Huurauto Duisburg

Huurauto Duisburg vanaf 28 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Duisburg

Kleine auto
Kleine auto
bijv. A OPEL ADAM of gelijkwaardig
A OPEL ADAM
vanaf 29 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
Fiat 500
vanaf 97 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 55 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Adam
vanaf 63 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Boekbaar zonder borg
Opel Astra
vanaf 109 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 65 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra
vanaf 76 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. SKODA OCTAVIA of gelijkwaardig
SKODA OCTAVIA
vanaf 77 €/dag
Minibus
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 71 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. T FORD GALAXY of gelijkwaardig
T FORD GALAXY
vanaf 50 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. L FORD TOURNEO of gelijkwaardig
L FORD TOURNEO
vanaf 70 €/dag
SUV
bijv. SEAT ARONA of gelijkwaardig
SEAT ARONA
vanaf 68 €/dag
Premium klasse
bijv. Opel Insignia of gelijkwaardig
Opel Insignia
vanaf 120 €/dag
Van
bijv. OPEL VIVARO of gelijkwaardig
OPEL VIVARO
vanaf 30 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Duisburg met de huurauto

Duisburg Stad

Ontdek alle bezienswaardigheden in Duisburg

Vakantie in Duitsland is vooral populair in 2021. Stadsonderbrekingen zijn nog steeds erg populair bij Duitsers. De beste manier om de bezienswaardigheden, de geschiedenis en de culturele scène van een stad te leren kennen is met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Als u naar het Ruhrgebied in de deelstaat Nordrhein-Westfalen wordt getrokken, moet u zeker een bezoek brengen aan de stad Duisburg. Wat is het dichtstbijzijnde vliegveld bij Duisburg? De reis kan ook worden gemaakt via de luchthaven van Düsseldorf, die slechts een huurauto rit is van iets minder dan 20 minuten afstand van het centrum van Duisburg. Op de luchthaven van Düsseldorf vindt u talrijke huurauto's van verschillende aanbieders. U kunt uw reis met een huurauto in en rond Duisburg flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer beginnen.

Duisburg - beleef geschiedenis en traditie per huurauto

Gezicht op Duisburg

Ontdek heel Duisburg met de huurauto

Duisburg is een stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad werd voor het eerst genoemd in een document in het jaar 883. In dat jaar namen de Noormannen de stad over, die tot dan toe in Romeinse handen was geweest. Tijdens haar bewogen geschiedenis was de stad de zetel van verschillende adellijke families. In de Middeleeuwen ontwikkelde de hele regio zich door zijn geografisch gunstige ligging tot een belangrijke handelsstad. Tijdens een rit met een huurauto door Duisburg en omgeving kunt u de vele historische sporen ontdekken die vandaag de dag nog steeds in Duisburg aanwezig zijn. Monumenten uit de 10e tot de 16e eeuw, geloofshuizen, bruggen en industriële cultuur geven een interessant inzicht in de rijke geschiedenis van de stad.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Duisburg zijn

 • het stadhuis
 • de Salvatorkirche
 • het Lehmbruckmuseum
 • het museum van de Duitse binnenscheepvaart
 • het Theater am Marientor

Duisburg - veelzijdige stad in Noordrijn-Westfalen

Wat heeft Duisburg cultureel gezien te bieden? De culturele scène in Duisburg is net zo gevarieerd. Theaters, bioscopen, concertzalen en restaurants bieden een rijk aanbod aan culturele evenementen. Ze zorgen voor spannende dagen en avonden in Duisburg. Of de bezoekers van Duisburg een avond in het theater of een concert plannen, of een restaurant of bar bezoeken, is geheel aan u. De jonge flair van de stad maakt zelfs een wandeling tot een hoogtepunt.

Ontdek de bezienswaardigheden in Duisburg met een huurauto

Duisburg Noordelijk Landschapspark

Naar het Landschapspark Duisburg Noord

Als u zich iets buiten Duisburg voelt aangetrokken tot de omgeving, kunt u het beste met de auto naar het Duisburgse Noordlandschapspark gaan. Het gebied in Noordrijn-Westfalen heeft veel te bieden: Het voormalige kolenmijngebied is sinds de herstructurering omgevormd tot een populair excursie- en lokaal recreatiecentrum. De Duitse kolenindustrie heeft haar belangrijkste locatie in Noordrijn-Westfalen. Even later werd in Duisburg Meiderich de Aktiengesellschaft für Hüttenbetrieb opgericht. Een bedrijf dat de combinatie van kolen en ijzer heeft opgericht. Wat is de achtergrond van "Danke Kumpel"? Vele tientallen jaren lang hebben duizenden tot tienduizenden mijnwerkers en hun gezinnen in de regio gewerkt en gewoond. Verschillende generaties leefden van de inkomsten die de mijnwerkers mee naar huis namen. U herinnert zich vast nog wel de Bundesliga wedstrijden van de teams BVB en S04, die met de spandoeken "Danke Kumpel" hulde brachten aan de laatste sluiting van de kolenmijn. Met de sluiting van de gehele industrie in 1985 vond in Noordrijn-Westfalen een ingrijpende herstructurering plaats. Op een oppervlakte van meer dan 200 hectare hebben geëngageerde burgers uiteindelijk een park van een geheel nieuw type gecreëerd.

Huur een auto en bezoek de regio Duisburg Noord

Haven van Duisburg

Duisburgse haven gemakkelijk te bereiken

Als u vandaag de dag met een huurauto naar Duisburg Noord reist, kunt u alleen nog maar gissen naar de voormalige kolenmijnen. Op het terrein kunnen bezoekers hun fantasie en hun liefde voor beweging de vrije loop laten. Naast het klimmen en duiken is er in het midden van de voormalige kolenmijnen zelfs een hoogdraads parcours voor de dapperen. Vandaag de dag staat het Duisburg Nord Landschapspark ook bekend als een centrum voor kunst en cultuur. Dit betekent dat er vrijwel elke dag van het jaar interessante evenementen plaatsvinden. Deze variëren van grote evenementen en beurzen tot theatervoorstellingen, concerten en lezingen. De beste manier om de talrijke evenementen te volgen is in de pers of op het internet. Kies uw favoriete evenement en rij direct naar het avonturenpark met uw huurauto.

Als u daarentegen wordt aangetrokken tot nog meer sportieve activiteit, moet u een bezoek brengen aan de Six Lakes Plate Duisburg met uw huurauto. Het prachtige merenlandschap in de directe omgeving van Duisburg nodigt uit tot lange wandelingen, roeien en waterfietsen, zeilen, zwemmen en zonnebaden. Naast de meren biedt de prachtige natuur ook voldoende groen, kleine parken en zelfs bossen. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltuinen en voor het culinaire welzijn zijn er tal van restaurants. Voldoende parkeermogelijkheden maken het mogelijk om de reis naar de meren volledig ontspannen te plannen met de gehuurde auto.

Met de huurauto comfortabel door Duisburg

Onderweg op de snelweg

Geniet van de goede verbindingen van Duisburg

Natuurlijk heeft de stad een breed scala aan parkeergelegenheden beschikbaar voor stadsreizigers en toeristen. Parkeerplaatsen of ondergrondse garages zijn te vinden langs de grote straten, maar ook in steegjes of iets buiten. Met uw eigen of gehuurde auto is het al heel gemakkelijk om naar Duisburg te komen. De metropool is vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken. Er zijn vijf snelwegen in de directe omgeving, die een hecht wegennet vormen in het hele stadsgebied. In detail gaat het om de snelwegen A3 en A59, de A40 en de A42. De A524 eindigt in het zuidelijke deel van de stad en gaat van daaruit verder als een federale snelweg. Het maakt dus niet uit van welke kant u aankomt met uw huurauto. Of dit nu gewoon in een huurauto op Düsseldorf International Airport wordt geboekt, of bij aankomst op het centraal station in een huurauto die zich daar bevindt.

Excursiebestemmingen in NRW, die vanuit Duisburg gemakkelijk te bereiken zijn:

Bestemming Afstand tot Duisburg Duur van Duisburg
Bochum 39 KM 0:35 h
Essen 24 KM 0:24 h
Oberhausen 15 KM 0:18 h
Bottrop 24 KM 0:26 h
Hamm 96 KM 1:12 h
Herne 40 KM 0:35 h
Hagen 79 KM 1:02 h
Dortmund 59 KM 0:48 h

Autohuur Duisburg: Gebruik de prijsvergelijkingstool

Vrienden op Online Prijsvergelijking

Vergelijk de prijzen eenvoudig en veilig online

Als datum, bestemming en reisduur zeker zijn, biedt de MietwagenCheck prijsvergelijking u een optimaal overzicht van alle huurauto-aanbiedingen van onze partners. Zo bent u optimaal geïnformeerd en boekt u veilig en voordelig. Naast de laatste prijzen vindt u ook belangrijke achtergrondinformatie over verzekeringen en inbegrepen diensten. Het reglement voor herbevoorrading en de algemene huurvoorwaarden zijn transparant terug te vinden in de aanbiedingen.

Profiteer van de grote keuze aan voertuigen: voer de gewenste voertuigcategorie in met behulp van het filter en selecteer het beste aanbod. Als u alleen of met z'n tweeën reist, is een kleine auto meestal voldoende. Voor gezinnen en kleine groepen daarentegen is een minibusje of een busje ideaal voor de verhuur. Bij het boeken profiteert u van de vele beoordelingen van andere autoverhuurbedrijven die hun ervaringen over de kwaliteit van het betreffende autoverhuurbedrijf of zijn service delen.

Risicovrije boeking: Als er wijzigingen zijn in uw reisplannen, kunt u tot 24 uur voor het begin van uw reis uw reservering voor een huurauto gratis annuleren.

Start eenvoudigweg zelf de MietwagenCheck prijsvergelijking en overtuig uzelf van onze gunstige aanbiedingen. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u Duisburg en zijn vele hoogtepunten op eigen houtje ontdekken.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders