Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Marrakesh

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 145 beoordelingen voor Marrakesh
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Marrakesh

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Marrakesh bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 05.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 05.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
10 Dagen van 05.05 - 15.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Marrakech en Marokko met de huurauto.

Marktplaats Marrakech

Uitzicht op de markt in Marrakech

Marokko is een fascinerend vakantieland en nog steeds een insidertip. Het land verwent de bezoekers met vele uren zonneschijn, waardoor het het hele jaar door een geweldige bestemming is. Een van de meest populaire bestemmingen is Marrakech. Marrakech is een stad met bijna een miljoen inwoners in het zuidwesten van Marokko. De omgeving van Marrakech is het perfecte uitgangspunt voor verdere excursies. De beste manier om Marokko en Marrakech te verkennen is met een persoonlijke huurauto. U kunt autoverhuur aanbiedingen in Marrakech vergelijken met autoverhuur in Marrakech en uw autohuur in Marrakech snel en eenvoudig online boeken.

Waar kan ik een auto huren in Marrakech?

Teken van de autoverhuurstations op de luchthaven

De beste plaats om uw huurauto op te halen is op de luchthaven.

Zowel in de stad als op de luchthavens vindt u tal van autoverhuurbedrijven. Kies de afhaallocatie die het beste bij uw plannen past. Als u op de luchthaven van Marrakech (RAK) aankomt en mobiel wilt zijn vanaf het begin met een huurauto, kunt u goedkope huurauto's verwachten direct op de luchthaven. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in verschillende categorieën. Doe de controle en krijg een gedetailleerd overzicht met de aanbieders en de beschikbare voertuigen!

Uw voordelen van het huren van een auto op de luchthaven:

  • gunstige aanbiedingen voor huurauto's
  • langere werktijden
  • grotere beschikbaarheid van voertuigen

Alles over de tolregels in Marrakech en Marokko.

Is er een tolheffing in Marokko? Op de meeste snelwegroutes wordt tol geheven. Uitzonderingen zijn bypasses voor sommige grote steden. Er zijn twee manieren om te betalen, of je trekt een kaartje bij een automaat aan het begin en betaalt een vergoeding aan het eind, die afhankelijk is van de afgelegde afstand. Of u betaalt direct bij een tolstation na elk snelwegtraject.

Waar kan ik mijn huurauto gratis parkeren in Marrakech en Marokko?

Er zijn verschillende parkeerplaatsen in Marrakech. Tegen een kleine vergoeding kunt u sightseeing doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw huurauto. De binnenste medina is niet toegankelijk met de auto. Rood-witte strepen aan de zijkant van de medina staan voor het parkeerverbod.

Welke verzekering heb ik nodig voor mijn autohuur in Marrakech?

Verzeker uw huurauto goed

De beste manier om te reizen is met een volledige omniumverzekering.

Bij het huren van een auto, ongeacht het land, moet u voor uw eigen bescherming altijd kiezen voor de verzekering "volledig uitputtend zonder eigen risico" . U moet er ook voor zorgen dat u een hoge aansprakelijkheidsdekking heeft. De aansprakelijkheid zou ten minste één miljoen euro moeten dekken, beter nog een bedrag van 7,5 miljoen euro. Marokkaanse autoverzekeringen dekken vaak niet het volledige bedrag van de schade die door de auto wordt veroorzaakt. Let daarom goed op de details bij het huren van een auto en vraag om een contract in een taal die u begrijpt.

Alles wat u moet weten over de borg voor uw huurauto

Van alle autoverhuurbedrijven wordt een borg gevraagd. Het bedrag van de borg varieert van autoverhuurbedrijf tot autoverhuurbedrijf. Het hangt echter niet af van de valuta, maar van het type voertuig. Als de gehuurde auto zonder schade wordt geretourneerd, wordt het eerder afgeschreven bedrag gecrediteerd op uw creditcard of wordt uw borg teruggestort.

Registreer een extra bestuurder voor nog meer rijplezier

Wie niet de hele tijd in Marrakech en in Marokko alleen achter het stuur wil zitten, kan een extra bestuurder krijgen voor de huurauto die in de huurauto is inbegrepen. Meestal wordt hiervoor een kleine meerprijs in rekening gebracht, een prijs die vaak per gehuurde dag wordt berekend. Er zijn echter ook aanbiedingen waarin een extra chauffeur gratis is inbegrepen. Hier is het de moeite waard om vooraf online te vergelijken.

Belangrijke telefoonnummers voor uw vakantie in Marokko

In elk vakantieland is het aan te raden om de belangrijkste noodnummers te kennen. De belangrijkste cijfers voor Marokko staan hieronder vermeld:

Noodgevallen betreffende aantal
Algemene noodoproep / politie 19
Brandweer / ongevallenauto 15
Duitse ambassade +212 537 21 86 00

De beste reistijd voor Marrakech en Marokko in het algemeen

Vakantie in Marokko: het ene droomstrand na het andere

Vakantie in Marokko: het ene droomstrand na het andere

Marrakech is zeker de moeite waard om het hele jaardoor te reizen. Maar de meest aangename tijd om te reizen is in het voorjaar of de herfst, wanneer het aangenaam warm is en niet te warm of te koud. Een ander argument voor de lente is dat het land in bloei staat en dus in kleurrijke pracht en praal verschijnt. In de herfst kan het daarentegen een beetje kaal zijn na de hete zomer. Wie aan de koude winter wil ontsnappen, kan dat in Marrakech doen. De temperaturen zijn mild, maar altijd warmer dan thuis.

Ontdek Marrakech en omgeving met een huurauto

Medina in Marrakech

Flexibel verkennen van alle hoogtepunten van Marrakech

Marrakech, ook wel bekend als de Koninklijke Stad of Rode Stad, is een populaire toeristische bestemming. Gelegen aan de voet van de Atlas heeft het veel te bieden, niet alleen landschappelijk, maar ook cultureel. Zo werd bijvoorbeeld de hele oude stad, samen met de Agdal- en Menaratuin, in 1985 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed.

Bijzondere hoogtepunten in Marrakech:

  • Ben Youssef Medersa
  • De Ourika Vallei
  • Saadische graven
  • Majorelle-tuinen
  • Bahia-paleis
  • Jemaa El-Fna
  • Dar Si Said Museum
  • El Badi-paleis
  • Suqq
  • Medina

Excursies per huurauto in de omgeving van Marrakech

Ontdek het fascinerende Marokko en zijn woestijn

Ontdek het fascinerende Marokko en zijn woestijn

Ontdek met uw huurauto niet alleen de koninklijke stad Marrakech, maar ook de afwisselende omgeving: Rijd naar de Ourika Vallei of naar de watervallen van Ouzoud, die met 110 meter de hoogste van Noord-Afrika zijn. Meestal weerspiegelen ze een kleurrijke regenboog. Of rijd naar L'Oukaïmeden, vanwaar de hoogste kabelbaan van het continent u naar een wintersportgebied brengt. U zult het uitzicht niet zo snel vergeten. Een uitstapje naar de kust is ook de moeite waard: neem Essaouira op in uw reis! Marrakech en omgeving wachten op u met een droomachtige natuur die nog lang in uw geheugen gegrift zal blijven. Verken het land in uw eigen tempo en op uw eigen manier, volledig onafhankelijk dankzij een huurauto. Laat u verleiden door de oosterse charme en dompel uzelf volledig onder in deze wereld zoals vanaf 1001 nachten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat