Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Kamari

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor Kamari
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kamari

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kamari bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 16.05 - 22.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 16.05 - 22.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 16.05 - 22.05.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Kamari

Santorini-aanzicht

Santorini Zicht

Kamari ligt aan de oostkust van het populaire eiland Santorini en is uitstekend te verkennen met een huurauto . Vooral de grote strandboulevard trekt elk jaar veel bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning, watersportactiviteiten maar ook vermaak. Kamari ligt in de directe omgeving van de luchthaven van Santorini. Met een huurauto bereikt u het resort in slechts 10 minuten rijden. Boek vandaag nog uw geschikte voertuig via MietwagenCheck direct vanuit huis en geniet van een onvergetelijke vakantie op het Griekse eiland Santorini. Dankzij onze jarenlange ervaring in prijsvergelijking vindt u gegarandeerd een goedkoop en ook geschikt aanbod voor uw reis.

Zomervakantie op Santorini

Een vakantie doorbrengen op de Griekse eilanden en ontspannen in de zomermaanden - klinkt te mooi om waar te zijn? Maar dankzij MietwagenCheck is dat niet zo. Dankzij onze goedkope en op maat gemaakte autoverhuuraanbiedingen kunt u al snel op het strand liggen en met volle teugen van uw vakantie genieten. In de zomermaanden moet u natuurlijk de grote stranden bezoeken. We hebben voor u de mooiste plekken op Santorini uitgezocht, waar u in de zomer zeker een stop moet maken.

Kamari strand op Santorini

Kamari strand op Santorini

Het strand van Kamari zelf is een van de mooiste van het eiland. Hier vindt u schoon, transparant, turquoise water. Aangezien Santorini een vulkanisch eiland is, vind je hier geen geel, fijn zand, maar zwart, grover zand. Op het strand zelf wordt voor iedereen gezorgd: restaurants, bars en schaduwrijke ligweiden zijn hier te vinden. Watersportactiviteiten kunnen ook in Kamari worden uitgeprobeerd. Wij raden u aan om ' s morgens naar het strand te gaan, omdat de zon zich tegen het einde van de middag al achter de bergen verbergt en het strand geen direct zonlicht meer krijgt.

Perissa Santorini

Perissa-strand

Een van de meest populaire stranden is het strand van Perissa. Hier vestigen zich vooral gezinnen, want er is ook een groot aanbod aan restaurants, parasols en ligplaatsen en kleinere winkels om te winkelen. Vanuit Kamari kunt u Perissa met een huurauto in ongeveer 25 minuten bereiken. Het strand is ook vergelijkbaar met het strand in Kamari, aangezien dit slechts een beetje verder naar het zuiden ligt en slechts door de berg Mesa Vouno van Kamari wordt gescheiden. Hier vindt u de archeologische overblijfselen van het oude Thira, een kolonie van Spartanen.

Santorini-kathedraal

Kathedraal op Santorini

Santorini-graafplaats

Graafplaats op Santorini

Waar anders kunt u uw huurauto ophalen op Santorini?

Santorini Autoverhuur

In Santorini zijn er verschillende plaatsen waar u een huurauto kunt afhalen. Wij raden u over het algemeen aan om vooraf te reserveren via onze homepage. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huurauto voor u beschikbaar is en kunt u ook profiteren van lagere prijzen. Gebruik gewoon ons zoekmasker bij het maken van uw boeking en voer de gewenste reisdata en de gewenste afhaallocatie in. U krijgt dan alleen aanbiedingen te zien die overeenkomen met de door u ingevoerde data.

In Santorini heeft u de mogelijkheid om een huurauto te boeken en op te halen bij de volgende locaties:

  • Santorini Luchthaven (afstand van Kamari: 5,5 km en 10 minuten rijden).
  • Firá (afstand van Kamari: 7,6 km en 15 minuten rijden)
  • Megalochori (afstand van Kamari : 7,2 km en 12 minuten rijden)

Rondreis op Santorini: Begin en einde in Kamari

Santorini Griekenland

Santorini Griekenland

Wat is er mooier dan met een huurauto een van de mooiste Griekse eilanden te verkennen? Geniet van absolute vrijheid en plan je eigen persoonlijke route. Maak kennis met bezienswaardigheden en attracties ver weg van de toeristenmassa's. We hebben een routebeschrijving opgesteld die u min of meer strikt kunt volgen om de mooiste punten van het eiland te leren kennen. U zult echter grote indrukken opdoen op uw reis zelf en zeer waarschijnlijk plaatsen leren kennen die niet in een reisgids staan. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

Onze tips voor een rondreis van/naar Kamari:

Vertrekpunt bestemming Aankomst bestemming Afstand
Kamari Monolithos 5 km
Monolithos Panagia Kalou 10 km
Panagia Kalou Oia 8 km
Oia Firá 15 km
Firá Akrotiri 15 km
Akrotiri Perissa 13 km
Perissa Kamari 13 km
Firá

Firá

Vuurtoren in Akrotiri

Vuurtoren in Akrotiri

Welke verzekering moet u afsluiten voor uw huurauto?

Het vinden van de juiste verzekering is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig met zoveel keuze. Met MietwagenCheck heeft u echter de mogelijkheid om reeds bij het boeken van uw huurauto de passende verzekering toe te voegen. Wij raden altijd een uitgebreide verzekering zonder eigen risico aan . Zo bent u optimaal gedekt in geval van schade en hoeft u niet te rekenen op extra kosten. Daarnaast kunt u overwegen om een glas- en bandenverzekering of zelfs een bodemverzekering af te sluiten. Gebruik hiervoor eenvoudigweg onze filters binnen ons boekingsscherm en voeg alle voordelen toe die u wenst.

Extra chauffeurs - ideaal voor een ontspannen vakantie op de Griekse eilanden

Huurauto extra bestuurder

Extra bestuurders voor huurauto's

Reist u met uw gezin, met uw partner of zelfs met meerdere vrienden? Reist u meerdere dagen op Santorini of zelfs op andere Griekse eilanden? Dan kan de optie van de extra bestuurder interessant voor u zijn. U heeft de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een andere persoon als chauffeur in te schrijven. Zo kunt u om beurten rijden en uzelf vermoeidheid besparen. U zult merken dat u veel beter van uw reis kunt genieten. Informeer het autoverhuurbedrijf in ieder geval altijd over extra personen die rijden, zodat zij de chauffeurs goed kunnen registreren. Dit is de enige manier om te zorgen voor verzekeringsdekking in geval van schade.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat