Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Hanau

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor Hanau
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hanau

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hanau bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
15 Dagen van 02.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
15 Dagen van 02.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
15 Dagen van 02.08 - 17.08.2024
Voorbeeld auto

Boek een goedkope huurauto in Hanau

Reis naar Hanau met de huurauto

Reis naar Hanau met de huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Hanau in Hessen is een populaire reisbestemming. Met een huurauto haalt u het meeste uit uw reis. Op ons portaal vindt u een verscheidenheid aan aantrekkelijke huurauto's. Nog voordat u een beslissing neemt over een aanbieder, kunt u belangrijke details in het zoekproces opnemen. Zo vindt u een auto die voldoet aan uw wensen en biedt u alle extra's die u nodig heeft. We laten u hieronder zien aan welke criteria u bijzondere aandacht moet besteden. Dankzij onze prijsvergelijking vindt u een redelijk geprijsde huurauto in Hanau, waarmee u de stad en de omgeving kunt verkennen.

Vind online autoverhuuraanbiedingen in Hanau

Eenvoudig en transparant boeken

Eenvoudig en transparant boeken

Als u gebruik maakt van ons vergelijkingsportal om bovenstaande aspecten in de aanbiedingen op te nemen, kunt u uw auto met alle belangrijke details reserveren. U bepaalt zelf de verzekering (volledig omnium zonder eigen risico) en de procedure voor de waarborg. Optie zoals een mogelijke eenrichtingsverhuur kan eenvoudig worden toegevoegd. U bent ook vrij om te kiezen of u een extra chauffeur wilt registreren. Wij helpen u ook graag met onze kant-en-klare servicepakketten.

Deze zien er als volgt uit:

Service pakket inbegrepen prestaties
Basis Eerlijke brandstofregulering; volledige bescherming tegen diefstal
Plus + Zonder overdaad; + Alle kilometers vrij
Allround zorgeloos + glas- en bandenbescherming

Hoe gaat het met de stad Hanau?

Aankomst op de luchthaven van Frankfurt

Haal uw huurauto op bij de luchthaven van Frankfurt

Hanau is een stad met ongeveer 100.000 inwoners in het district Main-Kinzig in het zuiden van Hessen, gelegen op ongeveer 25 kilometer ten oosten van de metropool Frankfurt am Main. Sinds de 16e eeuw wordt Hanau beschouwd als een centrum voor de verwerking van edelmetaal. Als geboorteplaats van de gebroeders Grimm verwierf de stad nationale en internationale bekendheid. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Frankfurt, die de IATA-code FRA heeft en 27 kilometer ten westen van Hanau ligt.

Idealiter heeft u besloten om met het vliegtuig naar Hanau te reizen en vooraf een huurauto voor een gunstige prijs te reserveren op ons vergelijkingsportal. U haalt de auto waarschijnlijk op bij de autoverhuur na de landing op de luchthaven van Frankfurt en rijdt naar Hanau. Op onze website kunt u op transparante wijze alle beschikbare autoverhuuraanbiedingen op de luchthaven of in de stad Hanau vergelijken en de zoekopdracht verrijken met de gewenste details. Met deze procedure huurt u een auto tegen een redelijke prijs en voorziet u deze van belangrijke kenmerken.

De afstand van 27 kilometer tussen Hanau en de luchthaven FRA kan binnen enkele minuten worden afgelegd dankzij het uitstekende wegennet. Na aankomst kunt u de huurauto gebruiken om de lokale en regionale bezienswaardigheden te ontdekken. Hanau is een nederzetting met een rijke geschiedenis, die u tal van hoogtepunten biedt om te ontdekken. Hier zijn enkele ideeën voor uitstapjes met een huurauto.

Excursies met de huurauto van Hanau

  • Het Duitse goudsmidhuis aan de Oude Stadsmarkt
  • Paleis Philippsruhe
  • Het wildpark "Alte Fasanerie"
  • Het oudste gebouw van de Hanauerstad
  • Frankfurt am Main

Met uw huurauto van MietwagenCheck kunt u gemakkelijk alle hoogtepunten in Hanau bereiken.

Het Duitse goudsmidhuis aan de Oude Stadsmarkt

Dit opmerkelijke vakwerkgebouw, gelegen in het centrum van Hanau, diende lange tijd als stadhuis voordat het een belangrijke tentoonstellingslocatie werd voor de Duitse goud- en zilversmidkunst. Hoe kom ik in het "Goldsmith House" van Hanau? U kunt met uw goedkoop geboekte huurauto comfortabel via de binnenstadsring naar het centrum van Hanau rijden en gewoon de borden "Goldschmiedehaus" volgen. De nabijgelegen Brüder Grimm-parkeerplaats is een verstandig alternatief voor de weinige parkeerplaatsen die het stadscentrum van Hanau voor uw auto biedt. In het Goudsmidshuis kunt u interessante details leren over gereedschappen en hulpmiddelen van het vak en zich verwonderen over de juwelen van prominente kunstenaars uit het verleden.

Met de huurauto naar Kasteel Philippsruhe

Kasteel Philippsruhe bij Hanau

Naar het kasteel Philippsruhe bij Hanau

Het paleis Philippsruhe, gebouwd in 1701 in de barokke stijl, is een van de echte bezienswaardigheden van de stad Hanau. Het is gelegen in een groot, zeer goed onderhouden park aan de oevers van de Main en is met een huurauto te bereiken vanuit het stadscentrum via Philippsruher Allee. U kunt het hele jaar door de prachtige kamers van het kasteel bezoeken en in de zomermaanden kunt u genieten van een verfrissing op het buitenterras van het kasteelcafé. U kunt uw huurauto het beste parkeren op de grote parkeerplaats voor het kasteel.

Het oudste gebouw van de stad Hanau

Het kasteel Steinheim in de gelijknamige wijk werd in de 13e eeuw als kasteel gebouwd. Het veranderde vaak van eigenaar en muteerde in de 18e eeuw in een visueel aantrekkelijk kasteel. Het is 200 jaar onbewoond geweest, is voor verschillende doeleinden gebruikt, is uitgebreid gerestaureerd en herbergt vandaag de dag het Steinheim Museum of Regional History. Hoe kom ik bij kasteel Steinheim? U kunt kasteel Steinheim bereiken via de Bundesstraße 45, afslaan bij de afslag Klein-Auheim, de borden volgen en uw huurauto parkeren op de grote parkeerplaats van het complex.

Bovenstaande aanbiedingen zijn slechts een deel van wat Hanau te bieden heeft, ontdek meer over uw autohuur op de luchthaven of ter plaatse.

Goedkope autoverhuur, maar met de best mogelijke verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Veilig op de weg met de juiste verzekering

Wij raden u de volledige verzekering zonder eigen risico voor elke huurauto aan. Waarom? Want alleen de volledig omniumverzekering zonder eigen risico dekt echt alle gevallen. Natuurlijk is een verzekering met eigen risico iets goedkoper, maar de prijsverlaging komt meestal tot uiting in een hogere borgsom. Als u kiest voor de volledige verzekering zonder eigen risico, is de borg goedkoper en kunt u volledig ontspannen genieten van uw huurauto.

Wanneer is de eenrichtingsverhuur een voordelig alternatief?

Elk bij ons vermeld autoverhuurbedrijf biedt u de eenrichtingsverhuur aan als een kosteneffectieve optie. Dit is zinvol als u uw huurauto in Hanau of op de luchthaven van Frankfurt heeft overgenomen en deze na een rondrit terug wilt brengen naar een ander station. De eenrichtingsverhuur is bijzonder goedkoop bij aanbieders die in het hele land actief zijn, omdat het voor hen irrelevant is op welke locatie u de auto terugbrengt. Als u in het zoekmasker op ons portaal de term eenrichtingsverhuur invoert, krijgt u aanbiedingen te zien die daarop zijn afgestemd.

Gebruik de huurauto met extra bestuurder

De reis is bijzonder ontspannen met een extra chauffeur. Vooral op lange reizen is het een welkome afwisseling om het wiel te verlaten. Geniet van het uitzicht op de prachtige stad en omgeving. Bij sommige huurprijzen is de extra bestuurder al in de prijs inbegrepen. Het beste is om alle aanbiedingen onafhankelijk van elkaar te vergelijken op ons portaal.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat