Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Ingolstadt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Ingolstadt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Ingolstadt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Ingolstadt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 30 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500e
7 Dagen van 07.06 - 14.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 07.06 - 14.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 07.06 - 14.06.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Ingolstadt met de huurauto

Zicht op het stadhuis in Ingolstadt

Met de huurauto naar het stadhuis in Ingolstadt

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Ingolstadt ligt in Beieren en is de toegangspoort tot een adembenemend gebied. Met een huurauto kunt u Ingolstadt, München en de hele omgeving verkennen. U kunt online een huurauto voor Ingolstadt boeken en de prijzen ter plaatse vergelijken bij MietwagenCheck. Hier vindt u verschillende autoverhuurbedrijven die wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd. U kunt uw huurauto ook ophalen op de luchthaven Ingolstadt/Manching (IATA Code IMA). Het ligt op ongeveer acht kilometer van de stad. Nadat u uw auto heeft opgehaald bij het ophaalstation van de autoverhuur, kunt u de bezienswaardigheden in de hele omgeving verkennen en comfortabel reizen. In het volgende artikel vindt u informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden en andere nuttige opties.

Theater in Ingolstadt - comfortabel reizen met de huurauto

Vooruitzichten voor München

Van Ingolstadt naar de staatshoofdstad München

Er zijn verschillende theaters in de stad. Na de Tweede Wereldoorlog werd het stadstheater in 1966 herbouwd. Het nieuwe theater is ontworpen door de architect Hardt - Waltherr Hämer en biedt 663 zitplaatsen en de mogelijkheid om toneelstukken bij te wonen. Naast het grote theaterhuis zijn er nog vele andere locaties. Bij de toren Baur is het huisje, in de toren Baur het openluchtpodium. In de Hämer-Bau vindt u het werkplaatspodium, in de Herzogskasten het atelier. Jaarlijks vinden er ongeveer 500 voorstellingen plaats in het theater. Daarnaast zijn er nog vele andere etappes in Ingolstadt, die door verschillende sponsors worden gerund. Sinds 2007 zijn permanente renovaties uitgevoerd tegen hoge kosten. Bekijk het autoverhuuraanbod en kies een auto die perfect aan uw wensen voldoet. Bezoek ook de Beierse hoofdstad München.

Andere bestemmingen snel bereikt vanaf Ingolstadt

De mooiste steden van Beieren en hun afstand tot Ingolstadt:

Stad in Beieren Reistijd vanuit Ingolstadt Afstand tot Ingolstadt
München 1 uur 9 min. 81,9 km
Regensburg 1 uur 6 min. 84,2 km
Rothenburg ob der Tauber 1 uur 50 min. 173,8 km
Bamberg 1 uur 41 min. 156,5 km
Neurenberg 1 uur 11 min. 94,3 km
Würzburg 2 uur 7 min. 202,4 km
Passau 2 uur 20 min. 201,7 km
Augsburg 1 uur 12 min. 85,6 km

Goedkoop reizen naar de musea in Ingolstadt met de huurauto

Hoeveel musea zijn er in Ingolstadt? Er zijn meer dan 13 musea in Ingolstadt met verschillende sponsors.

Beiers Legermuseum
Zicht op het nieuwe kasteel in Ingolstadt

Het Beierse Legermuseum in het nieuwe kasteel

Het grootste en oudste museum van de stad is het Beierse Legermuseum. Hier kunt u uniformen, wapens, uitrusting, normen, vlaggen, medailles en schilderijen zien, met een focus op het leger en de legerbibliotheek. Dit museum is gevestigd in het Nieuwe Kasteel en in de Reduit Tilly. Het gaat over de militaire geschiedenis en de eerste wereldoorlog.

Duits Medisch-Historisch Museum

Er is ook het Duitse Museum voor Medische Geschiedenis, dat in 1973 werd geopend. Hier ziet u de ontwikkeling van de geneeskunde. Kijk eens wat er is veranderd sinds de oude Egyptenaren. Dit museum is uniek in Duitsland. Er zijn niet alleen objecten uit de chirurgie te zien, maar ook een botanische tuin met talrijke geneeskrachtige planten. In het stadsmuseum zijn tentoonstellingen te zien die de ontwikkeling van de stad laten zien, maar ook die van de regio uit de beginperiode. In de Kavalier Hepp ziet u het stadsmodel van Jakob Sandtner, de amberkleurige ketting en de mal van de Zweedse koning Gustav Adolf. Daarnaast is de Kavalier Hepp sinds 1998 de thuisbasis van het Speelgoedmuseum. Het Farming Equipment Museum maakt ook deel uit van het Stadsmuseum en is gevestigd in Hundszell.

Audi-museum

Onder de musea met privé-sponsors bevindt zich het Audi Museum mobile. Hier toont Audi AG de complete bedrijfsgeschiedenis met meer dan 50 voertuigen en meer dan 30 fietsen en motoren. Met uw huurauto, die u online tegen een redelijke prijs kunt boeken en ophalen bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Ingolstadt, keert u vervolgens terug naar uw hotel. Bekijk alle aanbiedingen voor huurauto's.

Verken de oude stad van Ingolstadt met de auto

Oude Stad Ingolstadt

Naar de goed bewaarde oude stad van Ingolstadt

Is er een oude stad in Ingolstadt? De historische oude stad met zijn gebouwen uit verschillende tijdperken is goed bewaard gebleven. Er zijn 582 architectonische monumenten. Op de Scherbelberg, een historische puinberg, kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Ook bij de Pfeifturm, een oude wachttoren uit de 14e eeuw, heeft u een prachtig uitzicht over de prachtige oude stad. Haal uw huurauto op bij de luchthaven, na het controleren van de goedkope aanbiedingen op het internet.

Rijd met de huurauto naar het nieuwe kasteel en de kathedraal van de stad

Het nieuwe kasteel en de minster dateren uit de tijd van het hertogdom Beieren-Ingolstadt. Beide gebouwen werden in opdracht van Ludwig de Barded gebouwd en zijn indrukwekkende voorbeelden van laatgotische architectuur. Het Pfründehaus, dat in 1429 werd geschonken, gaat ook terug naar deze hertog, die sinds 1472 een universiteit had. Boek een goedkope auto en haal hem op bij het vliegveld. Vluchten zijn ook mogelijk naar München of vanuit Berlijn.

Reis met de huurauto naar de parken en faciliteiten in Ingolstadt

Herfstlandschap in Ingolstadt

Met de huurauto naar de mooiste groene gebieden

In Ingolstadt zijn er verschillende groenvoorzieningen, parken en bossen. De Glacis is het schort van de voormalige vesting en ligt rond het centrum van de stad. De glacis wordt doorkruist door vele fiets- en voetpaden, die een goed uitzicht bieden op een groot deel van de voormalige vesting. Het grootste park in de stad is het Klenzepark, waar de Landesgartenschau 1992 plaatsvond. Het behoort ook tot de Glacis. In Luitpoldpark is de overgang tussen park en bos zichtbaar. Het begint bij het bruggenhoofd als onderdeel van de glacis en wordt naar het westen toe veel bosachtiger. Nadat u een mooie dag in de natuur van Ingolstadt heeft doorgebracht, gaat u met uw huurauto terug naar uw accommodatie.

Verzekering voor uw huurauto - wat moet u weten?

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

In alle aanbiedingen op MietwagenCheck is de wettelijke aansprakelijkheid opgenomen. Dit beschermt u in het algemeen. Nog beter is de uitgebreide verzekering, want daarmee ben je in ieder geval veilig op de weg. Dus als er zich een noodgeval voordoet, kunt u met een zuiver geweten verder reizen. In veel aanbiedingen op MietwagenCheck is de volledige verzekering al inbegrepen. Dit maakt een reis veilig en toch goedkoop.

Wat betekent eenrichtingsverhuur voor de huurauto?

Met de eenrichtingsverhuur haalt u uw huurauto op in Ingolstadt en zet u deze af in een andere stad. Dit is vooral aantrekkelijk voor een rondreis door Beieren en daarbuiten. U bespaart tijd en vaak geld en bent nog flexibeler op de weg. De eenrichtingsverhuur is in veel aanbiedingen al tegen lage prijzen beschikbaar. Dankzij MietwagenCheck kunt u ze transparant onderzoeken.

Verdere nuttige extra opties voor uw huurauto:

  • De eerlijke tankregulering
  • Alle kilometers vrij
  • Extra bestuurders
  • Onmiddellijk beschikbaar
  • Boekbaar zonder creditcard
  • Boekbaar zonder aanbetaling

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat