Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Gilching

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Gilching
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Gilching

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Ontdek Gilching met een huurauto

Gilching, gelegen in Zuid-Duitsland en slechts enkele kilometers verwijderd van de stad München, wacht op je ontdekkingstocht. Deze pittoreske plek is perfect om met een huurauto te verkennen.

Reizen naar Gilching

Vanuit Nederland

Rijden van Nederland naar Gilching is een reis van ongeveer 750 kilometer. De meeste Nederlands kunnen de reis gemakkelijk aan, omdat we gewend zijn aan lange afstanden. Hou er rekening mee dat de verkeersregels in Duitsland iets kunnen verschillen van die in Nederland. Zo moet je bijvoorbeeld in Duitsland een milieusticker hebben om in bepaalde gebieden te rijden.

Autohuur in Gilching

Er zijn tal van autoverhuurbedrijven in en rond Gilching waar je een auto kunt huren die aan je behoeften voldoet. Kies voor een kleiner model als je voornamelijk in de stad blijft of ga voor een groter model als je van plan bent om de omliggende steden en het platteland te bezoeken.

Parkeergelegenheid

Net als in de rest van Duitsland, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de parkeerregels in Gilching. Let op waar je wel en niet mag parkeren om boetes te voorkomen

Wat te zien in en rond Gilching

Binnenstad

Gilching heeft een charmante binnenstad met diverse winkels, restaurants en cafés. Hier zie je een mix van moderne architectuur en historische gebouwen.

Omliggende steden

München, een van de meest bezochte steden in Duitsland, ligt op slechts een korte rijafstand. Een dagtrip naar deze fascinerende stad is zeker de moeite waard. De stad Augsburg, met zijn prachtige oude binnenstad en vele bezienswaardigheden, ligt ook op een aangename rijafstand.

Klimaat en reistijd

De Duitse zomers kunnen warm zijn, maar over het algemeen wel aangenamer dan de Nederlandse. De winters zijn koud en er kan sneeuw vallen, dus houd daar rekening mee als je in die periode wilt reizen. De meest ideale tijd om te bezoeken is het voorjaar of de herfst, wanneer het weer mild is en de natuur het mooist.

Betaalmiddel

In Duitsland is de Euro het betaalmiddel. Dit maakt het voor Nederlands gemakkelijker om te reizen zonder zich zorgen te moeten maken over het wisselen van valuta.

Seizoensevenementen

Net als in veel andere Duitse steden, vinden er jaarlijks traditionele evenementen plaats in Gilching. Het Oktoberfest in München is een must-see als je in de herfst in de regio bent.

Een bezoek aan Gilching, met de vrijheid van een huurauto, belooft een onvergetelijke ervaring te zijn! Of je nu de lokale bezienswaardigheden bezoekt, geniet van de Duitse keuken of de omliggende steden verkent, er is voor ieder wat wils.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat