Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Eilat

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor Eilat
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Eilat

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Eilat bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo X
7 Dagen van 05.02 - 12.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Nissan Micra
7 Dagen van 05.02 - 12.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 05.02 - 12.02.2024
Voorbeeld auto

Huurauto in Eilat

Eilat is een waar vakantieparadijs. De zonnige stad ligt op het zuidelijke puntje van Israël direct aan de Golf van Akaba. Vakantiegangers baden hier met uitzicht op Egypte, Saoedi-Arabië en Jordanië. In Eilat is het het hele jaar door warm, dus een verblijf is op elk moment van het jaar de moeite waard. Door de extreme perifere ligging aan het einde van de Negev-woestijn is een huurauto bijzonder geschikt om de rest van het land flexibel en comfortabel te verkennen. Het beste is om vooraf online een geschikt voertuig te boeken via MietwagenCheck en met de prijsvergelijking het beste aanbod en optimale aanvullende diensten te vinden tegen een eerlijke prijs.

Autoverhuur in Eilat en op de luchthaven

U kunt uw auto huren in de stad of op de luchthaven van Ramon, zoals Budobtain, Europcar en Sixt autoverhuurbedrijven pick-up stations zowel op de luchthaven als in het centrum van Eilat bedienen. Ramon International Airport Eilat ligt 20 km ten noorden van het stadscentrum. Avis, Thrifty Car en Hertz autoverhuurbedrijven zijn gevestigd in het centrum van Eilat.

Ontdek Eilat

Eilat is het ultieme vakantieoord geworden door het warme en droge woestijnklimaat, de ligging aan de Rode Zee met een fantastische onderwaterwereld en de adembenemende Edom Mountains in het noorden en westen. Ontdek de bijzondere hoogtepunten van de stad met uw huurauto.

Bij Dolphin Reef kun je dolfijnen in hun natuurlijke omgeving bekijken. In het ecologische zeeklimaat worden de dolfijnen zo natuurlijk mogelijk gehouden en kunnen ze zich vrij bewegen in de zee. U bereikt het Dolfijn Rif na 5 km via Route 90 aan de zuidkust in de richting van de Egyptische grens.

Iets verderop ligt het Coral Beach Natuurreservaat. Het 1.200 meter lange ondiepe koraalrif wordt beschouwd als een van de mooiste riffen ter wereld. U heeft toegang tot het beschermde gebied via houten loopbruggen en kunt vanaf de zeezijde op bepaalde punten langs het rif snorkelen en de unieke onderwaterwereld van kleurrijke koralen, zeeanemonen en honderden tropische vissen ervaren.

Op het zuidelijkste punt van het reservaat bevindt zich het Underwater Observatory Marina Park, een openbaar aquarium en instandhoudingscentrum dat verschillende soorten haaien, zeeschildpadden en ander zeeleven herbergt. Een toren die tot aan de oceaanbodem reikt, biedt door enorme glazen ramen uitzicht op de spectaculaire schoonheid van het koraalrif, zonder dat je nat wordt.

Strand in Eilat

Ramon Krater

Met een huurauto in de Negev-woestijn

  • Via Route 12 bereikt u na 20 km de Red Canyon. Een wandeling door de Red Canyon is een van de mooiste tochten in het zuiden van Israël. De route begint direct na de parkeerplaats en loopt over twee verschillende routes door smalle ravijnen door donkerrood glanzende zandsteen, wat een prachtig contrast vormt met de blauwe lucht.
  • Timna Park is een landschapspark ten noorden van Eilat dat u met een huurauto kunt bereiken na een rit van 30 minuten op Route 90. Er zijn meer dan 20 verschillende wandelroutes die leiden naar unieke woestijnlandschappen met spectaculaire rotsformaties. De herkenningspunten van het park zijn de "Zuilen van Solomon", een bizar gevormde zandsteenmuur van ongeveer 50 meter hoog en paddestoelrotsen die door erosie zijn gevormd.
  • Ongeveer 35 km ten noorden van Eilat ligt het Yotvata Hai-Bar Natuurreservaat. Hier ziet u woestijndieren die in bijbelse tijden in het gebied woonden, zoals oryx-antilopen, struisvogels en ezels.
  • Machtesch Ramon is de grootste erosiekrater in de Negev-woestijn. Nubische steenbokken en veel verschillende soorten kleine woestijndieren leven in het gebied van de krater. Vanaf het bezoekersplatform in het bezoekerscentrum heeft u een spectaculair uitzicht op het bijna buitenaardse landschap. In het bezoekerscentrum van Mitzpe Ramon is er uitgebreide informatie over de krater en over de Israëlische astronaut Ilan Ramon. Vanuit Eilat kunt u de Ramon Krater in ongeveer 1 uur 40 minuten bereiken.

Eenrichtingsverhuur: Bereik bestemmingen in Israël met een huurauto.

Eilat is een uitstekend uitgangspunt voor een road trip door Israël. Het land is relatief klein en de infrastructuur is zeer goed, dus een huurauto is het meest geschikt voor een reis door het diverse land. Ontdek flexibel de heilige plaatsen in Jeruzalem, wandel over bijbelse sporen zoals bij het Meer van Galilea, drijf op het water van de Dode Zee, ontdek bizarre woestijnlandschappen en beleef een modern Israël in de oogverblindende metropool Tel Aviv. Als u niet terugkeert naar Eilat, kunt u gebruik maken van de eenrichtingsverhuur. Dit geeft u nog meer flexibiliteit en stelt u in staat om aan te passen waar u terugkeert. Houd er rekening mee dat de autoverhuurbedrijven over het algemeen gesloten zijn op Shabbat (zaterdag), behalve op de luchthaven Ben Gurion.

Bestemming Afstand tot Eilat
Gedi aan de Dode Zee 230 km
Jeruzalem 350 km
Tel Aviv 350 km
Haifa 430 km

Tanken in Israël

Meestal is er zelfbediening bij de benzinestations. Belangrijk, voordat de gaspomp wordt bijgetankt, moet deze worden ontgrendeld. Ga dus voor het tanken naar de kassier, betaal het gewenste bedrag en de pomp wordt voor dit bedrag ontgrendeld. Als u wilt tanken, vertel het de kassier, de pomp wordt ontgrendeld en u betaalt na het tanken. De betaling kan contant of met een creditcard worden gedaan.

Eilat een winterparadijs

Eilat is een kustplaats met een fair-weather garantie en is het ideale winterparadijs voor zonaanbidders en strandgangers. De temperatuur van het water daalt nooit onder de 20 graden en er valt bijna geen regen - minder dan 10 dagen neerslag per jaar. Laat je ziel bungelen op de vele stranden van Eilat.

  • HaSh'hafim (Zeemeeuwen) Strand: op het noordelijkste punt van de kust, schoon, rustig strand met zacht zand en fijne kiezelstenen. Zwemmen is mogelijk.
  • Dan Hotel Beach: zeer schoon en gratis voor de hotelgasten, ligbedden en parasols zijn beschikbaar voor het publiek tegen betaling.
  • Royal Beach Hotel Beach: het hotelstrand is ook open voor het publiek, watersporten zoals tubing, kajakken en jetskiën zijn beschikbaar.
  • 9 Strand: rechts in het centrum met trendy louge. Badmeester, douches en toiletten zijn beschikbaar.
  • Dekel Beach: ligbedden en parasols kunnen gratis gebruikt worden, met restaurant, het meenemen van eigen eten naar Dekel Beach is ten strengste verboden.
  • Mosh Beach: hippe strand met Indiaas restaurant, ideaal om te ontspannen op kussens en matten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat