Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Gummersbach

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Gummersbach
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Gummersbach

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Gummersbach bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 46 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 26.06 - 03.07.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Gummersbach: door het Bergisches Land

Gummersbach

De districtsstad Gummersbach ligt in het hart van het Oberbergisches Land. Tot het einde van de jaren 1920 noemden de inwoners het liefkozend "Klein Parijs". Hier gaan de harten van alle natuurliefhebbers sneller kloppen. Geniet van bloeiende velden, geurige bossen en adembenemende dammen tijdens uw rit in een huurauto. Vergeet niet een picknickmand mee te nemen, want het is echt de moeite waard om hier wat tijd in de natuur door te brengen.

Gummersbach, Keulen of Dortmund - hier vindt u de juiste huurauto voor uw reis door het Bergisches Land.

Bijna geen ander landschap is zo gevarieerd als dat van het Bergisches Land! Heeft u er altijd al van gedroomd om in een rode cabriolet door bloeiende gele koolzaadvelden te rijden? Zou u in de zomer met een terreinwagen naar een afgelegen uitloper van een stuwmeer willen rijden waar u uw voeten in het koele water kunt dompelen? Dan moet u MietwagenCheck gebruiken om het aanbod van autoverhuurbedrijven in en rond Gummersbach te vergelijken om de huurauto te vinden waarmee u precies dat kunt doen. Vooral op de nabijgelegen luchthavens Keulen/Bonn (CGN) en Düsseldorf Airport (DUS) kan precies de auto waarvan u droomt voor uw reis op u staan te wachten, daarom is een online vergelijking de moeite waard. Bovendien profiteert u in veel gevallen zelfs van de langere openingstijden en sommige speciale aanbiedingen.

Huurauto verzekering Gummersbach: volledig Casco en meer

Verzekering voor de huurauto

Als u bij het kiezen van uw verzekering op de verkeerde manier bespaart, kan het zijn dat u daar later voor moet betalen. Dit geldt met name voor de verschillende omniumverzekeringen, die met of zonder eigen risico worden aangeboden. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, moet u voor uw huurauto zeker kiezen voor een allriskverzekering zonder eigen risico, ook al is die iets hoger.

Driveboo Tip:

Ook het dekkingsbedrag van de aansprakelijkheidsverzekering speelt een zeer bepalende rol, want als u een kop-staartbotsing veroorzaakt waarbij meerdere voertuigen tegen elkaar botsen, zult u al heel snel een dekkingsbedrag van slechts één miljoen EUR hebben overschreden.

Rent a car Gummersbach: gratis kilometers

Als u maar een beetje rond wilt rijden voor uw deur, kunt u zeker uit de voeten met een huurauto contract dat slechts 300 kilometer omvat. Maar als u het hele Bergisches Land wilt verkennen, zal 300 km zeker niet genoeg zijn. In dat geval kunt u beter kiezen voor een huurauto-aanbieding waarbij een onbeperkt aantal kilometers in de prijs is inbegrepen, zodat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan wanneer u de auto later inlevert.

Te hard rijden met een huurauto

De zon schijnt aan de hemel, er is geen auto te bekennen, het briesje speelt met je haren, de stemming is uitgelaten en plotseling is er een bliksemflits achter een boom... De uitgelaten stemming is snel verdwenen en de dag is voorbij. Hoewel de meeste automobilisten in Duitsland al weten dat te hard rijden tot vervelende boetes kan leiden, gebeurt het toch nog af en toe dat men onbewust in de val trapt. Wie slechts 20 km/u te hard rijdt, komt er betrekkelijk gemakkelijk van af en kan er met tegenzin met een boete vanaf komen. Een snelheidsovertreding van 21 km/u of meer wordt in Flensburg echter bestraft met een boete en punten. Echt onaangenaam wordt het echter wanneer je met een rijverbod van één of zelfs drie maanden wordt bedreigd omdat je iets meer dan 40 km/u te hard reed. Daarom moet u ook bij het huren van een auto uw voet van het gaspedaal halen!

Speciale uitrusting voor uw huurauto in Gummersbach

Als u vanuit Gummersbach met uw huurauto op weg gaat naar het Bergisches Land, doet u er goed aan gebruik te maken van een navigatiesysteem om niet te verdwalen tussen al die groene heuvels en velden. Hoewel de wegwijzers vrij goed zijn, gebeurt het af en toe dat je in rondjes rijdt en niet aankomt waar je eigenlijk wilde zijn. Als u hebt besloten een kleine auto te huren die geen ingebouwd navigatiesysteem heeft, kunt u dit toevoegen aan het boekingsproces. Hetzelfde geldt voor bagagerekken of kinderzitjes.

Met het hele gezin achter het stuur?

Familie in de minibus

Voortdurend alleen achter het stuur zitten kan vermoeiend zijn. Als u met het hele gezin reist en uw zoon, echtgenoot of ouders achter het stuur wilt laten om van de rit door het landschap te genieten, kunt u bij uw autoverhuurbedrijf een extra bestuurder voor uw huurauto boeken om gedekt te zijn in geval van een ongeluk.

Huurauto Gummersbach: ga op weg met uw huurauto

Heeft u altijd al eens willen duiken, vlak voor uw deur? Dan hoeft u niet helemaal naar zee te rijden, maar gewoon naar het Bergisches Land, want in de stuwmeren van Bever of Agger ligt een unieke onderwaterwereld op u te wachten. Wie daarentegen de voorkeur geeft aan vervoer over water of over land, kan het prachtige uitzicht bewonderen vanaf een waterfiets of ontspannen tijdens een ritje in de postkoets tussen Nümbrecht en Wiehl. Geniet met uw huurauto van de rit door het Bergisches Land, beklim een van de uitkijktorens en richt uw verblijf in Gummersbach en omgeving in naar uw wensen.

Excursiebestemmingen met een huurauto
Excursiebestemmingen van Gummersbach Afstand per huurauto Tijd
Aggertalsperre 6,3 km 9 min
Kerk Lieberhausen 9,9 km 14 min.
Lingesetalsperre 12 km 20 min.
As-, wiel- en wagenmuseum in Wiehl 13,8 km 18 min
Apen- en vogelpark in Eckenhagen 14,5 km 19 min
Bergisches Openluchtmuseum Lindlar 18,2 km 23 min
Kasteel Homburg in Nümbrecht 19 km 24 min
Kasteel Heiligenhoven 19,5 km 26 min

Geniet van de zomer in Noordrijn-Westfalen

Aggertalsperre

In de zomer kunt u met uw huurauto naar leuke zwemplekjes in de omgeving om de hitte te ontvluchten. Rijdt met uw huurauto slechts ongeveer 10 minuten Gummersbach uit en u komt aan bij de bekende Aggertalsperre. Daar vindt u geweldige plekken aan de kust waar u kunt zwemmen. U vindt ook een kanoverhuur aan het meer als u actief wilt worden. Als alternatief raden wij u een bezoek aan de Genkeltalsperre aan, die ook op slechts 20 minuten rijden van Gummersbach ligt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat