Huurauto Luchthaven Keulen-Bonn

Autoverhuur in de luchthaven van Keulen vanaf 23 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Luchthaven Keulen-Bonn

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Opel Adam of gelijkwaardig
Opel Adam
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500 3dr A/C
vanaf 30 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Opel Adam
vanaf 29 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Renault Captur of gelijkwaardig
Renault Captur
vanaf 32 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 35 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 33 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra 4dr A/C
vanaf 33 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. SKODA OCTAVIA of gelijkwaardig
SKODA OCTAVIA
vanaf 38 €/dag
Minibus
bijv. Peugeot 308 Estate of gelijkwaardig
Peugeot 308 Estate
vanaf 33 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Renault Espace of gelijkwaardig
Renault Espace
vanaf 68 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Proace of gelijkwaardig
Toyota Proace
vanaf 80 €/dag
SUV
bijv. Nissan Qashqai of gelijkwaardig
Nissan Qashqai
vanaf 36 €/dag
Cabrio
bijv. MINI Convertible of gelijkwaardig
MINI Convertible
vanaf 55 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 2 Series Coupé of gelijkwaardig
BMW 2 Series Coupé
vanaf 59 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Autohuur op de luchthaven van Keulen (CGN)

Luchthaven van Keulen/Bonn

Luchthaven van Keulen/Bonn

Met meer dan een miljoen inwoners is Keulen een van de grootste metropolen van Duitsland. De grote stad ligt aan de oever van de Rijn en kijkt terug op een geschiedenis van bijna 2000 jaar. Sinds de oprichting van BRD is Keulen toegewezen aan de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Door de vele historische bezienswaardigheden worden veel toeristen jaar na jaar naar de metropool Rijn aangetrokken. Iedere bezoeker van Keulen wil natuurlijk de bezienswaardigheid van de stad, de kathedraal met zijn twee bijna 160 meter hoge torens, bezoeken. Veel toeristen verkennen dan de historische oude stad, wandelen langs de Rijnboulevard of bezoeken de talrijke musea. Met een huurauto kunt u dit alles veel comfortabeler en ongecompliceerder bereiken.

Cultuur Noordrijn-Westfalen in de zomer: Onderweg met een huurautoMenu-Entry

Keulen 's avonds in de zomer

Of het nu gaat om een toneelstuk, cabaret, concert of musical: elke avond is er een enorm scala aan culturele evenementen voor bezoekers om van te genieten. Een jaarlijks hoogtepunt in juli is ook het openluchtevenement Kölner Lichter, waar het vuurwerk met muzikale omlijsting op de Rijn wordt afgestoken. Bezoekers kunnen het festivalterrein goedkoop en gemakkelijk bereiken met een huurauto. Ze kunnen hun auto parkeren en het spektakel in de lucht boven Keulen bekijken.
De stad Keulen ligt in de Keulse baai en is omgeven door onder andere het Bergisches Land en de Eifel. Beide regio's zijn prachtige bestemmingen voor wandelaars, fietsers, ruiters en sport- en natuurliefhebbers van alle soorten.
Andere zomeractiviteiten die u kunt doen:

 • Königsforst met wildpark & waterloopbaan.
 • Barbecue op de Poller Wiesen
 • Wandeling langs de Rijndijk
 • Wandeling langs de Worringer Bruch
 • Beethovenpark
 • Volksgarten
 • Dierentuin van Keulen
 • Botanische Tuin

Wetenswaardigheden over de luchthaven van Keulen-Bonn (CGN)

Gezicht op Keulen en de Rijn

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met het vliegtuig te reizen, want Keulen-Bonn Airport, op slechts enkele kilometers van het stadscentrum, biedt ideale vervoersverbindingen. De internationale luchthaven CGN Koeln ligt in het zuidoosten van Grengel en ligt op ongeveer 15 km afstand van het centrum van Keulen. Het ligt 16 kilometer van het stadscentrum van Bonn in het noordoosten. De luchthaven, die ook bekend staat als Konrad Adenauer Airport, is pas sinds 1957 in gebruik als burgerluchthaven, hoewel het in die tijd alleen gericht was op nationale operaties en een eenvoudige terminal had zonder autoverhuurfaciliteiten. Het zou zo'n 13 jaar duren voordat het kleine vliegveld een respectabele internationale luchthaven werd met een radarcentrum en een verkeerstoren.
In 2015 werden meer dan 10 miljoen passagiers op de luchthaven van Keulen-Bonn afgehandeld, waarmee de luchthaven op de zevende plaats komt onder de Duitse luchthavens. Het constante passagiersvolume sinds jaren wordt door deskundigen ook toegeschreven aan de aanwezigheid van goedkope luchtvaartmaatschappijen sinds 2002. Via ons vergelijkingsportal kunt u ook een auto huren of reserveren voor een verblijf in de Rijnmetropool tegen bijzonder gunstige tarieven op de luchthaven, omdat wij samenwerken met elk toonaangevend autoverhuurbedrijf in Duitsland.

Auto huren Keulen - Aankomst op de luchthaven CGN

Chocolademuseum Keulen

U komt op Keulen Bonn Airport aan in Terminal 1 of Terminal 2, de aankomsthal is uiteindelijk afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waar u gebruik van maakt. Komt U uit de bagageclaimzone in Terminal 2, dan houdt U idealiter gewoon links aan en bereikt U uw autoverhuurbedrijf in het daar opgezette autoverhuurbedrijf. Elke aanbieder heeft zijn eigen ophaalstation, maar dit is net zo centraal gelegen als zijn kantoor. Nadat u de sleutels van uw goedkoop gehuurde voertuig aan de balie hebt opgehaald, steekt u gewoon de straat over en vindt u het bijbehorende ophaalstation in parkeergarage 2. Voordat u het voertuig overhandigt, zijn er echter een paar belangrijke punten die u moet bespreken.

Informatie voor het boeken van een huurautoMenu-Entry

Extra bestuurdersmogelijkheid

Een handige optie die voor u beschikbaar is, is de extra chauffeursoptie. Via deze optie kunt u één van uw reisgenoten als extra chauffeur opgeven. U kunt dan om de beurt met deze persoon rijden. Op deze manier hoef je niet de hele reis alleen te maken. U betaalt slechts een kleine toeslag per dag, waarbij alle afgesloten verzekeringen automatisch ook aan de extra bestuurder worden overgedragen. Als u de huurauto laat rijden door een persoon die niet bevoegd is, vervallen alle afgesloten verzekeringen.

Kleurrijke huizen aan de Rijn in Keulen
Vooruitzichten over Keulen
Gratis annuleren van een huurauto

De laatste belangrijke informatie die u moet hebben voordat u een huurauto boekt, is dat u de geboekte huurauto tot 24 uur gratis kunt annuleren. Daarom kunt u beter eerder een huurauto boeken, zodat u een vroegboekkorting kunt krijgen. Sommige verhuurbedrijven bieden slechts een gratis annulering tot 48 uur aan, dus zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt bij het boeken. Om de huurauto te annuleren kunt u ons mailen op "buchung@mietwagencheck.de" en vanaf 72 uur voor aanvang van de huurperiode kunt u ons ook bellen op 020 708 2895.

Goedkope huurauto's op de luchthaven CGN: Waarop moet u letten bijMenu-Entry

Eerste controle
Kerk in Keulen

Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat uw huurauto in perfecte staat is bij het ophaalstation. Test in uw eigen belang kort de functionaliteit van alle belangrijke bedieningselementen en kijk kritisch naar de carrosserie. De reden: Vanaf het moment dat u uw huurauto ophaalt, bent u er verantwoordelijk voor en bent u aansprakelijk voor eventuele boetes als gevolg van slecht functionerende verlichting. Bovendien, als u geen melding maakt van eventuele krassen of deuken op de auto wanneer u deze op de luchthaven ophaalt, zal het autoverhuurbedrijf u aansprakelijk houden als de persoon die ze veroorzaakt heeft en zal het op uw kosten laten repareren. Laat alle geconstateerde gebreken in een lijst opnemen en beveilig een kopie van het document. Uw autoverhuurbedrijf bewaart het origineel.

Brandstofvoorziening
Huizen in Keulen

In de regel ontvangt u uw huurauto met een volle tank bij het ophaalstation van elk autoverhuurbedrijf en moet u de auto met een volle tank inleveren. De meeste aanbieders maken gebruik van de tankregeling en hebben een nabijgelegen tankstation nodig, dat ook continu open moet zijn. Om te voldoen aan de tankvoorschriften moet u kort van tevoren naar het Total-tankstation op het vliegveld van Keulen rijden. Deze ligt op minder dan een kilometer afstand van parkeergarage 2 in Nordallee bij de rotonde bij parkeergarage vier en is de klok rond geopend. Als u de huurauto niet met een volle tank inlevert, ook al heeft u gekozen voor de optie "eerlijk tanken (vol/vol)", wordt een klein deel van de borg die u achterlaat ingehouden om de kosten van een volle tank te dekken.

Bekijk de bezienswaardigheden in Keulen met een huurauto

De Dom in Keulen

Het herkenningspunt van de stad is de kathedraal in het centrum, een architectonisch hoogstandje met twee torens die bijna 160 meter hoog zijn . Om ervoor te zorgen dat uw resolutie om goedkoop een auto te huren op de luchthaven blijft gemakkelijk op de portemonnee, moet u uw huurauto parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. U krijgt een vergoeding voor de parkeerkosten met onder andere een adembenemend uitzicht op het centrum van de stad.

Dom van Keulen
Dom van Keulen
KölnTriangle

Bekijk de kathedraal en het centrum van de stad vanuit een heel ander perspectief als u de KölnTriangle bezoekt. Het is het op één na hoogste gebouw van de stad, gelegen aan de rechterkant van de Rijn, met een allround glazen dakterras. Bij goed weer heb je hier een perfect panorama in het vizier

De dierentuin

Als u met uw kinderen een paar dagen in de Rijnmetropool bent, moet u zeker een uitstapje naar de dierentuin maken. Voer hiervoor het adres Riehler Str. 173, 50735 Keulen in het navigatiesysteem van uw huurauto in en breng uw kroost onder andere naar het olifantenpark, het regenwoudhuis en de apenrots.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders