Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Jeruzalem

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Jeruzalem
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Jeruzalem

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Jeruzalem bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Nissan Micra
4 Dagen van 12.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo X
4 Dagen van 12.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. A TOYOTA AYGO X PURE
4 Dagen van 12.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Jeruzalem met een huurauto

Jeruzalem is een stad vol magie en biedt een unieke reis naar het verleden en de cultuur van verschillende religies met een mix van oud en modern. Wilt u de stad op eigen houtje verkennen en onafhankelijk zijn in uw reizen in Israël? Kies dan voor een huurauto. Ons portaal biedt u volledige prijstransparantie. Selecteer eerst de stad en de gewenste huurperiode. Vervolgens kunt u op de betreffende filters klikken om de verschillende inclusieve diensten te activeren . MietwagenCheck geeft u een overzicht van alle beschikbare huurauto's. U vergelijkt gewoon de aanbiedingen en kiest de beste voor u om te huren.

autoverhuur in Jeruzalem en op de luchthaven

Een huurauto geeft u maximale flexibiliteit tijdens uw verblijf in Israël. U kunt het direct ophalen van een huurauto in Jeruzalem of nadat u geland bent op de luchthaven Ben Gurion (TLV). Zo kunt u uw rijroute individueel kiezen. De luchthaven ligt 50 kilometer ten noordwesten van het centrum van Jeruzalem en is in ongeveer 50 minuten te bereiken.

Met de auto in Jeruzalem

Het verkeer is meestal zwaar in Jeruzalem, er zijn veel smalle steegjes en eenrichtingsstraten, en de Oude Stad is een verkeersvrije zone. Plan vooruit waar u uw voertuig wilt parkeren, want parkeren op straat in Jeruzalem wordt meestal gedoseerd en is alleen mogelijk via app's, waarvan de meeste een Israëlische SIM kaart of Israëlisch paspoortnummer nodig hebben om zich te kunnen registreren. Er is een aantal betaalde parkeerplaatsen in de buurt van het stadscentrum.

Ontdek Jeruzalem

Jeruzalem is een multiculturele en moderne metropool met meer dan 900.000 inwoners en is een van de oudste steden ter wereld. De stad heeft een bewogen geschiedenis en is beïnvloed door de drie wereldreligies van het jodendom, het christendom en de islam. Het blijft controversieel als hoofdstad van de staat Israël. Het westelijke deel is overwegend joods, terwijl het oostelijke deel door de Palestijnen als hun hoofdstad wordt opgeëist. Ondanks de politieke spanningen is Jeruzalem een multiculturele samenleving en co-existentie. Het hart van de stad is ontegenzeggelijk de één vierkante kilometer historische oude stad. Het is verdeeld in de joodse, christelijke, Armeense en islamitische wijken en wordt omsloten door een 16e eeuwse muur.

  • Een wandeling over de Oude Stadsmuur geeft u een verrassend uitzicht in het doolhof van steegjes. Er zijn twee routes beschikbaar, beide beginnend bij de Jaffa Poort.
  • De Klaagmuur is de heiligste plaats van de religieuze Joden. Het is een overblijfsel van de Westelijke Muur van de Herodische Tempel en elke dag komen er talrijke aanbidders en pelgrims om aantekeningen met wensen en boodschappen in de muur te plakken.
  • Grenzend aan de Klaagmuur ligt de Tempelberg met de Al-Aqsa Moskee en de Koepel van de Rots met zijn gouden koepel. De Tempelberg is na Mekka en Medina de derde heiligste plaats in de Islam en hier zou de profeet Mohammed naar de hemel zijn opgestegen. Het is ook belangrijk voor christenen, want hier werd Abraham door God gevraagd om zijn zoon te offeren.
  • De Via Dolorosa spoort het pad op dat Jezus Christus voor zijn kruisiging bewandelde. De kruisweg eindigt bij de Kerk van het Heilig Graf, waar Jezus Christus werd gekruisigd en begraven. Het is een van de belangrijkste religieuze plaatsen in het christendom.
  • Buiten de oude stad ligt de Olijfberg met de Tuin van Getsemane. De heuvel is een van de beste uitzichtpunten van de stad.
  • Speciale musea zijn de Yad Vashem, het belangrijkste monument ter herdenking van de Holocaust door de nazi's, en het Israel Museum, het nationale museum van het land.
  • Bezienswaardig is de Knesset, het parlementsgebouw van Israël met mozaïeken en wandtapijten van Marc Chagall en de 5 meter hoge Knesset-menorah buiten de hoofdingang.
  • De Mahane Yehuda Markt is een foodie's dream met oosterse flair en meer dan 300 verkopers. s Avonds gaan de deuren open voor de bars en het straatvoedsel en is er een luidruchtig feest. Grenzend aan de markt ligt het partijcentrum van Jeruzalem.

Klaagmuur in Jeruzalem

Gezicht op de oude stad en de koepel van de rots

Met een huurauto in het noorden van Israël

Het noorden van Israël strekt zich uit van Tel Aviv langs de Middellandse-Zeekust tot aan de Libanese grens en in het binnenland over het Meer van Galilea tot aan de Golanhoogte met de 2224 meter hoge berg Hermon. Met uw huurauto bent u flexibel en kunt u gemakkelijk naar uw bestemmingen rijden zoals u dat wilt. Tel Aviv inspireert met sterke contrasten van moderne Bauhaus-architectuur en smalle steegjes in de wijk Old Jaffa, veel creativiteit in de kunstenaarswijk Florentin, turbulente markten zoals de Karmelmarkt en droomachtige zandstranden. Op de weg van Tel Aviv naar Haifa ligt Caesarea, het was meer dan 5000 jaar de hoofdstad van het Romeinse Judea en is vandaag de dag een van de belangrijkste opgravingsplekken van het land. In Haifa, de op twee na grootste stad van Israël, wachten de adembenemende hangende tuinen van de Bahai, de UNESCO-werelderfgoedlocatie en de imposante Bahai-tempel op u. Ga met uw huurauto verder naar de Golan Heights, een vulkanisch plateau ten noordoosten van het Meer van Galilea, en ervaar het Yehudiya Natuurreservaat, het Bania Natuurreservaat en de door Druze bewoonde stad Majdal Shams.

van - tot Afstand Reistijd
Jeruzalem - Tel Aviv 85 km 1 uur 15 minuten
Tel Aviv - Caesarea 56 km 1 uur
Caesarea - Haifa 43 km 35 minuten
Haifa - Majdal Shams (Golan Hoogtes) 137 km 2 uur
Majdal Shams - Tiberias (Zee van Galilea) 75 km 1 uur 20 minuten

Ervaar met uw huurauto de plaatsen waar het christendom meer dan 2000 jaar geleden begon. Talrijke evenementen vinden plaats in Jeruzalem en in Nazareth en Bethlehem. Een van de attracties in Bethlehem is de komst van het Patriarchaal Konvooi uit Jeruzalem. Voordien marcheerden Palestijnse verkenners door de straten op het geluid van trommels en doedelzakken. De middernachtmis in de Sint-Katelijnekerk wordt op grote schermen op het Geboorteplein uitgezonden. Op dezelfde manier wordt de komst van Jezus gevierd in de velden van de herders niet ver van Bethlehem.

Grensmuur Bethlehem Israël

Geboortekerk in Bethlehem

Driveboo Tip:

"Kerstavond" wordt drie keer gevierd in het Heilige Land, op 24 december, 6 januari voor de orthodoxe christenen en 18 januari voor de Armeniërs.

U kunt niet met een Israëlische huurauto naar Bethlehem (in de Palestijnse gebieden) rijden. Neem in plaats daarvan een taxi of bus.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat