Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Euskirchen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Euskirchen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Euskirchen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Euskirchen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 22 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
8 Dagen van 27.07 - 04.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
8 Dagen van 27.07 - 04.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
8 Dagen van 27.07 - 04.08.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Euskirchen naar de Eifel

Ontdek Euskirchen in Noordrijn-Westfalen

Ontdek Euskirchen in Noordrijn-Westfalen

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Opmerkelijk is het dorp Euskirchen! 30 km scheiden de charmante stad Euskirchen van de noordelijke Eifel. Daarom is naast een citytrip naar Euskirchen ook een excursie naar het nabijgelegen middelgebergte de moeite waard. Dit strekt zich uit van België tot Luxemburg. MietwagenCheck stelt u in staat om alle aanbiedingen van de lokale autoverhuurbedrijven te vergelijken met die van de omgeving. Zo kunt u een auto huren waarmee u een indrukwekkende ontdekkingsreis kunt maken. Laat u fascineren door oude stadsmuren, versterkte torens en kastelen en de indrukwekkende Maren van de Eifel of de Phantasialand in Brühl.

Euskirchen en omgeving - met de juiste huurauto

Aankomst op de luchthaven van Keulen/Bonn

Haal uw auto op bij de luchthaven van Keulen/Bonn

Als u uw reis naar Euskirchen met het openbaar vervoer heeft gepland, vindt u in Euskirchen een breed scala aan autoverhuurbedrijven. Omdat Keulen Bonn Airport op 50 kilometer afstand ligt, kan het de moeite waard zijn om een kijkje te nemen bij het autoverhuuraanbod op de luchthaven.

Goed verzekerd met uw huurauto in Euskirchen

Selecteer een geschikte verzekering op MietwagenCheck

Selecteer een geschikte verzekering op MietwagenCheck

Er zijn veel aanbiedingen voor huurauto's, maar het is de moeite waard om de details te bekijken. Stelt u zich de keuze voor tussen een volledige verzekering met of zonder eigen risico. De toeslag van de verzekering zonder eigen risico kan een echte helper worden. Daarnaast wordt over het algemeen aanbevolen om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten met de hoogst mogelijke dekking. Als u een aanvullende verzekering wilt afsluiten, kunt u vaak kiezen uit verschillende pakketten, zoals een diefstalverzekering, een glasverzekering of een verzekering voor de bescherming van de onderkant van het lichaam.

Ontdek Euskirchen met navigatiesysteem

Brildragers zijn tenminste bekend met dit probleem: open uw leesbril om door de kaart te scrollen, zet uw leesbril weer af om verder te rijden! Maar zelfs kinderen die op de achterbank janken, kunnen een stedentrip snel tot een ware beproeving maken, en als je door een kaart moet bladeren om je weg te vinden, ben je al snel aan het einde van je zenuwen. Wie tegenmaatregelen wil nemen, doet er goed aan om een navigatiesysteem te boeken voor het geval de gehuurde auto niet is uitgerust. Meestal liggen de kosten zelf binnen een redelijke bandbreedte, zodat een huurprijs echt de moeite waard is.

Huurauto-aanbiedingen met eerlijke brandstofvoorziening

Het is raadzaam om bij de reservering te kiezen voor de volledige/volledige brandstofregeling. Dit betekent dat u de auto vol ontvangt en met een volle tank inlevert bij het autoverhuurbedrijf. Je zult altijd veel geld besparen. Bovendien kunt u direct beginnen en genieten van uw reis.

De kilometerregeling voor lange afstanden

Slechts 30 kilometer naar de Eifel, goed uitgebouwde wegen en Keulen voor de deur, zijn reden genoeg om vanuit Euskirchen enkele uitstapjes met de huurauto te maken. Maar voor je het weet heb je enkele kilometers op de snelheidsmeter en misschien heb je wel veel verder gereden dan je gepland had. Als u de keuze hebt tussen een huurauto met een beperkte of onbeperkte kilometerstand, dan moet u zeker het laatste kiezen, zodat u niet voor elke gereden kilometer extra hoeft te betalen als u uw huurauto terugbrengt.

Van Euskirchen naar Keulen? De eenrichtingsverhuur maakt het mogelijk!

Met de huurauto naar het nabijgelegen Keulen

Met de huurauto naar het nabijgelegen Keulen

Wilt u de huurauto die u in Euskirchen heeft gehuurd terugbrengen naar Keulen? Dan moet u misschien uitkijken naar een landelijk autoverhuurbedrijf waar dit vanaf het begin mogelijk is. Deze bedrijven kunnen echter ook een eenmalige huurprijs in rekening brengen voor het terugbrengen van het voertuig naar de verhuurlocatie, en hun prijzen zijn het waard om te vergelijken.

Ontdek Euskirchen met de huurauto

Een stedentrip naar Euskirchen is 's zomers en 's winters echt de moeite waard. Wandel een beetje door het rustige stadscentrum, drink een kopje koffie aan de rand van het marktplein tegen de achtergrond van de mooie vakwerkhuizen, of zwaai achter het stuur van uw huurauto om de omgeving van Euskirchen van de Rijn naar de Eifel te verkennen. Met uw huurauto bent u vrij en flexibel in de tijd, zodat u ook op regenachtige dagen gegarandeerd voldoende afwisseling vindt.

Ontdek Euskirchen met de huurauto

Of het nu gaat om de "Dikke Toren", de stadsmuur of de lakenfabriek, in Euskirchen zult u zich zeker niet vervelen. Vooral de 45 km lange Euskirchen Castle Tour, waarop twaalf kastelen en ruïnes wachten om door u verkend te worden, evenals de verschillende stadsparken en kerken, zullen de dag doen voorbij vliegen.

U mag deze hoogtepunten in Euskirchen niet missen:

  • de LVR-Industriële Museumdoekenfabriek Müller
  • de Steinbachtalsperre
  • het stadsmuseum van Euskirchen
  • het Flamersheim Brandweermuseum

Parkeergelegenheid in Euskirchen, hier kunt u uw huurauto parkeren

Gratis parkeerplaatsen in Euskirchen

Gratis parkeerplaatsen in Euskirchen

Met bijna 20 parkeerplaatsen in en rond het stadscentrum is het vinden van een geschikte parkeerplaats eenvoudig. Als u op zoek bent naar een vrije parkeerplaats, kunt u met een navigatiesysteem naar de parkeerplaats "Grünplätzchen" in de Bergstraße navigeren. Daar kunt u uw huurauto met de parkeerschijf gratis parkeren voor maximaal 2 uur. De parkeerkosten in het centrum van de stad bedragen meestal één euro per uur of een deel daarvan, zodat parkeren hier ook goedkoop is.

De mooiste excursiebestemmingen rond Euskirchen

Excursies vanuit Euskirchen Afstand per huurauto Tijd
Eifeltor Belevingswereld en Openluchtmuseum Kommern 14,3 km Zeventien minuten.
Phantasialand 21,8 km Negentien minuten.
Natuurcentrum Eifel 27,1 km 24 minuten.
Overheidsbunker documentatiecentrum (Bad Neuenahr-Ahrweiler) 37,4 km 33 minuten.
Rursee Navigatie 35,5 km Achtendertig minuten.

De omgeving van Euskirchen heeft zoveel te bieden dat een verblijf van meerdere dagen in de districtshoofdstad van Nordrhein-Westfalen wel degelijk de moeite waard is. Jonge en jongge gasten moeten vooral blij zijn met een bezoek aan het nabijgelegen pretpark "Phantasialand", waar niet alleen talrijke attracties, maar ook talloze shows op u wachten. Natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers daarentegen kunnen de noordelijke Eifel in slechts enkele minuten bereiken, wat uitnodigt tot nordic walking in de zomer en langlaufen in de winter.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat