Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Internationale luchthaven Hosea Kutako

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale luchthaven Hosea Kutako
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale luchthaven Hosea Kutako

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale luchthaven Hosea Kutako bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. B VOLKSWAGEN POLO
15 Dagen van 27.08 - 11.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Volkswagen Polo
15 Dagen van 27.08 - 11.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. B VOLKSWAGEN POLO
15 Dagen van 27.08 - 11.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren op Windhoek Airport

Onderweg in Namibië met een huurauto

Boek een goedkope huurauto en ontdek Namibië

Namibië is een fascinerende reisbestemming. Is Namibië veilig? Namibië wordt beschouwd als een van de veiligste landen in Afrika en is daarom een ideale reisbestemming. De verbinding is ongelooflijk eenvoudig dankzij de internationale luchthaven Windhoek . De beste manier om het meeste uit uw safari te halen is door een auto te huren. Op Car RentalCheck vergelijken we de beste prijzen voor autohuur op Windhoek Airport. Wij werken alleen met gerenommeerde, internationale autoverhuurbedrijven om de beste deal en de breedste selectie aan huurauto's te kunnen bieden. Ervaar Namibië op een heel bijzondere en authentieke manier. Rijd naar de mooiste bezienswaardigheden van het land en dompel je onder in de Afrikaanse cultuur.

Ontdek het land Namibië met de huurauto.

Giraffen in Namibië

Ontdek het fascinerende Namibië met een huurauto

Waar is Namibië? Namibië ligt in zuidelijk Afrika en grenst in het noorden aan Angola, in het oosten aan Botswana, Zimbabwe, Zambia en in het zuiden aan de Republiek Zuid-Afrika. De westelijke grens van het land is de koude Zuid-Atlantische Oceaan. Door zijn unieke geografie en fauna is Namibië een van de meest bezochte landen op het continent en een ideale bestemming voor safari's. De vaak ongerepte natuur wordt doelgericht beschermd en behouden door middel van ecologisch en duurzaam toerisme. Heb ik een visum nodig voor Namibië? Toeristen uit Duitsland hebben geen visum nodig voor een verblijf tot 90 dagen. Een zogenaamde "Visitor entry permit" wordt in het paspoort gestempeld bij de grensovergangen en op de luchthaven van binnenkomst. Hier dient u direct te controleren of de periode voor de geplande reis voldoende is.

Namibië: een fascinerend en onafhankelijk land in Afrika

Gebouwen uit de koloniale tijd in Namibië

Gebouwen herinneren ons vandaag de dag nog steeds aan het koloniale tijdperk...

Namibië was het laatste land in Afrika dat in 1990 de onafhankelijkheid van de staat bereikte en heeft een geschiedenis die wordt gekenmerkt door onderdrukking. Namibië is een multi-etnische staat met verschillende invloeden van etnische groepen en geschiedenis. Sommige van Namibië's Afrikaanse culturen behoren tot de oudste ter wereld. Voor de Eerste Wereldoorlog werd Namibië gekoloniseerd door Duitsers, daarna was het meer dan 70 jaar lang een deel van Zuid-Afrika. Kan de Duitse invloed in Namibië worden gevoeld? De Duitse en Afrikaanse cultuur hebben de sterkste invloed op het leven in Namibië. Dit is te zien in verschillende aspecten: verschillende festivals (carnaval wordt gevierd in Windhoek), het eten (mix van Duitse en Afrikaanse gerechten), de Wilhelmijnse architectuur. Ongeveer 30.000 van de 2 miljoen Namibiërs spreken Duits als moedertaal (witte en zwarte Namibiërs in gelijke delen) en men kan goed overweg met Duits naast Engels: Duitsers hebben meestal een goede reputatie, maar de Afrikaanse culturen en talen in het land moeten ook gerespecteerd worden.

Ontdek de hoofdstad Windhoek met een huurauto

Gezicht op Windhoek

Ontdek de hoofdstad Windhoek met de auto

Windhoek is de hoofdstad van Namibië en de grootste stad van het land met ongeveer 400.000 inwoners. Het ligt in het geografische centrum van het land op een hoogte van 1.600 m. Dit is de stad waar de meeste safari's door Namibië beginnen en uw aankomst in Namibië moet ook per vliegtuig gebeuren. De stad werd in de Duitse koloniale tijd "Windhoek" geschreven en wordt in het Duits nog wel eens als zodanig aangeduid. De naam wordt uitgesproken als Wind-huk omdat een "oe" in het Nederlands en Afrikaans wordt benadrukt zoals de "u" in het Duits.

Informatie over Windhoek Airport

Windhoek Airport (WDH), volledige naam Hosea Kutako International Airport ( HKIA) is de internationale luchthaven van Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Het ligt ongeveer 41 kilometer ten oosten van de stad en is qua passagiersaantallen de grootste luchthaven van het land, met ongeveer 800.000 passagiers per jaar.

Luchthavengebouwen en -faciliteiten op Windhoek Airport

Onderweg op Windhoek Airport

Onderweg op de goed georganiseerde luchthaven Windhoek

De luchthaven heeft een operationele passagiersterminal, een voormalige passagiersterminal (tegenwoordig alleen nog V.I.P.s), een vrachtterminal en twee start- en landingsbanen. Een aantal internationale autoverhuurbedrijven hebben zich op het terrein van de luchthaven gevestigd. Er is ook een geldautomaat, een NamPost-postkantoor, internationale telefoon- en faxfaciliteiten, restaurants en bars, belastingvrije faciliteiten en wisselkantoren. Er is gratis internettoegang via Wi-Fi / WLAN in sommige delen van het luchthavengebouw. De luchthaven is met de stad Windhoek verbonden door middel van bus- en taxidiensten.

Welke autoverhuurbedrijven zijn gevestigd op Windhoek Airport?

  • Avis
  • Begroting
  • Keizerlijke

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op Windhoek Airport

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen in Duitstalige landen
Lucht Namibië Frankfurt (FRA)
Condor Frankfurt (FRA), seizoensgebonden: München
Eurowings Keulen/Bonn, seizoensgebonden: München
Vliegtuig op Hosea Kutako Airport

Gemakkelijke aankomst te allen tijde dankzij de luchthaven

De nationale luchtvaartmaatschappij Air Namibia gebruikt de luchthaven als thuisbasis en biedt - afhankelijk van het seizoen - zes tot zeven wekelijkse directe vluchten naar Frankfurt am Main, regionale vluchten naar verschillende Afrikaanse bestemmingen (waaronder Kaapstad, Johannesburg, Luanda, Lusaka) en vluchten binnen Namibië. Qatar Airways vliegt vier keer per week rechtstreeks van en naar Qatar, dat vanaf veel Duitse luchthavens bereikbaar is: op 11 november 2014 is Condor begonnen met de rechtstreekse verbinding van de luchthaven met Frankfurt twee keer per week, en sinds 6 juli 2016 (seizoensgebonden) ook één keer per week met München. De verbindingen worden van oktober tot maart onderbroken voor het laagseizoen. Daarnaast heeft Eurowings op 12 juli 2017 twee wekelijkse verbindingen vanuit Keulen/Bonn gelanceerd. Deze zal vanaf mei 2018 worden uitgebreid tot drie verbindingen, twee keer naar München en één keer naar Keulen/Bonn. Dit maakt de vluchten naar Duitsland de meest frequente Europese verbindingen vanaf Windhoek Airport.

Reizen met een huurauto vanaf Windhoek Airport

Met de huurauto van de luchthaven naar de hoofdstad

Met de huurauto van de luchthaven naar de hoofdstad

Het Namibische wegennet is goed ontwikkeld en bestrijkt alle bewoonde gebieden van het land. Het is ongeveer 45.000 kilometer lang, waarvan ongeveer 80 procent onverharde wegen zijn, meestal met een grindbasis, die regelmatig of naar behoefte met een sorteermachine worden onderhouden. Alleen de rijkswegen, enkele hoofdwegen en de belangrijkste binnenstadswegen (ongeveer 6700 kilometer) zijn geasfalteerd. In Namibië is, net als in alle buurlanden, met uitzondering van Angola, links verkeer de norm. Vierwielaandrijving is echter over het algemeen niet nodig. Een vierwielaangedreven terreinwagen kan nuttig zijn tijdens het regenseizoen, omdat rivieren, die het grootste deel van het jaar droog zijn, soms water vervoeren, bruggen zijn alleen gebruikelijk op snelwegen. Omdat terreinwagens robuuster zijn dan auto's, is de pechgevoeligheid op slechte wegen lager. Een internationaal rijbewijs is vereist. Hoewel creditcards op grote schaal worden gebruikt, is voor het tanken meestal contant geld nodig. Benzine is ongeveer 10% goedkoper dan in Zuid-Afrika. Weg van de grote steden (vooral in de woestijngebieden in het westen) moet u elke gelegenheid aangrijpen om te tanken, want er zijn niet in elke kleine stad openbare tankstations.

Het wegennet rond Windhoek Airport

Vanwege de centrale ligging en omdat het de hoofdstad is, ligt Windhoek op de kruising van verschillende wegen. De B1 in noord-zuid richting aan de ene kant en de B6 in oostelijke richting naar Botswana. Daarnaast is er in het westen de C28 richting Swakopmund en de C26 richting Walvisbaai. De B2 van Swakopmund, die overgaat in de B1 ten noorden van Windhoek en de B6 van Windhoek naar het oosten vormt de Trans-Kalahari-Highway.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat