Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Khomas

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Khomas
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Khomas

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Khomas bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. B VOLKSWAGEN POLO
6 Dagen van 20.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
6 Dagen van 20.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Toyota Corolla
6 Dagen van 20.05 - 26.05.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Khomas

Windhoek

Namibië heeft 14 regio's. Dit kan vergeleken worden met onze deelstaten in Duitsland. Een andere zeer belangrijke regio is de stedelijke regio Windhoek. Dit is de hoofdstad van het land en ligt ook in Khomas. Dit maakt het de belangrijkste regio voor het land, omdat het ook de dichtstbevolkte regio is. Er wonen hier ongeveer 430.000 mensen. Namibië is een land in het zuidwesten van Afrika. Alle liefhebbers van natuur en rust komen hier aan hun trekken. Weidse landschappen, veel woestijn en diverse flora en fauna maken een rondrit met een huurauto in Khomas en Namibië perfect. Met een huurauto bent u veilig en snel onderweg.

Succesvol een huurauto vinden

Huurauto rondreis Namibië

Het is raadzaam om uw huurauto van tevoren te reserveren door de prijzen bij MietwagenCheck te vergelijken wanneer u naar Namibië reist. Er is bijna geen openbaar vervoer, dus de reis met een huurauto is zeer comfortabel. Naast de voertuigcategorie kunt u ook kiezen voor verzekeringsuitkeringen en andere wensen. Dit bespaart u tijd ter plaatse en u kunt er zeker van zijn dat u hebt geboekt bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Er zijn veel verschillende autoverhuur partners ter plaatse. Waar kan ik een huurauto boeken in Namibië? U kunt kiezen uit Avis, Europcar en nog veel meer als lokale sponsor.

Waar haal ik de huurauto op in Khomas? De aanvaarding van het voertuig kan plaatsvinden in Khomas op de volgende plaatsen:

Roadtrip vanuit Khomas

Huurauto rondreis Namibië

Namibië is het perfecte land voor een roadtrip met vrienden of familie in een huurauto vanwege de lange afstanden en de prachtige landschappen. Khomas met de hoofdstad Windhoek dient als een goed startpunt omdat de meeste verhuurstations zich hier bevinden. Hoewel de wegen sterk kunnen verschillen van die in Europa, is alles goed bereikbaar met de auto. Kan ik een SUV huren in Namibië? Het is zelfs aan te raden om voor een SUV terreinwagen te kiezen. Ze zijn veilig en comfortabel, zelfs op onverharde wegen. Tijdens de prijsvergelijking kunt u de filters selecteren zodat u uw geschikte terreinwagens kunt vinden.

Grote Barmannen

Hoe kan ik ontspannen in Namibië? De Gross Barmen is een recreatiebad. Er zijn verschillende warmwaterbronnen met zwavelhoudend geneeskrachtig water in de regio Khomas. De Gross Barmen is een staatsthermaalbad, gegroepeerd rond de warmwaterbronnen. De reis naar de Gross Barmen is alleen mogelijk met de auto. Het is een perfecte stop op hun volgende roadtrip.

Gamsberg
tijger

De Gamsberg is de vierde hoogste berg van Namibië. De karakteristieke Tafelberg in de Khomas hooglanden is bijna 2400m hoog. Naast mooie wandelpaden is er een Max-Planck Instituut op de top van de berg. Veel astronomen werken vanaf hier. U kunt ook een accommodatie in de buurt van de berg huren.

Okahandja
Herero Namibië

De Herero zijn een oude herdersvolk. Tegenwoordig zijn er nog steeds ongeveer 120000 Hereros. Deze wonen meestal in Namibië of Okahandja. De kleine stad is het culturele centrum voor de mensen. Elk jaar in augustus vindt hier de Hererodag plaats. Vooral populair bij toeristen in het kleine dorp zijn de twee grote ambachtelijke markten bij de ingang en uitgang van het dorp. Okahandja ligt op ongeveer 70 kilometer afstand van Windhoek en is ook snel te bereiken met een huurauto.

Excursies met een huurauto

Windhoek is eigenlijk een goed startpunt voor elke excursie. Hoe lang duurt de rit vanuit Windhoek? Hier kunt u de afstand tot andere bestemmingen in Khomas zien:

ligging verwijdering
Grote Barmannen 1 uur
Gamsberg 2 uur
Okahandja 45 minuten
Woestijn Namibië

Woestijn Namibië

Plaats Khomas

Plaats Khomas

Verkeer en regels in Namibië

Zorg er net als in Europa voor dat u zich aan de verkeersregels houdt en niet afhankelijk bent van andere weggebruikers. Sancties voor verkeersovertredingen of snelheidsovertredingen zijn voor rekening van de bestuurder. De toestand van de wegen is niet vergelijkbaar met die in Europa, omdat er vaak alleen maar grindwegen zijn. Wij raden hen daarom aan om een off-road voertuig te kiezen of SUV om voorzichtiger te rijden. Andere informatie over het besturen van een huurauto vindt u hier:

  • Er is links verkeer....
  • Verharde wegen & grindwegen
  • Oversteken: Eerst komen, eerst serveren!
  • Gordel verplicht!
  • Binnenstad 60km/h & buiten de stad 80km/h
  • Snelwegen 120km/h

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat