Auto huren in Indonesië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Indonesië: Onderweg in Zuidoost-Azië

Roze Strand in Indonesië

Roze Strand in Indonesië

Maak een onvergetelijke road trip met een huurauto door Indonesië! Adembenemende stranden, fantastische landschappen en een spectaculaire onderwaterwereld wachten op je. Rijd met de huurauto flexibel naar al uw gewenste bestemmingen in Indonesië en geniet van een onvergetelijke reis. Op MietwagenCheck kunt u vooraf het juiste voertuig voor uw vakantie reserveren. Na aankomst in Indonesië hoeft u het alleen nog maar op te halen bij een van de autoverhuurbedrijven.

Luchthaven Indonesië: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

Aangezien u waarschijnlijk met het vliegtuig naar Indonesië reist, is het verstandig om uw huurauto direct na aankomst op het vliegveld op te halen. De volgende luchthavens hebben ophaalpunten:

Als alternatief kunt u de huurauto ook ophalen Denpasarin de hoofdstad van Indonesië Jakartaof in Indonesië.

Eilandhoppen in Indonesië

De eilandstaat Indonesië maakt indruk op zijn bezoekers met een veelheid aan culturele en landschappelijke bezienswaardigheden. Om zoveel mogelijk van de Indonesische schoonheid te ervaren, biedt een eilandhopping tour zich aan.

Bali

Onderweg op Bali

Onderweg op Bali

Om het betoverende Balite ontdekken, moet u een huurauto nemen. Op deze manier kunt u flexibel en individueel naar de verschillende hoogtepunten reizen. Huur een surfplank en ga surfen of rijd met uw huurauto naar Ubud en geniet van een prachtig uitzicht over de rijstterrassen.

Gili-eilanden

Op de Gili-eilanden vinden onderwaterfans wat ze zoeken. Hier kunt u snorkelen en duiken naar kleurrijke vissen. Bij zonsondergang mag u het uitzicht op de vulkaan Gunung Agung Agung niet missen onder het genot van een cocktail. Daarna kunt u met uw danspoot zwaaien of met een drankje naar reggaemuziek luisteren.

Zonsondergang op Gili Trawangan

Zonsondergang op Gili Trawangan

Snorkelen voor de Gilis

Snorkelen voor de Gilis

Lombok

In Lombok vindt u vele mooie stranden die u uitnodigen om te verblijven. Hier kunt u comfortabel ontspannen of surfen. U moet ook een van de watervallen bezoeken. Dit is puur avontuur!

Welke bezienswaardigheden zijn er te ontdekken in Indonesië?

Pura Ulun Ulun Danu Bratan Tempel van Pura Ulun Danu Bratan

Pura Ulun Ulun Danu Bratan Tempel van Pura Ulun Danu Bratan

Ook cultuurliefhebbers Indonesië biedt een veelvoud aan bezienswaardigheden. Stap in uw huurauto en bezoek de onvergetelijke tempels. Hieronder vindt u enkele must-sees:

  • Pura Tanah Lot
  • Borobudur
  • Pura Luhur
  • broom
  • Prambananan
  • Pura Ulun Ulun Danu Bratan...