bedankt.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat