Huurauto Gummersbach

Huurauto Gummersbach vanaf 34 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Gummersbach

Kleine auto
Kleine auto
bijv. VW Up of gelijkwaardig
VW Up
vanaf 34 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 37 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
VW Up
vanaf 34 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500
vanaf 37 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Astra of gelijkwaardig
Opel Astra
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Captur
vanaf 42 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Renault Captur
vanaf 41 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Opel Insignia of gelijkwaardig
Opel Insignia
vanaf 44 €/dag
Minibus
bijv. Renault Megane Wagon of gelijkwaardig
Renault Megane Wagon
vanaf 41 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. VW Sharan of gelijkwaardig
VW Sharan
vanaf 112 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 130 €/dag
SUV
bijv. JeepCompass of gelijkwaardig
JeepCompass
vanaf 45 €/dag
Premium klasse
bijv. Mercedes E Class of gelijkwaardig
Mercedes E Class
vanaf 59 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Gummersbach: door het Bergisches Land

Gummersbach

De districtsstad Gummersbach ligt in het hart van het Oberbergisches Land. Tot het einde van de jaren 1920 noemden de inwoners het liefkozend "Klein Parijs". Hier gaan de harten van alle natuurliefhebbers sneller kloppen. Geniet van bloeiende velden, geurige bossen en adembenemende dammen tijdens uw rit in een huurauto. Vergeet niet een picknickmand mee te nemen, want het is echt de moeite waard om hier wat tijd in de natuur door te brengen.

Gummersbach, Keulen of Dortmund - hier vindt u de juiste huurauto voor uw reis door het Bergisches Land.

Bijna geen ander landschap is zo gevarieerd als dat van het Bergisches Land! Heeft u er altijd al van gedroomd om in een rode cabriolet door bloeiende gele koolzaadvelden te rijden? Zou u in de zomer met een terreinwagen naar een afgelegen uitloper van een stuwmeer willen rijden waar u uw voeten in het koele water kunt dompelen? Dan moet u MietwagenCheck gebruiken om het aanbod van autoverhuurbedrijven in en rond Gummersbach te vergelijken om de huurauto te vinden waarmee u precies dat kunt doen. Vooral op de nabijgelegen luchthavens Keulen/Bonn (CGN) en Düsseldorf Airport (DUS) kan precies de auto waarvan u droomt voor uw reis op u staan te wachten, daarom is een online vergelijking de moeite waard. Bovendien profiteert u in veel gevallen zelfs van de langere openingstijden en sommige speciale aanbiedingen.

Huurauto verzekering Gummersbach: volledig Casco en meer

Verzekering voor de huurauto

Als u bij het kiezen van uw verzekering op de verkeerde manier bespaart, kan het zijn dat u daar later voor moet betalen. Dit geldt met name voor de verschillende omniumverzekeringen, die met of zonder eigen risico worden aangeboden. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, moet u voor uw huurauto zeker kiezen voor een allriskverzekering zonder eigen risico, ook al is die iets hoger.

Ook het dekkingsbedrag van de aansprakelijkheidsverzekering speelt een zeer bepalende rol, want als u een kop-staartbotsing veroorzaakt waarbij meerdere voertuigen tegen elkaar botsen, zult u al heel snel een dekkingsbedrag van slechts één miljoen EUR hebben overschreden.

Rent a car Gummersbach: gratis kilometers

Als u maar een beetje rond wilt rijden voor uw deur, kunt u zeker uit de voeten met een huurauto contract dat slechts 300 kilometer omvat. Maar als u het hele Bergisches Land wilt verkennen, zal 300 km zeker niet genoeg zijn. In dat geval kunt u beter kiezen voor een huurauto-aanbieding waarbij een onbeperkt aantal kilometers in de prijs is inbegrepen, zodat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan wanneer u de auto later inlevert.

Te hard rijden met een huurauto

De zon schijnt aan de hemel, er is geen auto te bekennen, het briesje speelt met je haren, de stemming is uitgelaten en plotseling is er een bliksemflits achter een boom... De uitgelaten stemming is snel verdwenen en de dag is voorbij. Hoewel de meeste automobilisten in Duitsland al weten dat te hard rijden tot vervelende boetes kan leiden, gebeurt het toch nog af en toe dat men onbewust in de val trapt. Wie slechts 20 km/u te hard rijdt, komt er betrekkelijk gemakkelijk van af en kan er met tegenzin met een boete vanaf komen. Een snelheidsovertreding van 21 km/u of meer wordt in Flensburg echter bestraft met een boete en punten. Echt onaangenaam wordt het echter wanneer je met een rijverbod van één of zelfs drie maanden wordt bedreigd omdat je iets meer dan 40 km/u te hard reed. Daarom moet u ook bij het huren van een auto uw voet van het gaspedaal halen!

Speciale uitrusting voor uw huurauto in Gummersbach

Als u vanuit Gummersbach met uw huurauto op weg gaat naar het Bergisches Land, doet u er goed aan gebruik te maken van een navigatiesysteem om niet te verdwalen tussen al die groene heuvels en velden. Hoewel de wegwijzers vrij goed zijn, gebeurt het af en toe dat je in rondjes rijdt en niet aankomt waar je eigenlijk wilde zijn. Als u hebt besloten een kleine auto te huren die geen ingebouwd navigatiesysteem heeft, kunt u dit toevoegen aan het boekingsproces. Hetzelfde geldt voor bagagerekken of kinderzitjes.

Met het hele gezin achter het stuur?

Familie in de minibus

Voortdurend alleen achter het stuur zitten kan vermoeiend zijn. Als u met het hele gezin reist en uw zoon, echtgenoot of ouders achter het stuur wilt laten om van de rit door het landschap te genieten, kunt u bij uw autoverhuurbedrijf een extra bestuurder voor uw huurauto boeken om gedekt te zijn in geval van een ongeluk.

Huurauto Gummersbach: ga op weg met uw huurauto

Heeft u altijd al eens willen duiken, vlak voor uw deur? Dan hoeft u niet helemaal naar zee te rijden, maar gewoon naar het Bergisches Land, want in de stuwmeren van Bever of Agger ligt een unieke onderwaterwereld op u te wachten. Wie daarentegen de voorkeur geeft aan vervoer over water of over land, kan het prachtige uitzicht bewonderen vanaf een waterfiets of ontspannen tijdens een ritje in de postkoets tussen Nümbrecht en Wiehl. Geniet met uw huurauto van de rit door het Bergisches Land, beklim een van de uitkijktorens en richt uw verblijf in Gummersbach en omgeving in naar uw wensen.

Excursiebestemmingen met een huurauto
Excursiebestemmingen van Gummersbach Afstand per huurauto Tijd
Aggertalsperre 6,3 km 9 min
Kerk Lieberhausen 9,9 km 14 min.
Lingesetalsperre 12 km 20 min.
As-, wiel- en wagenmuseum in Wiehl 13,8 km 18 min
Apen- en vogelpark in Eckenhagen 14,5 km 19 min
Bergisches Openluchtmuseum Lindlar 18,2 km 23 min
Kasteel Homburg in Nümbrecht 19 km 24 min
Kasteel Heiligenhoven 19,5 km 26 min

Herfstavonturen in Gummersbach en omgeving

Kasteel Augustusberg

In de herfst willen de meeste reizigers vooral de kleurrijke, indrukwekkende natuur bezoeken. U kunt bijvoorbeeld genieten van de prachtige herfstkleuren met uitzicht vanaf een groot kasteel in de omgeving, terwijl u geniet van de sfeer in een historische omgeving. Neem uw huurauto naar kasteel Augustusburg, dat op ongeveer 50 minuten rijden ligt. Het kasteel met zijn tuin en park is zelfs uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Als u met het gezin reist, is een bezoek aan kasteel Drachenburg ook de moeite waard. Kinderen kunnen de berg beklimmen met ezels en volwassenen kunnen naar boven wandelen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders