Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Locarno

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 145 beoordelingen voor Locarno
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Locarno

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Locarno bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 63 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. VW Golf
10 Dagen van 05.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 70 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Volkswagen Golf
10 Dagen van 05.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 71 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. VW Golf
10 Dagen van 05.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Locarno

Kerk bij Locarno

Locarno, gelegen in het zuiden van Zwitserland, is een ideaal vertrekpunt voor rondreizen met uw eigen huurauto. In korte tijd kunt u geweldige excursieplekken bereiken en Locarno en omgeving flexibel verkennen. Boek vandaag nog de juiste huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis. U kunt advies krijgen van MietwagenCheck en dankzij onze prijsvergelijking het goedkoopste voertuig vinden onder de vele aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven. Maar niet alleen de prijs is belangrijk: u kunt uw boeking personaliseren dankzij de filters, zodat u precies de voertuigen krijgt te zien die bij uw smaak passen. Vind vandaag nog een huurauto en ontdek Locarno en de rest van Zuid-Zwitserland op eigen gelegenheid.

Waar is Locarno gevestigd?

Gezicht op Locarno

Locarno ligt aan de noordelijke oever van het Lago Maggiore en dus ook dicht bij de Italiaanse grens. Locarno ligt in het kanton Ticino, waar Italiaans en Lombard worden gesproken. Met een huurauto kunt u dus niet alleen Zwitserland, maar ook enkele plaatsen in Italië leren kennen tijdens uw rondreis. Locarno staat in Zwitserland bekend om zijn vele zonuren. Met meer dan 2000 zonne-uren per jaar is de stad een van de warmste steden van het land en is vooral populair onder de inwoners. Dankzij de warme temperaturen kunnen vooral zuidelijke planten heel goed groeien en geven ze de stad zo een bijzondere flair. Met een huurauto kunt u in de zomer profiteren van de zon en een rondreis plannen of u kunt ook in de winter met een huurauto reizen. Een reis naar Locarno is het hele jaar door aan te bevelen.

Met een huurauto door het zuiden van Zwitserland

Met tal van charmante stadjes, indrukwekkende landschappen en een vriendelijke gastcultuur heeft Zwitserland de beste voorwaarden voor een vakantie met een huurauto. Kies de beste deal via MietwagenCheck en verken Zwitserland op eigen gelegenheid. Als u uw reis in Locarno begint, heeft u een goede keuze gemaakt: de plaats is perfect als startpunt voor uitstapjes in de nabije omgeving. U kunt vele dagtochten maken en steeds weer terugkeren naar Locarno, of u kunt langere reizen maken en op andere plaatsen overnachten. Welke plaatsen in het zuiden van Zwitserland moet je niet missen?

Lago Maggiore
Lago Maggiore

Het Lago Maggiore ligt in het zuiden van Zwitserland en de oevers zijn verdeeld in Italiaans en Zwitsers grondgebied. In Italië is het meer zeer beroemd en is het na het Gardameer het grootste meer van het land. Voor een bezoek aan de kust direct bij Locarno kunt u uw huurauto direct achterlaten. Als u daarentegen andere plaatsen aan het meer wilt leren kennen, kunt u bijvoorbeeld naar de Magadinovlakte rijden en daar een korte wandeling maken in het natuurreservaat. U kunt dit in ongeveer 15 minuten met de auto bereiken.

Lugano
Lugano

Iets verder weg, maar ook in het kanton Ticino, ligt de stad Lugano. U kunt de stad in ongeveer 45 minuten met de huurauto bereiken vanuit Locarno. Lugano kan vooral indruk maken met de natuur in de nabije omgeving. De Monte San Salvatore bijvoorbeeld, is ideaal te bezoeken met de huurauto. U kunt zelfs een kabelbaan naar de top nemen en genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht.

Parc Ela
Parc Ela

Het grootste natuurpark van Zwitserland heeft zijn bezoekers veel te bieden. In Parc Ela vindt u een gevarieerd landschap met bergpanorama's, bergmeren en ook gletsjers. Maak lange wandelingen en geniet van de unieke sfeer van het park in de frisse lucht. Ook vinden hier regelmatig evenementen plaats, dus kijk altijd op de homepage van het natuurpark voor de nieuwste evenementen en gebeurtenissen.

Met een huurauto in Zwitserland: waar moet u rekening mee houden?

Dankzij de nabijheid van Duitsland of Oostenrijk is een reis met een huurauto naar Zwitserland voor veel Duitstalige toeristen een ideale gelegenheid om iets nieuws te ontdekken zonder ver van huis te hoeven rijden. Met uw eigen voertuig kunt u Zwitserland comfortabel verkennen en tal van mooie plekken leren kennen. Maar waar moet u zich van bewust zijn als u door Zwitserland rijdt?

  • Een vignet is verplicht op de Zwitserse snelwegen. Zorg er daarom voor dat uw huurauto een actueel vignet heeft.
  • Het alcoholgehalte in het bloed is 0,5
  • Overnachting in het voertuig op openbare parkeerplaatsen is niet toegestaan.
  • Het gebruik van een veiligheidsgordel is verplicht
  • Het gebruik van mobiele telefoons en smartphones is alleen toegestaan via het handsfreesysteem.
Type weg Maximale snelheid
Snelweg 120 km/u
Binnenstad 50 km/u
Buiten de stad 80 km/u
Snelwegen 100 km/u

Beleef een wintervakantie in Zwitserland

Bergen in Zwitserland

Locarno is een van de steden in Zwitserland met de meeste zonuren en wordt daarom gekenmerkt door een aangenaam klimaat. Zelfs in de winter zijn de temperaturen hier mild en bieden ze de beste voorwaarden voor een ontspannende wintervakantie. In de zomer is het nog steeds onvoorstelbaar dat Locarno in de winter verandert in een aantrekkelijke bestemming voor wintersporters . Of het nu gaat om sneeuwwandelen aan de oevers van het Manggioremeer of op de toppen van de nabijgelegen bergen of om skiën: Locarno heeft in de winter veel verrassingen en mogelijkheden voor u in petto. Ga op ontdekkingstocht met uw huurauto en beleef uw eigen persoonlijke winteravontuur.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat