Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Keulen-Bonn

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 118 beoordelingen voor de Luchthaven Keulen-Bonn
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Keulen-Bonn

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Keulen-Bonn bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 10.09 - 24.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
14 Dagen van 10.09 - 24.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 10.09 - 24.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Keulen-Bonn

Vergelijk prijzen online op MietwagenCheck en vind de beste aanbiedingen voor een huurauto op Keulen/Bonn Luchthaven. Kölln is uitnodigend in de zomer dankzij de grote promenades langs de Rijn. U kunt niet alleen aanbiedingen van verschillende nationale en internationale autoverhuurbedrijven vergelijken, maar u kunt ook door aanbiedingen bladeren op basis van verschillende filters. Op die manier mist u gegarandeerd geen enkele aanbieding voor de luchthaven van de stad Keulen.

Autoverhuur op de luchthaven van Keulen (CGN)

Keulen/Bonn Luchthaven

Keulen/Bonn Luchthaven

Met meer dan een miljoen inwoners is Keulen een van de grootste metropolen van Duitsland. Gelegen aan de oevers van de Rijn, kan deze grote stad terugkijken op bijna 2000 jaar geschiedenis. Sinds de oprichting van de BRD is Keulen ingedeeld bij de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Vanwege de talrijke historische bezienswaardigheden worden jaar na jaar veel toeristen naar de Rijnmetropool getrokken. Elke bezoeker van Keulen wil natuurlijk een bezoek brengen aan de bezienswaardigheid van de stad, de kathedraal, met zijn twee torens van bijna 160 meter hoog. Veel toeristen verkennen dan de historische oude stad, flaneren langs de Rijnpromenade of bezoeken de talrijke musea. Met een huurauto kunt u dit allemaal veel comfortabeler en gemakkelijker bereiken.

Cultuur Nordrhein-Westfalen in de zomer: op pad met een huurautoMenu-Intrede

Keulen 's avonds in de zomer

Of het nu gaat om een toneelstuk, cabaret, concert of musical: elke avond is er een enorm aanbod aan culturele evenementen waar bezoekers van kunnen genieten. Een jaarlijks hoogtepunt in juli is het openluchtevenement Kölner Lichter (Licht van Keulen), waarbij vuurwerk met muzikale begeleiding op de Rijn wordt afgestoken. Bezoekers kunnen het festivalterrein goedkoop en gemakkelijk bereiken met een huurauto. Zij kunnen hun auto parkeren en het spektakel in de lucht boven Keulen aanschouwen.
De stad Keulen ligt aan de Keulse Baai en wordt omringd door onder meer het Bergisches Land en de Eifel. Beide regio's zijn prachtige bestemmingen voor wandelaars, fietsers, ruiters en sport- en natuurliefhebbers van allerlei pluimage.
Andere zomeractiviteiten die u kunt doen:

  • Königsforst met wildreservaat en watertrapinstallatie.
  • Barbecue op de Poller Wiesen
  • Wandeling langs de Rijndijk
  • Wandeling langs de Worringer Bruch
  • Beethovenpark
  • Volksgarten
  • Dierentuin van Keulen
  • Botanische Tuin

Wat u moet weten over de luchthaven Keulen-Bonn (CGN)

Uitzicht op Keulen en de Rijn

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met het vliegtuig te reizen, omdat de luchthaven Keulen-Bonn, op slechts enkele kilometers van het stadscentrum, optimale verkeersverbindingen biedt. De internationale luchthaven CGN Koeln ligt in het zuidoostelijke stadsdeel Grengel en op ongeveer 15 km van het centrum van Keulen. Het ligt 16 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum van Bonn. De luchthaven, die ook bekend staat als Konrad Adenauer Airport, is pas sinds 1957 in gebruik als burgerluchthaven, maar in die tijd was hij alleen gericht op nationale operaties en had hij een eenvoudige terminal zonder autoverhuur. Het zou ongeveer 13 jaar duren voordat het kleine vliegveld een respectabele internationale luchthaven werd met een radarcentrum en een verkeerstoren.
In 2015 werden op de luchthaven Keulen-Bonn meer dan 10 miljoen passagiers verwerkt, waarmee de luchthaven de zevende drukste luchthaven van Duitsland is. Het constante passagiersvolume in de loop der jaren wordt door deskundigen ook toegeschreven aan de aanwezigheid van lagekostenluchtvaartmaatschappijen sinds 2002. Via ons vergelijkingsportaal kunt u ook op de luchthaven een auto huren of reserveren voor een verblijf in de Rijnmetropool tegen bijzonder gunstige tarieven, aangezien wij samenwerken met alle toonaangevende autoverhuurbedrijven in Duitsland.

Autoverhuur Keulen - Aankomst op de luchthaven CGN

Chocolademuseum Keulen

U komt aan op Keulen Bonn Airport in Terminal 1 of Terminal 2, de aankomsthal uiteindelijk afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee u vliegt. Als u van de bagageband in Terminal 2 komt, kunt u het beste gewoon links aanhouden en dan komt u bij uw autoverhuurbedrijf in het autoverhuurcentrum dat daar is opgezet. Elke provider heeft zijn eigen afhaalstation, maar dit is net zo centraal gelegen als hun kantoor. Nadat u de sleutels van uw goedkoop gehuurde voertuig aan de balie hebt afgehaald, steekt u gewoon de straat over en zoekt u het bijbehorende ophaalstation in parkeergarage 2. Voordat u het voertuig overhandigt, zijn er echter een paar belangrijke punten die u moet bespreken.

Informatie voor het boeken van een huurautoMenu-Intredeboeken

Extra bestuurder optie

Een handige optie die u ter beschikking staat is de optie extra bestuurder. Met deze optie kunt u een van uw reisgenoten als extra bestuurder opgeven. Je kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Op die manier hoeft u niet de hele reis alleen te ondernemen. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, waardoor alle afgesloten verzekeringen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Als u de huurauto laat besturen door een persoon die daartoe niet gerechtigd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Kleurrijke huizen aan de Rijn in Keulen
Vooruitzichten voor Keulen
Gratis annuleren van een huurauto

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur kosteloos kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken, zodat u een vroegboekkorting kunt krijgen. Sommige verhuurbedrijven bieden alleen gratis annulering tot 48 uur, dus zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt bij het boeken. Om uw huurauto te annuleren, volstaat het ons een e-mail te sturen op "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de huur, moet u ons ook bellen op +49 89 1436 7940.

Goedkope huurauto's op de luchthaven CGN: Hier is waar u op moet lettenMenu-Intrede

Eerste controle
Kerk in Keulen

Natuurlijk moet u controleren of uw huurauto in perfecte staat is bij het ophaalstation. Test in uw eigen belang kort de werking van alle belangrijke bedieningsorganen en werp een kritische blik op de carrosserie. De reden: vanaf het moment dat u uw huurauto ophaalt, bent u er verantwoordelijk voor en bent u aansprakelijk voor eventuele boetes als gevolg van niet goed werkende lichten. Bovendien, als u niet klaagt over krassen of deuken op de auto wanneer u hem ophaalt op de luchthaven, zal het autoverhuurbedrijf u aansprakelijk stellen als de persoon die ze veroorzaakt heeft en zal het ze laten herstellen op uw kosten. Laat alle gebreken die u hebt opgemerkt op een lijst zetten en zorg voor een kopie van het document. Uw autoverhuurbedrijf zal het origineel houden.

Brandstofregeling
Huizen in Keulen

In de regel ontvangt u uw huurauto met een volle tank benzine bij het afhaalstation en moet u de auto met een volle tank benzine inleveren. De meeste autoverhuurbedrijven tanken en hebben een benzinestation in de buurt nodig, dat ook altijd open moet zijn. Om aan het tankreglement te voldoen, dient u kort van tevoren naar het Total-tankstation op het terrein van de luchthaven van Keulen te rijden. Het is gelegen op minder dan een kilometer van parkeergarage 2 in Nordallee op de rotonde bij parkeergarage vier en is de klok rond geopend. Indien u de huurauto niet met een volle tank benzine terugbrengt, ook al heeft u gekozen voor de optie "fair refuelling arrangement (vol/vol)", zal een klein deel van de borg die u achterlaat worden ingehouden om de kosten van een volle tank te dekken.

Bekijk de bezienswaardigheden in Keulen met een huurauto

De kathedraal in Keulen

Het symbool van de stad is de kathedraal in het centrum, een architectonisch meesterwerk met twee torens van bijna 160 meter hoog. Om ervoor te zorgen dat uw besluit om goedkoop een auto te huren op de luchthaven gemakkelijk blijft voor de portemonnee, kunt u uw huurauto het beste parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. U wordt gecompenseerd voor de parkeerkosten met onder meer een adembenemend uitzicht op het stadscentrum.

Dom van Keulen
Dom van Keulen
KölnTriangle

U kunt de kathedraal en het stadscentrum vanuit een heel ander perspectief bekijken wanneer u de KölnTriangle bezoekt. Het is het op één na hoogste gebouw van de stad, gelegen op de rechteroever van de Rijn, met een dakterras dat rondom beglaasd is. Bij goed weer, heb je een perfect panorama in beeld.

De dierentuin

Als u met uw kinderen een paar dagen in de Rijn-metropool doorbrengt, moet u zeker een uitstapje naar de dierentuin maken. Voer daarvoor in het navigatiesysteem van uw huurauto het adres Riehler Str. 173, 50735 Keulen in en neem uw kroost mee naar onder meer het olifantenpark, het regenwoudhuis en de apenrots.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

118 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Keulen-Bonn

Beoordeling van Lukas W.

“Het autoverhuurcentrum op de luchthaven van Keulen/Bonn is niet bijzonder goed aangegeven. Het proces aan de balie verliep echter zeer snel en het personeel was bekwaam.”

Beoordeling van Maria T.

“Al het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alleen de communicatie voor de huur met het autoverhuurbedrijf kon niet alleen telefonisch, maar ook online.”

Beoordeling van Nils K.

“Zeer vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel. Het ophalen en wegbrengen ging heel snel.”

Beoordeling van Willibald H.

“Ik ben volledig tevreden over de afhandeling en de medewerkers van Sixt. Bekwaam en vriendelijk! Het terugbrengen van de huurauto was ingewikkelder dan verwacht door de slechte bewegwijzering. Daarom raad ik aan om voldoende buffertijd in te plannen.”

Beoordeling van Antonia R.

“Zeer vriendelijke en snelle service, zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen.”

Beoordeling van Louis V.

“Ik kon op Enterprise vertrouwen. Het contract werd naar mijn tevredenheid uitgevoerd.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat