Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Kalamata International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Kalamata International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kalamata International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kalamata International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. FiatPanda
11 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. CitroenC1
11 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Fiat Panda
11 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Kalamata International Airport

De levendige havenstad Kalamata in de zomer beleven met uw eigen huurauto? Vergelijk en boek een goedkope huurauto in Kalamata Luchthaven. Rijd naar de mooiste stranden van het land, zoals Voidokilia Beach of Simos Beach. Het oude Griekenland wacht op u in de betoverende oude stad Kalamata. MietwagenCheck biedt u een snel overzicht van de beste aanbiedingen op de luchthaven van Kalamata. Uw zomerreis Griekenland wordt gegarandeerd een succes.

Uw huurauto staat klaar om opgehaald te worden op de luchthaven van Kalamata KLX

Kalamata in Griekenland

Kalamata in Griekenland

Bent u uw volgende vakantie al aan het plannen? Laten we dan naar Kalamata gaan! Een groot aantal autoverhuurbedrijven heeft een vestiging op Kalamata Airport (KLX). Neem een huurauto en verken Kalamata op eigen gelegenheid. De prijzen voor autoverhuur zijn meestal laag als gevolg van de concurrentie tussen de ingezeten verhuurbedrijven op Kalamata Luchthaven. Maak gebruik van de service van Mietwagencheck en reserveer vooraf eenvoudig en gemakkelijk uw gewenste huurauto uit een brede selectie van autoverhuurbedrijven en voertuigtypes. Kijk uit naar de perfecte reis met een huurauto naar Kalamata.

Lente in Kalamata voor natuurliefhebbers

Als u van de bloeiende natuur houdt, is Kalamata de plaats om in het voorjaar te zijn. De groene valleien staan in bloei, er ligt nog sneeuw op de bergtoppen en de zee nodigt uit tot een verfrissende duik. Dit is Kalamata in de lentemaanden. Geniet van een lange wandeling door de natuur tijdens uw voorjaarsvakantie en laat de lentezon op uw gezicht schijnen. Met uw eigen huurauto kunt u de bergdorpjes rond Kalamata verkennen en kennismaken met het leven van de plaatselijke bevolking. Kijk uit naar een onvergetelijke voorjaarsreis naar Kalamata.

Kalamata Luchthaven InformatieMenu-Invoer

  • Kalamata International Airport (KLX) is de luchthaven van de stad Kalamata in Griekenland.
  • De luchthaven van Kalamata is sinds 1959 in bedrijf en kreeg in 1991 een grote uitbreiding om te voldoen aan de eisen van het toenemende aantal passagiers van pakketreizen.
  • In 2009 werd een nieuwe terminal geopend. Er is een Griekse luchtmachtbasis op de luchthaven, die dezelfde start- en landingsbaan deelt als de openbare luchtdienst.
  • Vanuit Athene, Thessaloniki en Heraklion kunt u het hele jaar door met Aegean Airlines en Sky Express reizen, maar de meeste andere bestemmingen zijn alleen seizoensgebonden met een rechtstreekse vlucht bereikbaar.
  • Reizigers van USA, Canada, Australië en andere niet-Europese landen die naar Kalamata willen komen, moeten een aansluitende vlucht boeken naar Thessaloniki of een ander Europees land met chartervluchten in Kalamata.
  • Er zijn ook rechtstreekse verbindingen met de Duitse luchthavens van München en Düsseldorf, met vluchten die reeds vanaf eind februari beginnen.

Routebeschrijving naar de luchthaven van Kalamata

Routebeschrijving naar luchthaven Kalamata

Routebeschrijving naar luchthaven Kalamata

De luchthaven van Kalamata ligt tussen Kalamata en Messini aan de Griekse nationale weg GR-82 (Pylos - Kalamata - Sparta) en op slechts ongeveer 7 km van het stadscentrum van Kalamata. In het oosten bevindt zich de nationale weg GR-7 en een aansluiting op de snelweg 7 / E55. Er is een benzinestation in de onmiddellijke nabijheid van de luchthaven bij de rotonde van de GR-82 of de aanvoerweg naar de snelweg 7 / E55. Er is een Lidl supermarkt op de GR-82 in de tegenovergestelde richting van het dorp Messini.

Alternatieve aankomst en vertrek naar de luchthaven van Kalamata

De beste manier om van de luchthaven naar uw bestemming te reizen is met een huurauto. Het is ook mogelijk om met de plaatselijke busdiensten of met een taxi naar uw accommodatie te komen.

Bus

Er is een bushalte net buiten de luchthaven vanwaar regelmatige bussen rijden naar Kalamata, Pylos, Koroni en Chora. De naam van de busmaatschappij is KTEL Messinias. Deze maatschappij biedt naast lokale verbindingen ook lange-afstandsbussen naar Athene en Thessaloniki aan. De snelbus naar Athene (non-stop dienst) doet er ongeveer 3 uur over, afhankelijk van het verkeer in Athene.

Taxi

Probeer indien mogelijk uw taxi van tevoren te reserveren of laat uw hotel de taxi voor u reserveren. De meeste chauffeurs zullen al buiten de aankomsthal op u staan te wachten met een bordje met hun naam erop. Dit kan hen uiteindelijk veel stress en tijd besparen.

Excursies met de huurauto in de omgeving van Kalamata

De bruisende en levendige stad Kalamata is het economische centrum van de zuidelijke Peloponnesos. Ook de beroemde olijfolie Kalamata komt uit de omgeving. Afgezien van de oude stad en het grote kiezelstrand, biedt de stad vooral een goed uitgangspunt voor dagtochten.

Voidocilia Bay

Voidokilia baai

Haven van Pylos

Haven van Pylos

Voidokilia baai

De baai Voidokilia, die precies halfrond is en door hoge rotsen wordt afgesloten, is zeer bezienswaardig. Vanaf de baai kunt u een kleine berg oplopen en genieten van het prachtige uitzicht vanaf de top. Het is een van de mooiste plaatsen op Peloponnesos. Prachtige stranden om te zwemmen, afgelegen paden die leiden naar een verlaten eenzaam kasteel, de Paliokastro, zijn ideaal voor wandelaars, ontdekkingsreizigers en natuurliefhebbers.

Pylos

In het zuidwesten van de Peloponnesos ligt het kleine vissersdorpje Pylos, waar het toerisme al lang is gearriveerd. Het dorp ligt charmant tegen een helling en biedt op vele plaatsen een prachtig uitzicht over de historisch belangrijke baai. In de onmiddellijke omgeving zijn mooie stranden, het paleis van Nestor en een ruïne van een fort van de Venetianen.

Tussen Pylos en Kalamata is er een zeer bezienswaardige waterval. Vooral in de zomer, als het erg warm is, kunt u afkoelen in het koude water! Daar vindt u een afwisseling van het opgedroogde landschap. Weelderig groen, slangen, krabben en andere dieren zijn er te vinden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat