Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Fes-Saiss Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Fes-Saiss Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Fes-Saiss Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Fes-Saiss Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda or Similaire
14 Dagen van 15.05 - 29.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. KIA PICANTO or Similaire
14 Dagen van 15.05 - 29.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10 or similaire
14 Dagen van 15.05 - 29.05.2024
Voorbeeld auto

In de zomer is de culturele hoofdstad van Marokko, Fez, ideaal om te ontdekken met een huurauto met airconditioning. Boek een goedkope huurauto in Fes-Saiss Luchthaven. Met uw persoonlijke huurauto bent u snel bij de hoogtepunten van het UNESCO Werelderfgoed. Met een huurauto bent u altijd mobiel en flexibel onderweg. Dat maakt de vakantie in Marokko extra leuk. Op MietwagenCheck werken we samen met alle autoverhuurbedrijven die zich op de luchthaven van Fès-Saiss bevinden.

Autoverhuur op de luchthaven van Fès

Uitzicht over de stad Fez

Boek een goedkope huurauto in Fès Luchthaven

Marokko is nu het hele jaar door een populaire reisbestemming geworden. Samen met Marrakech en Casablanca is Fez een van de populairste bestemmingen. Dankzij de internationale luchthaven van Fez-Saiss is het ongelooflijk gemakkelijk om er te komen. Om het meeste uit uw reis te halen, raden wij u aan een goedkope auto te huren op de luchthaven van Fez (FEZ). Van hieruit kunt u de mooie stad Fez verkennen en een mooie rondreis door Marokko maken. Vergelijk de beste aanbiedingen met betrekking tot autohuur in Fez Luchthaven (FEZ) vanuit de comfort van uw eigen huis. Profiteer van de beste aanbiedingen via ons onafhankelijke vergelijkingsportaal.

Waar zijn de opstapplaatsen op de luchthaven van Fez?

Autoverhuur bord op de luchthaven van Fez

Haal uw huurauto op bij de luchthaven van Fez

Met slechts één start- en landingsbaan en een jaarlijks passagiersaantal van iets meer dan 500.000 passagiers is de luchthaven van Fès vrij overzichtelijk. Waar haal ik mijn huurauto op in Fez Luchthaven? De meeste autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal, zodat u ze met een paar stappen kunt bereiken nadat u door de douane bent gegaan.

Fès luchthaven autoverhuur - u vindt ze hier!

Verschillende huurauto's op de parkeerplaats van de luchthaven

Keuze uit nationale en internationale leveranciers

Wij werken samen met alle gerenommeerde aanbieders op de luchthaven van Fez . Zoals bij alle bestemmingen, hebben wij onze partners met grote zorg gekozen. Op deze manier kunnen wij u een geweldige autoverhuur ervaring garanderen. Op de luchthaven van Fez vindt u autoverhuurbedrijven die wereldwijd actief zijn. Bij hen bent u verzekerd van meertalig personeel. Op de luchthaven overheersen echter de regionale Franstalige aanbieders.

Wij hebben hieronder een overzicht gegeven van de autoverhuurbedrijven waar u een auto kunt huren:

  • Scalavis
  • Marloc Europcar
  • Luchtauto
  • Frankrijk Auto
  • Starc Hertz

Tank uw huurauto vol op de luchthaven van Fès

Fès luchthaven benzinestation

Vul uw huurauto op de luchthaven van Fez

In het algemeen raden wij u aan altijd te kiezen voor de eerlijke tankregeling vol/vol. Dit zal u vanaf het begin van uw reis veel tijd en geld besparen. U haalt uw huurauto op met een volle tank en brengt hem op dezelfde manier weer terug. Waar is het dichtstbijzijnde tankstation vanaf de luchthaven van Fez? Het dichtstbijzijnde Total-tankstation, dat 24 uur per dag open is, vindt u als u vanaf de luchthaven de A2 neemt in de richting van Ait Mimoune en Taza. Vanaf daar neemt u de R503 in de richting van Fès.

Huur een auto op de luchthaven van Fez (FEZ) - Bezoek het stadscentrum

Poort naar de Medina van Fez

Verken eerst de historische medina van Fès

Fez, de op twee na grootste Marokkaanse stad, is de oudste van de vier koningssteden, dus het is de moeite waard om er enkele dagen door te brengen. Wat kan ik beleven in de stad Fez? Verken de meer dan 25 monumenten, musea en parken. Maak een wandeling door de medina van Fez en bezoek het Museum van Volkskunst en Houtbewerking . Rijd daarna met uw huurauto naar de ruïnes van de Tombe dei Merenidi en geniet van het uitzicht over de stad of stop bij de Jardin Jnan Sbil. Dit wordt beschouwd als een oase van rust om even afstand te nemen van de drukte van het stadscentrum.

Indien u een rondreis door Marokko plant met uw huurauto, kan de volgende afstandsinformatie u helpen bij het plannen van uw reis:

Autoverhuur bestemmingen van Fez Luchthaven

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven FEZ Reistijd
Fez stadscentrum 12,5 km 19 minuten
Mekenes 72,1 km 54 minuten
Melilla 333 km 4 uur en 2 minuten.
Tanger 407 km 4 uur 7 minuten
Casablanca 303 km 3 uur en 4 minuten.

Wetenswaardigheden over de vervoersverbindingen op de luchthaven van Fez

Als u van plan bent uw huurauto later op te halen, kunt u het stadscentrum van Fez ook rond de klok per taxi bereiken. De taxistandplaats bevindt zich net buiten de aankomsthal. Een goedkopere manier om het stadscentrum te bereiken is met bus 16, die gewoonlijk eenmaal per uur rijdt van 08.00 tot 20.00 uur.

Algemene informatie over de luchthaven van Fez

Hoewel de luchthaven van Fès niet de grootste is, vindt u er twee cafés, verschillende belastingvrije winkels en boetieks, zodat u er souvenirs kunt kopen, evenals kranten, tijdschriften en sigaretten.

Huurauto luchthaven Fès: reis naar de koninklijke steden

Marokko woestijn

Maak een road trip door Marokko vanuit Fez

Prachtige kusten en prachtige berggebieden zijn slechts enkele van de dingen die u op eigen houtje kunt verkennen met uw huurauto in Marokko zonder enige tijdsdruk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje naar de drie andere koningssteden Rabat, Casablanca en Marrakech? Maar een rit door het noorden van Marokko heeft ook zijn charmes, want uw huurautoreis voert u door adembenemende landschappen. Vanuit Fez neemt u de A2 in de richting van Taourirt, dan richting Nador en Melilla, en van daaruit verder over de kustweg N16 naar Al Hoceima en Tanger. Als u uw verblijf hier niet wilt onderbreken om naar Fez terug te keren, moet u uw reis voortzetten via de A1 richting Rabat en vervolgens via Mekenes terugkeren naar het beginpunt van uw reis.

De verkeersregels in Marokko - alles wat u moet weten

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig?

In theorie heeft u geen internationaal rijbewijs nodig in Marokko, maar sommige autoverhuurbedrijven eisen dat u een internationaal rijbewijs laat zien wanneer u uw auto inlevert, dus u kunt het beste ruim van tevoren contact opnemen met de plaatselijke autoriteiten om er een te halen.

Moet ik tol betalen in Marokko?

Helaas moet op de meeste snelwegen tol worden betaald, hoewel de prijzen gelukkig binnen redelijke grenzen blijven. Ofwel neemt u bij het oprijden van de autosnelweg een kaart, vergelijkbaar met een parkeerticket, uit een automaat en betaalt u bij een van de tolhuisjes na het verlaten van de autosnelweg, ofwel betaalt u een forfaitair bedrag. Met name op de volgende trajecten wordt tol geheven:

  • Berrechid - Beni-Mellal
  • Fnideq - Tetouan
  • Rabat - Oujda
  • Tanger Med - Agadir

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat