Huurauto Luchthaven Keulen-Bonn

Autohuur Keulen Luchthaven vanaf 18 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Luchthaven Keulen-Bonn

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 of gelijkwaardig
Fiat 500
vanaf 18 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
TOYOTA AYGO
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 22 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Ford Eco Sport of gelijkwaardig
Ford Eco Sport
vanaf 21 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 23 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 23 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra
vanaf 24 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Ford Mondeo of gelijkwaardig
Ford Mondeo
vanaf 23 €/dag
Minibus
bijv. Skoda Fabia Estate of gelijkwaardig
Skoda Fabia Estate
vanaf 22 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 28 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TOURNEO of gelijkwaardig
FORD TOURNEO
vanaf 38 €/dag
SUV
bijv. Opel Crossland X of gelijkwaardig
Opel Crossland X
vanaf 21 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 1 Series of gelijkwaardig
BMW 1 Series
vanaf 26 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur op de luchthaven van Keulen (CGN)

Luchthaven van Keulen/Bonn

Luchthaven van Keulen/Bonn

Met meer dan een miljoen inwoners is Keulen een van de grootste metropolen van Duitsland. De stad ligt aan de oever van de Rijn en kijkt terug op bijna 2000 jaar geschiedenis. Sinds de BRD oprichting maakt Keulen deel uit van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Door de vele historische bezienswaardigheden trekt de Rijnmetropool jaarlijks vele toeristen. Iedere bezoeker van Keulen wil natuurlijk graag het herkenningspunt van de stad zien, de kathedraal met zijn twee torens, die beide bijna 160 meter hoog zijn. Veel toeristen verkennen dan de historische oude stad, wandelen langs de Rijnboulevard of bezoeken de talrijke musea. Met een huurauto kunt u dit alles veel comfortabeler en ongecompliceerder bereiken.

Cultuur Noordrijn-Westfalen in de winter: Onderweg met een huurautoMenu-Entry

Keulen in de winter

Keulse kerstmarkt

"Kölle Alaaf!" klinkt één keer per jaar luid door alle straten. Het Keulse carnaval is een van de meest populaire volksfeesten in Noordrijn-Westfalen. Met kleurrijke kostuums, luide optochten, opzwepende muziek en grappige carnavalstoespraken wordt elk jaar in februari het vijfde seizoen gevierd. Geen wonder dat het Keulse carnaval veel bezoekers uit heel Duitsland aantrekt die met een huurauto aankomen en zich vervolgens in de drukte storten. Wie ooit in de stad is, moet ook typische specialiteiten proberen, zoals een glas Kölsch of het traditionele gerecht Himmel und Äd. In talrijke restaurants, bars, pubs en clubs kunnen bezoekers zich in de Keulse levenshouding verdiepen en ook in de winter genieten van regionale specialiteiten.

Wetenswaardigheden over de luchthaven van Keulen-Bonn (CGN)

Gezicht op Keulen en de Rijn

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met het vliegtuig te reizen, want de luchthaven van Keulen-Bonn, die op slechts enkele kilometers van het stadscentrum ligt, biedt optimale vervoersverbindingen. De internationale luchthaven CGN van Keulen ligt in het zuidoostelijke district Grengel en ligt op ongeveer 15 km van het stadscentrum van Keulen. Het stadscentrum van Bonn, dat in het noordoosten ligt, ligt op 16 kilometer afstand. De luchthaven, ook bekend als Konrad Adenauer Airport, is pas sinds 1957 in gebruik als burgerluchthaven, hoewel het in die tijd alleen gericht was op nationale operaties en een eenvoudige terminal zonder autoverhuur had. Het zou ongeveer 13 jaar moeten duren voordat het kleine vliegveld een respectabele internationale luchthaven wordt met een radarcentrum en een luchtverkeerstoren.
In 2015 werden meer dan 10 miljoen passagiers op de luchthaven van Keulen-Bonn afgehandeld, waardoor de luchthaven de zevende grootste luchthaven van Duitsland is. Deskundigen schrijven het constante passagiersvolume in de loop der jaren toe aan de aanwezigheid van goedkope luchtvaartmaatschappijen, die sinds 2002 bestaat. Via ons vergelijkingsportal kunt u ook een auto huren of reserveren op het vliegveld voor een verblijf in de Rijnmetropool tegen een bijzonder gunstige prijs, want wij werken samen met elk toonaangevend autoverhuurbedrijf in Duitsland.

Huurauto Keulen - Aankomst op de luchthaven CGN

Chocolademuseum Keulen

U komt op Keulen Bonn Airport aan in Terminal 1 of Terminal 2, de aankomsthal is uiteindelijk afhankelijk van de gebruikte luchtvaartmaatschappij. Komt u van de bagageclaim in Terminal 2, dan houdt u zich idealiter gewoon links aan en bereikt u uw huurauto in het daar opgezette autoverhuurbedrijf. Elke aanbieder heeft zijn eigen ophaalstation, maar het is net zo centraal gelegen als zijn kantoor. Nadat u de sleutels van uw goedkoop gehuurde auto bij de balie heeft opgehaald, steekt u gewoon de straat over en vindt u het juiste ophaalstation in parkeergarage 2. Voordat u uw auto overhandigt, zijn er echter een paar belangrijke punten die u moet bespreken.

Informatie voor het reserveren van een huurautoMenu-Entry

Extra bestuurdersmogelijkheid

Een praktische optie die voor u beschikbaar is, is de extra chauffeursoptie. Met deze optie kunt u een van uw reisgenoten als extra chauffeur opgeven. U kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Dit betekent dat u niet de hele route alleen hoeft te rijden. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, wat betekent dat alle verzekeringspolissen automatisch worden overgedragen aan de extra bestuurder. Als u de huurauto laat rijden door een persoon die niet bevoegd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Kleurrijke huizen aan de Rijn in Keulen
Vooruitzichten voor Keulen
Gratis annuleren van de huurauto

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom is het beter om een huurauto eerder te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Sommige autoverhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus houd hier rekening mee bij het boeken. Om de huurauto te annuleren kunt u ons een e-mail sturen naar "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor de verhuur moet u ons ook bellen op 071 541 6666.

Goedkope huurauto's op de luchthaven CGN: U moet aandacht besteden aan thisMenu-Entry

Eerste controle
Kerk in Keulen

Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat uw huurauto in perfecte staat is bij het ophaalstation. Test in uw eigen belang kort de functionaliteit van alle belangrijke bedieningselementen en kijk kritisch naar de carrosserie. De reden: Vanaf het moment dat u de auto ophaalt, bent u verantwoordelijk voor de huurauto en bent u aansprakelijk voor boetes als gevolg van verkeerd functionerende lichten. Als u niet klaagt over krassen of deuken op de auto wanneer u deze op de luchthaven ophaalt, zal het autoverhuurbedrijf u aansprakelijk houden als de verantwoordelijke persoon en zal het de auto op uw kosten laten repareren. Laat alle geconstateerde gebreken in een lijst opnemen en beveilig een kopie van het document. Uw autoverhuurbedrijf bewaart het origineel.

Brandstofregeling
Huizen in Keulen

In de regel ontvangt u uw huurauto bij het ophaalstation van elk autoverhuurbedrijf met een volle tank en moet u de auto met een volle tank inleveren. Het tanksysteem wordt door de meeste aanbieders gebruikt en vereist een tankstation in de buurt, dat ook continu open moet zijn. Om te voldoen aan de brandstofregelgeving rijdt u kort daarvoor naar het Total-tankstation op het luchthaventerrein van Keulen. Het ligt op minder dan een kilometer afstand van parkeergarage 2 in Nordallee bij de rotonde in de buurt van parkeergarage vier en is de klok rond geopend. Als u de huurauto niet met een volle tank inlevert, ook al heeft u gekozen voor de optie "eerlijk tanken (vol/vol)", dan wordt een klein deel van de door u betaalde borg ingehouden, waarmee de kosten van een volle tank worden gedekt.

Bezoek aan de bezienswaardigheden in Keulen met een huurauto

De Dom in Keulen

Het herkenningspunt van de stad is de kathedraal in het centrum, een architectonisch meesterwerk met twee torens die bijna 160 meter hoog zijn. Om ervoor te zorgen dat uw intentie om een auto te huren op de luchthaven tegen een redelijke prijs blijft de druk op uw portemonnee te verlichten, moet u uw huurauto parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. U krijgt de parkeerkosten vergoed met onder andere een adembenemend uitzicht op het centrum van de stad.

Dom van Keulen
Dom van Keulen
KölnTriangle

U kunt de kathedraal en het centrum van de stad vanuit een heel ander perspectief bekijken als u de KölnTriangle bezoekt. Het is het op één na hoogste gebouw van de stad, gelegen aan de rechterzijde van de Rijn, met een rondom beglaasd dakterras. Bij goed weer kunt u hier genieten van een perfect panorama

De dierentuin

Als u een paar dagen met uw kinderen in de Rijnmetropool bent, moet u zeker een excursie naar de dierentuin maken. Voer het adres Riehler Str. 173, 50735 Keulen in het navigatiesysteem van uw huurauto in en breng uw kinderen onder andere naar het Elephant Park, het Rainforest House en de Monkey Rock.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders