Huurauto Fulda

Huurauto Fulda vanaf 27 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Vergelijk autoverhuur in Fulda & save!

Vind goedkope huurauto's in Fulda en verken het mooie stadje in het hart van Hessen! In onze prijsvergelijking vindt u passende aanbiedingen voor huurauto's in verschillende autocategorieën van alle grote autoverhuurbedrijven in Fulda. Ons aanbod is onderverdeeld in de categorieën kleine auto's (bijv. Fiat 500, VW UP), compacte klasse (bijv. VW Golf), middenklasse (bijv. Ford Mondeo), stationwagon (bijv. Skoda Octavia), 7-9 zitplaatsen (bijv. Opel Zafira, VW Bus, VW Sharan, etc.) en bestelwagens (bijv. Mercedes Sprinter). Daarnaast kunt u huren en SUV rijden in Fulda Cabrio en Vergelijk het autoverhuuraanbod hier online en bespaar dankzij het grote aanbod. Het is raadzaam om uw huurauto bij voorkeur enkele weken voor uw reis te boeken, zodat u kunt profiteren van vroegboekkosten. We wensen u een prettige tijd in Fulda. Met een huurauto kunt u flexibel door de stad reizen en ook andere plaatsen in de omgeving, zoals Frankfurt am Main, bezoeken vanuit Fulda. De bankstad ligt op ongeveer veertig minuten rijden van Fulda met de auto.

Waar is Fulda?

Fulda is een stad met ongeveer 70.000 inwoners in de deelstaat Hessen. Het kleine stadje, gelegen aan de gelijknamige rivier, biedt vakantiegangers een veelzijdige uitstraling die uitnodigt om op ontdekkingstocht te gaan. Het is de eigenzinnige mix van het moderne stadscentrum, de historische oude binnenstad en de kenmerkende barokke wijk die Fulda zo aantrekkelijk maakt. Voordat we ons wijden aan de bezienswaardigheden van Fulda, laten we eerst eens kijken hoe we de stad in Midden-Hessen kunnen bereiken.

Wat is de beste manier om naar Fulda te reizen?

U kunt het beste besluiten om met het vliegtuig te reizen en te landen op de internationale luchthaven van Frankfurt am Main om uw huurauto op te halen voor de reis naar Fulda. De grootste luchthaven van de republiek heeft de IATA-code FRA en ligt het dichtst bij Fulda. Tussen het vliegveld en de stad moet je met de auto ruim 110 kilometer afleggen. Aangezien de meeste van deze wegen echter vergelijkbaar zijn met snelwegen, duurt het maximaal 90 minuten van de luchthaven naar Fulda.

Voordat u met het vliegtuig naar Fulda reist, moet u de bijbehorende aanbiedingen op ons portaal vergelijken, een geschikte huurauto reserveren tegen een redelijke prijs en met alle belangrijke details. Dan hoeft u de auto alleen nog maar op te halen op het vliegveld en kunt u na een paar formaliteiten naar uw vakantiebestemming Fulda rijden. U kunt ook eerst de huurauto in Fulda ophalen. Elk autoverhuurbedrijf dat zichtbaar is op ons portaal heeft een ophaalpunt zowel op het vliegveld als in de stad. Hieronder beschrijven we voor u enkele bestemmingen in het stadje Fulda die met een huurauto te bereiken zijn.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Fulda?

In Fulda zijn de volgende bezienswaardigheden te ontdekken met een huurauto:

 • Kathedraal St. Salvator
 • Het stadskasteel van Fulda
 • De Fulda-barokke wijk
 • De oude stad van Fulda

Ontdek Fulda's bezienswaardigheid - de St. Salvator-kathedraal

Kathedraal St. Salvatore Fulda De belangrijkste barokkerk van Hessen heeft twee imposante torens, die de kathedraal in Italiaanse barokke stijl van veraf zichtbaar maken. De Fulda-kathedraal, die aan het begin van de 18e eeuw volledig werd herontworpen, is zowel van binnen als van buiten de moeite waard. Het herkenningspunt van de stad bevindt zich in het centrum van de Domplatz en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. U kunt het prachtige gebouw alleen bezoeken of deelnemen aan een van de dagelijkse rondleidingen. Parkeer uw auto op een van de lange termijn parkeerplaatsen in de buurt, want er is nog meer te ontdekken.

Het Fulda Stadspaleis

Fulda Stadspaleis Het paleis dat Johann Dientzenhofer aan het begin van de 18e eeuw bouwde, is samen met de kathedraal een ander hoogtepunt van deze beroemde barokke bouwmeester en geeft u een inzicht in de hoofse levende cultuur van die tijd. In de vier vleugels van het kasteel bevinden zich historische vertrekken en delen van het stadsbestuur. Daarnaast worden er regelmatig tentoonstellingen van de porseleinfabrikanten uit Hessen en Thüringen gehouden. Vanaf de kathedraal kunt u het kasteel te voet bereiken tijdens een wandeling door het kasteelpark. Ook hier heeft u de keuze om alleen of in een begeleide groep op ontdekkingstocht te gaan.

Het Fulda Barokkwartier

Fulda Oranjerie Rondom de Bonifatiusplatz ligt de barokke wijk van de stad, die de moeite waard is om te zien. Ook voor deze bezienswaardigheden heeft u geen huurauto nodig, want het is maar een klein stukje lopen van de kathedraal of het kasteel. In feite zijn beide hoogtepunten met elkaar verbonden door prachtige 18e eeuwse gebouwen die de moeite waard zijn om te zien. Als u al in de barokke wijk bent, kunt u meteen het uitgestrekte paleispark met zijn barokke oranjerie bezoeken en ten slotte een kijkje nemen in de Paulustor.

De oude stad van Fulda

Oud stadhuis Fulda Voor een culinaire verfrissing moet u een reis terug in de tijd maken naar de Middeleeuwen. Ook hiervoor heeft u geen huurauto nodig, maar loopt u van de Bonifatiusplatz naar de historische oude stad. In de smalle, kronkelende steegjes zijn niet alleen gebouwen te ontdekken, maar ook talrijke restaurants, bistro's en straatcafés zorgen voor uw lichamelijk welzijn.

Puur natuur in het lokale recreatiegebied Fulda Aue

Park in Fulda Na het verkennen van de binnenstad vindt u waarschijnlijk een verandering van tempo op de agenda. Sportactiviteiten in een charmante natuurlijke sfeer worden u aangeboden in het Fulda-recreatiegebied Aue. U rijdt met uw goedkoop geboekte huurauto naar de Aueweiher, de Hessian State Garden Show vond plaats in 1994 in dit gebied. Op dit moment biedt de uiterwaarden een breed scala aan mogelijkheden voor sportactiviteiten voor jong en oud, evenals een brandweermuseum en een biertuin.

In de regio Fulda zijn er meer toeristische aanbiedingen te ontdekken met een huurauto, idealiter vraagt u dit aan uw autoverhuurbedrijf wanneer u de auto afhaalt.

Boek een goedkope auto in Fulda bij ons

Als onafhankelijk vergelijkingsportal vermelden we elk autoverhuurbedrijf dat in Fulda of op de luchthaven FRA aanwezig is. U kunt op transparante wijze autoverhuuraanbiedingen vergelijken en uw zoekopdracht verrijken met de gewenste details. Omdat alle belangrijke zaken van tevoren zijn geregeld, hoeft u alleen het ingevulde contract bij het autoverhuurbedrijf ter plaatse te ondertekenen. Hieronder leggen we u uit met welke criteria u rekening moet houden bij het maken van uw reservering en welke aspecten alleen rechtstreeks met het autoverhuurbedrijf kunnen worden opgehelderd.

Goedkope huurauto's, maar alleen met een optimale verzekering

U kunt uw huurauto bij ons voorzien van een passende verzekering, u moet er niet op besparen en kiezen voor aanbiedingen met een volledige verzekering zonder eigen risico. Dit is iets duurder dan een verzekering met eigen risico, maar de volledig omniumverzekering zonder eigen risico betaalt alles en bespaart u problemen met het autoverhuurbedrijf in geval van nood. Als u kiest voor een goedkopere verzekering dan een volledig omniumverzekering zonder eigen risico, vraagt het autoverhuurbedrijf een hogere borgsom. Tegelijkertijd is er altijd het risico op onberekenbare extra kosten. Wij raden u daarom de volledige verzekering zonder eigen risico aan, want alleen met een hoogwaardige verzekering bent u altijd aan de veilige kant.

Elke autohuur in Fulda vraagt om een borg.

Voor al onze autoverhuuraanbiedingen wordt een waarborgsom gevraagd, waarvan het bedrag afhankelijk is van de gekozen verzekeringsoptie. Dit geldt ook voor voertuigen met een volledig omniumverzekering zonder eigen risico, maar hier is de borg iets lager dan in de variant met eigen risico. Het is ook belangrijk hoe het autoverhuurbedrijf toegang krijgt tot de borg. Het wordt meestal geblokkeerd op de creditcard en vrijgegeven wanneer het voertuig wordt ingeleverd. Sommige autoverhuurbedrijven nemen echter de borg van de rekening-courant en nemen vaak de tijd voor de terugbetaling. Kies daarom voor aanbiedingen met geblokkeerde stortingen.

Eenrichtingsverhuur - de ideale optie voor een rondreis

De eenrichtingsverhuur moet worden gebruikt wanneer u uw goedkoop gehuurde auto op het vliegveld FRA ophaalt, naar Fulda rijdt en dan terugkeert van bijvoorbeeld het vliegveld van Neurenberg. De aanbiedingen met eenrichtingsverhuur op ons portaal komen meestal van landelijk opererende autoverhuurbedrijven, die zich niet bekommeren om de plaats van terugkeer. Voor u kan het huren van een enkele reis binnen een heen- en terugreis goedkoper zijn dan het inleveren van de auto op hetzelfde station. Vergelijk onze autoverhuuraanbiedingen.

Registreer een extra bestuurder indien nodig

U wilt niet de hele tijd met uw goedkoop geboekte huurauto rijden en het stuurwiel een tijdje aan uw reisgenoot overlaten? Geen probleem, zolang u de extra bestuurder maar meldt bij het autoverhuurbedrijf. Helaas is dit niet mogelijk via ons portaal, maar alleen bij de aanbieder op het vliegveld of in Fulda. Neem de extra bestuurder mee naar het autoverhuurbedrijf om de auto op te halen. Hij moet het autoverhuurbedrijf zijn identiteitspapieren en een geldig rijbewijs tonen om in het huurcontract te worden opgenomen. Deze procedure is ook belangrijk voor de verzekeringsmaatschappij, want als een onaangekondigde extra bestuurder een ongeval veroorzaakt, vervalt zelfs de volledige verzekering zonder eigen risico.

Over het wegverkeer van Fulda valt niet veel te zeggen, behalve dat de parkeerplaatsen in het centrum van de stad uiterst beperkt zijn. Idealiter stelt het plaatselijke autoverhuurbedrijf u een stadsplattegrond ter beschikking waarop de parkeergelegenheden en de tankstations zijn aangegeven.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Morgen: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders