Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Bali

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Bali
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Bali

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Bali bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 08.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Mazda 2
7 Dagen van 08.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 08.09 - 15.09.2024
Voorbeeld auto

Beleef de exotische cultuur op Bali met een huurauto

Tempel in Bali

Bali is de laatste jaren voor veel toeristen een zeer populaire bestemming geworden. De Indonesische provincie is een bijna 6.000 km² groot eiland in de Indische Oceaan. Links daarvan ligt het eiland Java en rechts het eiland Lombok. Bali wordt geassocieerd met een buitengewone en exotische cultuur, met tempels en vriendelijke inwoners. Maar ook met zee, strand en veel verschillende dier- en plantensoorten. De provincie is de perfecte plek om te ontspannen, maar ook perfect als je een avontuurlijke vakantie wilt hebben, want hier kun je alles doen. Boek een huurauto op ons vergelijkingsportal voor uw road trip door Bali en kom overal flexibel en op eigen gelegenheid.

Gewoon boekenMenu-Entry

Strand in Bali

Het boeken van een huurauto is snel en eenvoudig. Allereerst geeft u aan waar u de huurauto wilt ophalen en inleveren. Dan wanneer u op reis gaat of aangeeft wanneer u de huurauto nodig heeft. U moet ook een tijd ingeven, als u geen resultaten krijgt voor uw zoekopdracht, moet u eerst proberen de tijd te veranderen, meestal krijgt u een resultaat. Geef vervolgens aan voor hoeveel personen u de huurauto nodig heeft en maak eventueel gebruik van de extra bestuurdersmogelijkheid. Selecteer vervolgens een voertuigcategorie en kenmerken, zoals in het onderstaande voorbeeld. Als u er klaar mee bent, ontbreken alleen de inclusieve en de verzekeringsdiensten. U kunt deze ook gewoon individueel uitfilteren, zoals voorheen, of u kunt kiezen voor een van onze drie servicepakketten.

Voertuigcategorieën Kenmerken van het voertuig
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middenklasse Automatisch
terreinwagen (SUV) Handmatig schakelen
stationwagon / minibus Vierwielaandrijving
Converteerbare Diesel
Luxe auto's Elektrische aandrijving

Creditcard en eenrichtingsverhuur

Waterpaleis op Bali

Vergeet niet dat u geen huurauto kunt boeken zonder creditcard. De reden hiervoor is dat de creditcard gewoon nodig is voor de storting. U kunt geen auto huren zonder een borg te betalen, dus zorg er altijd voor dat u genoeg geld op uw creditcard heeft staan. Bovendien moet de naam van de bestuurder identiek zijn aan de naam op de creditcard.
Met de eenrichtingsverhuur kunt u twee verschillende locaties opgeven als ophaal- en afgiftepunt. Zo kunt u gemakkelijk van A naar B komen zonder weer helemaal terug te hoeven rijden. Dit is vooral de moeite waard voor een road trip, het enige wat u van plan bent is van waar en wanneer u de road trip wilt beginnen en waar en wanneer u de huurauto wilt inleveren. U plant de afstand tussen het ophaal- en terugbrengstation niet, slechts ongeveer, het is het beste om een paar dagen meer te plannen voor het geval u spontaan voor een langere tijd op één plaats wilt blijven. Dan rijdt u gewoon weg zonder precies te weten wat u wilt zien en verkent u gewoon spontaan alles. U zult zeker mooie, voor toeristen onbekende plaatsen tegenkomen.

Panorama van een strand op Bali
Dit moet worden opgemerkt:

Afgesloten verzekeringen vervallen zodra een persoon die niet als extra of hoofdbestuurder is aangegeven de huurauto rijdt!

Kan de huurauto worden geannuleerd?

Gezicht op Bali

Als u na het boeken van de huurauto tegen het voertuig besluit omdat u de reis niet kunt beginnen of omdat u gewoonweg geen huurauto nodig hebt, is dat geen probleem. U kunt de geboekte auto gemakkelijk en gratis annuleren tot 24 uur voor de huur. Houd er rekening mee dat deze optie niet voor alle verhuurders geldt. Om de huurauto te annuleren stuurt u ons gewoon een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor aanvang van de huur dient u telefonisch contact met ons op te nemen (Service Team: 089 143 79 160), zodat wij de huurauto voor u kunnen annuleren.

Activiteiten in BaliMenu-Entry

Waterval op Bali

Bali is zo divers dat je hier echt alles kunt doen. Als u liever iets meer ontspannen probeert, waarom bezoekt u dan niet een aantal tempels, probeert u een meditatie of yogales, of gaat u gewoon op het strand liggen en zonnen. Als u zich wilt verplaatsen en het eiland wilt verkennen, kunt u overal wandelen om de natuur te verkennen, of een huurauto nemen om een aantal bezienswaardigheden te bekijken en meer te weten te komen over de cultuur. De beste manier om een cultuur te leren kennen is door het eten te proberen, dus ga naar een markt en probeer het gewoon uit. Maar in Bali heeft u ook de mogelijkheid om extreme sporten uit te proberen. Of het nu gaat om flyboarding, springen van een klif in het water, duiken in watergrotten, canyoning, kitesurfen of paragliding, Bali zit vol verrassingen.

Reistijd & temperaturenMenu-Entry:

Bali in het regenseizoen

De temperaturen op Bali zijn het hele jaar door vrij constant en hoog. De doorslaggevende factor in zo'n regio is het regenseizoen of het droge seizoen, wat de atmosfeer draaglijk of navenant ondraaglijk maakt. De beste tijd om naar Bali te reizen is tijdens het droge seizoen, van mei tot oktober. Het is niet nodig om je zorgen te maken over regen en de luchtvochtigheid is erg laag in de zomer. Desalniettemin reizen veel toeristen in deze tijd, wat betekent dat de prijzen navenant stijgen. Als u zich niet bekommert om de regen en de vochtigheid, is de beste tijd om naar Bali te reizen tussen november en april. De prijzen zijn lager, u zult minder toeristen tegenkomen en u kunt nog steeds het een en ander doen op Bali.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat