Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Aktion

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Aktion
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Aktion

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Aktion bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 34 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Seat Mii
8 Dagen van 31.08 - 07.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Aygo
8 Dagen van 31.08 - 07.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Seat Mii
8 Dagen van 31.08 - 07.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Aktion

Als u in de zomer met een huurauto naar Aktio reist, kunt u zich verheugen op een enerverende vakantie met veel leuke ervaringen. Reserveer uw huurauto van tevoren online en haal hem na uw landing op de luchthaven van Aktio op. Op deze manier bent u vanaf de eerste minuut flexibel en kunt u de mooiste stranden en hoogtepunten in en rond Aktio verkennen.

Aktio Luchthaven PVK: Reserveer een huurauto en begin uw vakantie op een flexibele manier

Als u in Griekenland aankomt via de luchthaven van Aktio (PVK), kunt u het beste een auto huren zodra u geland bent. Verken de eindeloze kuststroken op eigen gelegenheid met uw eigen huurauto. Met een huurauto bent u onafhankelijk van de tijd en niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Neem een pauze waar je dat het beste vindt. De beste manier om uw gewenste huurauto te reserveren is online op MietwagenCheck. Zo hoeft u niet lang te wachten na uw aankomst op de luchthaven van Aktio, maar kunt u meteen beginnen aan uw welverdiende vakantie in Griekenland. De luchthaven van Aktio is zeer goed verbonden met talrijke binnenlandse vluchten. In het hoogseizoen kunt u Aktio ook vanuit andere Europese landen bereiken.

Vliegtuig boven Aktio

Vliegtuig boven Aktio

Verken Griekenland met een huurauto

Verken Griekenland met een huurauto

Voorjaar en najaar in Griekenland doorbrengen

De lente- en herfstmaanden zijn perfect voor een reis met een huurauto vanaf het vliegveld van Aktio in Griekenland. Aangezien het buiten het seizoen niet meer te heet is in Griekenland, kunt u genieten van een verscheidenheid aan excursies. Om tijdens uw herfst- en voorjaarsvakantie altijd flexibel te zijn, kunt u het beste uw eigen huurauto nemen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld gaan wandelen in de bergen of afgelegen stranden ontdekken. Laat je ziel bungelen en vul je met zon en energie tijdens je herfst- en lentereis door Griekenland.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Aktio Luchthaven?

Aanvaarding van huurauto

Op de luchthaven van Aktio (PVK) vindt u talrijke autoverhuurbedrijven waar u uw geboekte auto direct na aankomst kunt ophalen. U kunt uw gewenste model van tevoren vanuit huis boeken. Na aankomst hoeft u alleen nog maar uw bagage op te halen en kunt u direct doorlopen naar de autoverhuurbalie. Laat uw reserveringsdocumenten zien en kijk uit naar het begin van uw vakantie. Voordat u aan uw reis begint, controleert u de auto op eventuele schade of mogelijke krassen. Laat dit documenteren door uw autoverhuurbedrijf, zodat u geen mogelijke kosten oploopt.

Wetenswaardigheden over de luchthaven van Aktio

  • IATA-Code: PVK
  • Opening: 1968
  • Afstand tot het stadscentrum: 4 km ten zuiden van Preveza
  • Terminals: 1
  • Jaarlijks aantal passagiers: ca. 625.790

Dit zijn de autoverhuurbedrijven op Aktio Luchthaven

Op Aktio Airport vindt u een groot aantal autoverhuurders. U kunt vooraf de juiste huurauto op ons portaal kiezen en deze direct na aankomst op het vliegveld in Aktio ophalen. De luchthaven van Aktio ligt in de regio Epirus, in de nabijheid van de Ionische Eilanden. Daar vindt u huurauto's van de volgende aanbieders:

  • Alamo
  • Europcar
  • Global
  • Hertz
  • Yours Autoverhuur

Verken Aktio en de omgeving flexibel met een huurauto

Wat is er mooier dan in je eigen huurauto langs de Griekse kust te rijden, de muziek aan te zetten en uit volle borst mee te zingen? De luchthaven Aktio is het perfecte vertrekpunt om het vasteland van Griekenland op eigen gelegenheid te verkennen. Van daaruit bent u in een mum van tijd op Lefkada, het schiereiland in de Ionische Zee, of op het eiland Meganisi. Met uw eigen huurauto bent u niet alleen flexibel wat betreft tijd, maar ook wat betreft locatie. Plan uw reisroute vrij en rijd naar uw favoriete plaatsen. Wij hebben een aantal tips en plaatsen die u niet mag missen op een rijtje gezet:

Lefkada
Strand van Lefkada

Strand op Lefkada

U kunt het eiland Lefkada bereiken vanaf de luchthaven van Aktio, na slechts een korte rit. Een drijvende brug verbindt het eiland met het Griekse vasteland. Vanaf de luchthaven van Aktio heeft u met uw huurauto slechts 30 minuten nodig om Lefkada te bereiken. Het eiland is een echte schat in de Ionische Zee, die u niet mag missen. Verheug u op fantastische droomstranden, kleine historische dorpjes in het binnenland en een keuken die u zal betoveren.

Preveza
Preveza

Preveza

De stad Preveza is ideaal om de typische flair van het Griekse eiland op te snuiven. Vanaf de luchthaven Aktio bereikt u Preveza na slechts 10 minuten met een huurauto. De plaats heeft een goed aangesloten vervoersnetwerk en is gemakkelijk te bereiken vanuit verschillende steden in Griekenland. Preveza staat bekend om de export van olijven en groenten, waardoor het vooral voor fijnproevers een populaire vakantiebestemming is. Verken de kleine havenstad per huurauto en geniet van de Griekse charme.

De Griekse keuken - welke hoogtepunten mag ik niet missen?

Als je aan Grieks eten denkt, loopt je mond vanzelf open. Griekenland staat wereldwijd bekend om zijn buitengewoon gevarieerde en heerlijke keuken. Daarom moet u tijdens een vakantie in Griekenland zo veel mogelijk proeven. De beste manier om dit te doen is om uw eigen auto te huren. Kijk uit naar de vele gerechten en drankjes. Hieronder vindt u een kleine selectie:

Specialiteit Wat is het precies?
Tsatsiki Een yoghurtdip met komkommer, knoflook en olijfolie
Moussaka Een heerlijke stoofschotel van lam, aubergine en tomaten
Dolmades Wijnbladeren gevuld met rijst, uien en noten
Savanaki Gebakken kaas geserveerd met citroen
Fava

Fava

Savanaki

Savanaki

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat