Huurauto Gummersbach

Huurauto Gummersbach vanaf 27 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Gummersbach

Kleine auto
Kleine auto
bijv. FIAT 500 of gelijkwaardig
FIAT 500
vanaf 27 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW Polo
vanaf 38 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
FIAT 500
vanaf 27 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
VW Polo
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. OPEL ASTRA of gelijkwaardig
OPEL ASTRA
vanaf 30 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Seat Leon
vanaf 42 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
OPEL ASTRA
vanaf 30 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Seat Leon
vanaf 42 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. OPEL INSIGNIA of gelijkwaardig
OPEL INSIGNIA
vanaf 34 €/dag
Minibus
bijv. HYUNDAI I30 CW of gelijkwaardig
HYUNDAI I30 CW
vanaf 33 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. VW Sharan of gelijkwaardig
VW Sharan
vanaf 85 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 100 €/dag
SUV
bijv. SEAT ATECA of gelijkwaardig
SEAT ATECA
vanaf 36 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 530 D of gelijkwaardig
BMW 530 D
vanaf 61 €/dag
Vrachtwagen
bijv. GR.5 MAN 8.180 KOFFER of gelijkwaardig
GR.5 MAN 8.180 KOFFER
vanaf 154 €/dag
Van
bijv. Renault Master Van of gelijkwaardig
Renault Master Van
vanaf 68 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Huurauto Gummersbach: door het Bergisches Land

Gummersbach

De districtsstad Gummersbach ligt in het hart van het Oberbergische Land. Tot eind jaren twintig van de vorige eeuw werd het door de inwoners liefkozend "Klein Parijs" genoemd. Hier kloppen de harten van alle natuurliefhebbers sneller. Geniet van de bloeiende velden, de geurige bossen en de adembenemende stuwmeren tijdens uw rit in een huurauto. Vergeet niet een picknickmand mee te nemen, want hier is het echt de moeite waard om wat tijd in de natuur door te brengen.

Gummersbach, Keulen of Dortmund - hier vindt u de juiste huurauto voor uw reis door het Bergisches Land.

Bijna geen enkel ander landschap is zo gevarieerd als dat van het Bergische Land! Heb je er altijd al van gedroomd om door bloeiende gele verkrachtingsvelden te rijden in een rode cabriolet? Wilt u in de zomer met een off-road voertuig naar de meest afgelegen uitlopers van een dam rijden waar u uw voeten in het koele water kunt houden? Dan moet u MietwagenCheck gebruiken om het aanbod van autoverhuurbedrijven in en rond Gummersbach te vergelijken om de huurauto te vinden waarmee u dat kunt doen. Vooral op de nabijgelegen luchthavens Keulen/Bonn (CGN) en Düsseldorf (DUS) kan precies de auto waarvan u droomt voor uw reis op u wachten, daarom is een online vergelijking de moeite waard. Bovendien profiteert u vaak van de langere openingstijden en enkele aanbiedingen.

Autoverzekering Gummersbach: volledig en meer

Verzekering voor de huurauto

Als u geld bespaart aan de verkeerde kant van de weegschaal, kan het zijn dat u later meer betaalt. Dit geldt in het bijzonder voor de verschillende volledig dekkende verzekeringen, die met of zonder eigen risico worden aangeboden. Als u op veilig wilt zijn, moet u zeker kiezen voor een volledig uitgebreide verzekering zonder eigen risico voor uw huurauto, ook al is het een beetje hoger.

Ook de hoogte van de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering speelt een zeer bepalende rol, want als u een kop-staartbotsing veroorzaakt waarbij meerdere voertuigen in botsing komen, kan het bedrag van de dekking van slechts één miljoen EUR zeer snel worden overschreden.

Auto huren Gummersbach: gratis kilometers

Wie met zijn huurauto slechts een beetje voor de voordeur wil gondelen, zal zeker opschieten met een huurwagencontract waarin slechts 300 km zijn inbegrepen. Maar wie het hele Bergisches Land wil verkennen, kan met 300 km in geen geval opschieten. In dit geval moet u liever terugvallen op een huurauto-aanbod, waarbij een onbeperkt aantal kilometers in de prijs is inbegrepen, zodat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan als u de auto later terugbrengt.

Versnelling met de huurauto

De zon lacht vanuit de lucht, er is geen enkele auto meer te zien, de wind speelt met de open haren, de stemming is uitbundig en plotseling is er bliksem achter een boom... De uitbundige stemming is weg en de dag is voorbij. Hoewel de meeste chauffeurs in Duitsland al weten dat te snel rijden tot onaangename boetes kan leiden, gebeurt het steeds weer dat je in de valkuil van het vergeten bent geraakt. Degene die slechts tot 20 km/u te snel was en zijn tanden kan knarsen en vanaf dat moment een boete kan krijgen, komt er relatief licht vanaf. Maar al bij een snelheidsovertreding van 21 km/u worden in Flensburg naast een boete ook punten toegekend. Het wordt echter echt onaangenaam als een rijverbod van één of zelfs drie maanden dreigt omdat je iets meer dan 40 km/u te snel reed. Daarom zou de huurauto ook uw voet van het gaspedaal halen!

Speciale uitrusting voor uw huurauto in Gummersbach

Als u met uw huurauto van Gummersbach naar het Bergisches Land rijdt, is het raadzaam om een navigatiesysteem te gebruiken, zodat u niet verdwaalt tussen alle groene heuvels en velden. Hoewel de bewegwijzering vrij goed is, gebeurt het herhaaldelijk dat men in een cirkel rijdt en niet aankomt waar men eigenlijk wilde komen. Als u heeft besloten om een kleine auto te huren die geen ingebouwd navigatiesysteem heeft, kunt u dit toevoegen aan het boekingsproces. Hetzelfde geldt voor bagagerekken of kinderzitjes.

Met het hele gezin achter het stuur?

Familie in een minibusje

Alleen achter het stuur zitten kan vermoeiend zijn. Als u met het hele gezin reist en uw zoon, echtgenoot of ouders achter het stuur wilt laten om van de rit door het platteland te genieten, kunt u bij uw autoverhuurbedrijf een extra bestuurder voor uw huurauto boeken om gedekt te zijn in geval van een ongeluk.

Huurauto Gummersbach: onderweg zijn met uw huurauto

Heb je altijd al voor de deur willen gaan duiken? Dan hoeft u niet helemaal naar de zee te gaan, maar gewoon naar het Bergisches Land, want er wacht u een unieke onderwaterwereld in de Bever of Agger-stuwdammen. Als u daarentegen liever over het water of aan land reist, kunt u het prachtige uitzicht bewonderen vanuit een waterfiets of ontspannen in de postkoets tussen Nümbrecht en Wiehl. Geniet van de rit over het Bergisches Land met uw huurauto, beklim een van de uitkijktorens en regel uw verblijf in Gummersbach en omgeving volgens uw wensen.

Excursies met de huurauto
Excursies van Gummersbach Afstand per huurauto Tijd
Aggertal Dam 6,3 km 9 min.
Kerk Lieberhausen 9,9 km 14 min.
Lingesetalsperre 12 km 20 min.
Museumas, -wiel en -koets in Wiehl 13,8 km 18 min.
Apen- en vogelpark Eckenhagen 14,5 km 19 min.
Bergisches Openluchtmuseum Lindlar 18,2 km 23 min.
Homburg in Nümbrecht 19 km 24 min.
Kasteel Heiligenhoven 19,5 km 26 min.

Wintervakantie in Gummersbach met een huurauto

Sledetocht met paarden

Ook in de winter zijn er in Noordrijn-Westfalen tal van mogelijkheden voor een reis met een huurauto. In de wintermaanden moet u naar de Nederrijn rijden om de wilde ganzen te observeren die zich daar vestigen. Als u met kinderen reist, kunt u ook een sledetocht maken. In de Eifel vindt u tal van mogelijkheden om het prachtige winterlandschap te verkennen vanuit een slee, die door paarden wordt getrokken.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders