Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Flensburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Flensburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Flensburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Flensburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Zoe
10 Dagen van 28.09 - 08.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
10 Dagen van 28.09 - 08.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Renault Zoe
10 Dagen van 28.09 - 08.10.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto Flensburg verkennen

Straten in Flensburg

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. De stad Flensburg ligt aan de Noordzee en doet denken aan Denemarken. Is het de moeite waard om een auto te huren in Flensburg? Een huurauto biedt u het doorslaggevende voordeel dat u de stad en de omgeving op eigen gelegenheid kunt verkennen en beleven. Je bent volledig onafhankelijk van het openbaar vervoer. Verwacht ook dat je de taxi geld bespaart. Met een huurauto met geïntegreerd navigatiesysteem wordt de reis nog gemakkelijker. U kunt anders ook uw mobiele telefoon met hands-free gebruiken. Met een auto bent u in een oogwenk bij de populairste bezienswaardigheden van Flensburg. Hoe reserveer ik een huurauto? MietwagenCheck vergelijkt voor u het aanbod van de grootste autoverhuurders in Flensburg. U hoeft alleen maar uw huurdata online in te voeren. Kies gewoon de juiste auto voor uw bezoek aan Flensburg uit onze aantrekkelijke en voordelige aanbiedingen. Maak uw reis onvergetelijk.

Wat zijn de maximumsnelheden in Flensburg?

Weg bij Flensburg

Blijf veilig op de weg met het goede wegennet

Deze maximumsnelheden zijn de gemiddelde aanbevelingen in het StVO. Let ook altijd op de bewegwijzering. Op veel snelwegen in Duitsland geldt bijvoorbeeld een onbeperkte maximumsnelheid. Ook hier raden wij u aan de richtsnelheid van 130 km/u aan te houden. Rij ontspannen naar uw bestemming, want met uw huurauto heeft u alle tijd van de wereld. Sinds kort is de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom vaak 30 km/u. Kijk uit voor vaste en mobiele flitspalen en let goed op.

Road Maximum snelheid
In de bebouwde kom 50 km/h
Buiten de stad 100 km/h
Autosnelwegen 130 km/u

Welke andere verkeersregels gelden er in Duitsland? Hier zijn enkele belangrijke regels voor het rijden in Duitsland:

  • Rechts verkeer
  • Mobiele telefoon verbod achter het stuur. Gebruik alstublieft een hands-free toestel.
  • Verplicht dragen van veiligheidsgordels
  • Doe de lichten aan bij schemering en 's nachts
  • Milieupassen in grote steden
  • Alcohol: promillagelimiet van 0,5.
Dit moet worden opgemerkt:

Wij verzoeken u zich in ieder geval aan de verkeersregels te houden. Bescherm uzelf en uw dierbaren en geniet van uw vakantie.

Verken Flensburg en omgeving met een huurauto

Haven in Flensburg

Met de huurauto naar de mooie haven

Wat is de beste plek om een auto te huren in Flensburg? Binnen Flensburg en Schleswig Holstein zijn er verschillende autoverhuurbedrijven. De locaties liggen verspreid over de stad. Is Flensburg een mooie stad? De stad is een van de noordelijkste steden van Duitsland. Het heeft een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. De historische oude stad Flensburg is bijzonder mooi. De historische haven aan de westkant van de haven van Flensburg is een hoogtepunt. Het wordt beschouwd als een absolute bezoekersmagneet en is een populaire plaats voor diverse evenementen zoals concerten, havenfeesten en andere culturele evenementen elk jaar. Met een huurauto kunt u, naast de bezienswaardigheden binnen Flensburg, ook uitstapjes maken naar naburige steden of zelfs naar Denemarken. Wat dacht je van een reisje naar Kiel, bijvoorbeeld? Of u kunt langs de kust rijden, tot aan Denemarken en genieten van de stranden en de prachtige natuur.

Excursiebestemmingen van Flensburg Afstand per huurauto Tijd
Kiel 90 Km 60 min.
Lübeck 172 Km 130 min.
Sonderhav 21 km 30 min.
Hamburg 161 Km 150 min.

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto in Flensburg?

Verzekeringen
Met MietwagenCheck goed verzekerd

Met MietwagenCheck correct verzekerd

Hoe bespaar ik geld op een huurauto? Voor elk plan bieden wij u het juiste aanbod. Of u nu een buitenlandverzekering, een volledige omniumverzekering met eigen risico of zonder wilt, wij maken het voor u mogelijk. Vergelijk vandaag nog de beste aanbiedingen en vind de aanbieding die het beste bij u past. Let op de voorwaarden voor extra bestuurders, te veel afgelegde kilometers, borg of de mogelijkheid van eenrichtingsverhuur. Hier kunt u echt besparen! Wees slim en reserveer uw huurauto van tevoren. U profiteert niet alleen van verlaagde prijzen, maar ook van een ruimer aanbod.

Storting

Hoeveel is de borg voor een huurauto?

In de regel vragen alle autoverhuurbedrijven een borgsom. Dit is hoe de autoverhuurbedrijven zichzelf beschermen. De hoogte van de borgsom is afhankelijk van het desbetreffende autoverhuurbedrijf en het geboekte voertuigtype. Met andere woorden, hoe hoger de kwaliteit van het voertuig, hoe hoger de aanbetaling. Uw borg wordt terugbetaald wanneer u de huurauto ongevalvrij inlevert.

Extra bestuurder

Hoe reserveer ik een extra bestuurder?

Een extra chauffeur maakt de rit door Flensburg extra ontspannen. Uw bijrijder zal ook het recht hebben om het voertuig zonder risico te besturen. Ook hier lopen de aanbiedingen sterk uiteen. Sommige autoverhuurbedrijven bieden de mogelijkheid van een extra bestuurder gratis, andere rekenen extra. Vergelijk gewoon de beste aanbiedingen die al een extra bestuurder omvatten.

Welke verzekering is verstandig?

Om het zekere voor het onzekere te nemen, moet u altijd kiezen voor de verzekering "volledig omnium zonder franchise". Zorg ook voor een hoge aansprakelijkheidsdekking van ten minste een miljoen euro, beter nog 7,5 miljoen euro. Flensburg ligt dicht bij de Deense grens. Dus als u van plan bent om met uw huurauto naar Denemarken te rijden, zorg er dan voor dat u dit van tevoren met het autoverhuurbedrijf afspreekt en dat u, indien nodig, een buitenlandse bescherming bijboekt.

Flensburg is altijd een bezoekje waard

Uitzicht op Denemarken

Met de huurauto naar Denemarken

Door de Flensburg Fjord vinden veel van de attracties en vrijetijdsactiviteiten plaats in en rond het water. Vooral populair zijn de watersporten zeilen en surfen en dit is een van de mooiste zeilgebieden in Duitsland. Langs de Flensburgfjord zijn er talrijke zeilhavens en in totaal 17 zeilclubs. Daarom is Flensburg al vele jaren gastheer van de grootste en belangrijkste regatta's. Vooral bekend is de zogenaamde Rum Regatta. Of u nu als gastzeiler of gewoon als toeschouwer aan de regatta wilt deelnemen, deze prachtige omgeving inspireert iedereen. Aan de ongeveer 150 kilometer lange kust van Fördetussen Denemarken en Duitsland vindt u een verscheidenheid aan jachthavens en stranden. Perfect om te ontspannen en te genieten. Huur gewoon een cabriolet als huurauto en rijd langs de Fjordenkust. Dit wordt vast en zeker een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat