Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Hamburg stad

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 470 beoordelingen voor Hamburg stad
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hamburg stad

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hamburg stad bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 15 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
14 Dagen van 22.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 16 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Toyota Aygo
14 Dagen van 22.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 22.07 - 05.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren Hamburg

Hamburg is de op een na grootste stad van Duitsland en ligt in het noorden. Er wonen bijna 2 miljoen mensen in deze stad. Ter vergelijking: Amsterdam heeft er zo’n 850.000. Als u een auto huurt in Hamburg kunt u veel prachtige dingen zien. Berlijn ligt op zo’n 3 uur rijden, Bremen ongeveer 1,5 en Denemarken is binnen 2 uur te bereiken! In de omgeving kunt u zowel bos, grasland, industrie als zee en stranden vinden. Hamburg is daarmee de ideale uitvalsbasis om Noord-Duitsland te ontdekken.

De stad Hamburg

Hamburg is een echte industriestad. Omdat het aan de Elbe ligt, en dicht bij de Noordzee, is hier de grootste haven van Duitsland gelegen. In de stad zijn nog sporen te zien van heel vroeger, bijvoorbeeld uit 1620, toen een Nederlandse vestingbouwer stadswallen aanlegde of uit 1842 toen er een enorme brand woedde die pas na vier dagen geblust kon worden. De stad heeft veel geleden door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Wat er in Hamburg het meest te zien is zijn bakstenen. Eeuwenlang was dit het traditionele bouwmateriaal. Vanwege de interessante geschiedenis van de stad zijn er vele musea te bezoeken. Vele daarvan zijn te vinden in de binnenstad, maar voor een aantal musea zult u echt de huurauto moeten nemen. Rij bijvoorbeeld eens naar het Archäologisches Museum Hamburg (archeologisch museum) in het zuiden, of het Museum of Work in het noorden. Bent u meer geïnteresseerd in de geschiedenis van medische historie? Bezoek dan het Medical Historical Museum Hamburg. Met een huurauto kunt u er binnen drie kwartier komen.

Meer te doen in Duitsland met je huurauto

Vooral als u langere tijd in Hamburg verblijft, wilt u misschien wel wat meer van Duitsland zien. En met een huurauto kan dat natuurlijk eenvoudig. Wanneer u weg wilt in de richting die u kiest. Hieronder een aantal grote steden die het bezoeken waard zijn.

Plaatsnaam Reistijd
Bremen 70 minuten
Hannover 90 minuten
Berlijn 150 minuten

Bremen is vooral bekend vanwege het sprookje van de Bremer stadsmuzikanten. Het is een gezellige stad die niet al te groot is en die zeker een dagtrip waard is. In Hannover vindt u vele prachtige gebouwen en een aantal musea, maar wilt u echt wat beleven dan moet u met uw gehuurde auto naar Berlijn. Hier kunt u zich overigens meer dan één dag vermaken. De geschiedenis van Duitsland en Berlijn is overal terug te zien (denk bijvoorbeeld aan de Berlijnse muur) maar daarnaast is het een fantastische stad om lekker te eten en drinken of van de cultuur te genieten.

Verkeersregels in Duitsland

  • Bellen in de auto: alleen hands-free
  • Verplicht in de auto: gevarendriehoek, veiligheidshesje, verbanddoos (controleer dus of deze aanwezig zijn in de auto die u huurt in Hamburg)
  • Maximaal toegestane snelheid in de stad: 50 km/h
  • Maximaal toegestane snelheid buiten de stad: 100 km/h
  • Maximaal toegestane snelheid op de autosnelweg: richtsnelheid 130 km/h, maar tenzij anders aangegeven is er geen snelheidsbeperking op de autosnelwegen in Duitsland. Rij echter altijd verantwoord!

Welke huurauto moet ik kiezen?

Bij Driveboo kunt u gemakkelijk de juiste huurauto kiezen. Met welke huurauto u Hamburg en omstreken wilt verkennen is natuurlijk helemaal uw keuze. Wel kunnen we wat tips geven om u wellicht te helpen bij het maken van een keuze. Allereerst moet u natuurlijk bedenken hoeveel passagiers er tegelijk in de auto kunnen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of u een automaat wilt of een schakelauto. Let altijd op welk type brandstof de auto verbruikt waarin u gaat rijden. Mocht u een verkeerde brandstof tanken dan kunnen de kosten hoog oplopen! Veel mensen kiezen voor een goede, snelle auto als ze in Hamburg zijn. Op de snelwegen is het hier immers toegestaan zo hard te rijden als je kunt, mits u zichzelf of anderen niet in gevaar brengt. Dus waarom zou u daar geen gebruik van maken? We raden wel altijd aan om voorzichtig te rijden en goed te kijken naar de verzekering die u afsluit bij de auto. Vaak kunt u zichzelf verzekeren tegen bepaalde schade, kiezen voor een extra inzittendenverzekering of het volledige eigen risico afkopen.

Waar u ook naartoe gaat in of rondom Hamburg, met een huurauto komt u er zeker! Er is een luchthaven in Hamburg waar zeker auto’s te huren zijn, maar uiteraard kunt u ook een auto huren vanuit Berlijn, München of Frankfurt. Veel rijplezier!

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

470 Ervaringen van onze klanten in Hamburg stad

Beoordeling van Barbara H.

“Het vriendelijke en ervaren personeel handelde het ophalen en terugbrengen van de huurauto snel af.”

Beoordeling van Dominic

“Alles werkte perfect. We zijn zeer tevreden.”

Beoordeling van Florian A.

“Snelle service, super nieuwe auto, alles werkte geweldig.”

Beoordeling van Jennifer G.

“Goedkoper dan andere autoverhuurbedrijven en de service was geweldig. Ze probeerden ons ook geen speciale diensten te verkopen.”

Beoordeling van Nikola S.

“Zeer vriendelijke service, alles werkte geweldig.”

Beoordeling van Alexander T.

“Dit is de beste huur. Zeer snel en ongecompliceerd proces. Aardig personeel.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat