Huurauto Essen

Huurauto Essen vanaf 20 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Essen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Renault Clio of gelijkwaardig
Renault Clio
vanaf 20 €/dag
Kleine auto
 • Boekbaar zonder borg
OPEL CORSA
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
OPEL CORSA
vanaf 22 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Clio
vanaf 23 €/dag
Compact
Compact
bijv. VOLKSWAGEN GOLF of gelijkwaardig
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 24 €/dag
Compact
 • Boekbaar zonder borg
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 24 €/dag
Compact
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 24 €/dag
Compact
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Combo
vanaf 63 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW PASSAT of gelijkwaardig
VW PASSAT
vanaf 29 €/dag
Minivan
bijv. VW GOLF ESTATE of gelijkwaardig
VW GOLF ESTATE
vanaf 26 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. FORD GALAXY of gelijkwaardig
FORD GALAXY
vanaf 50 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. L FORD TOURNEO of gelijkwaardig
L FORD TOURNEO
vanaf 73 €/dag
SUV
bijv. NISSAN QASHQAI of gelijkwaardig
NISSAN QASHQAI
vanaf 32 €/dag
Premieklasse
bijv. J MERCEDES E CLASS AUT. GPS of gelijkwaardig
J MERCEDES E CLASS AUT. GPS
vanaf 44 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Huurauto Essen: Tips voor het boeken van een huurauto

Essen, de parel van het Ruhrgebied in het hart van Noordrijn-Westfalen, is altijd een stadsvakantie waard. Vooral wie zichzelf als eerste boekt in de MietwagenCheck prijsvergelijking is hier goed geadviseerd. Omdat de omgeving in en rond Essen groot is en er valt veel te ontdekken. Grugahalle en Gruga, Baldeneysee of Kettwig zijn slechts enkele van de hoogtepunten die de moeite waard zijn om hier te ontdekken, en dit werkt heerlijk met een goedkope huurauto.

Huurauto Essen: De reservering vooraf is de moeite waard.

Skyline voedsel

luchthavenaanwijzing Afstand tot Essen IATA-Code
Luchthaven Düsseldorf 7 km DUS

De autoverhuur Check prijsvergelijking geeft u een uitgebreid overzicht van de beste autoverhuur aanbiedingen voor uw huurauto in Essen. Zo huurt u niet alleen goedkoop, maar ook veilig. Aangezien de luchthaven van Düsseldorf (DUS) gewoonlijk wordt gebruikt om met het vliegtuig te reizen, is het voordelig om de huurauto van tevoren te zoeken door de prijzen te vergelijken en deze in de terminal te laten leveren. Een andere, kleinere, niet vaak bezochte luchthaven ligt tussen Essen en Mühlheim an der Ruhr. Ook hier heeft u de mogelijkheid om uw goedkoop geboekte huurauto direct ter beschikking te stellen voor afhaling. Vooral de omgeving rond Essen heeft veel te bieden met steden als Düsseldorf, Keulen of Frankfurt. Of u nu privé of op zakenreis bent in Essen, met een huurauto bent u flexibel, onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Als u ter plaatse een huurauto wilt boeken, zult u vaak merken dat de prijzen van de autoverhuurbedrijven hoger zijn, dus wij raden u aan de huurauto van tevoren te reserveren.

Met de huurauto door het eten: Winkelen en lokale recreatie

Ondanks de ligging in het Ruhrgebied is Essen, ook wel bekend als een winkelstad, een zeer groene stad die veel bezienswaardigheden en recreatie biedt. De eerste die hier genoemd wordt is het Baldeneymeer, waar zwemmen nog steeds verboden is, maar alle andere sporten worden hier op en rond het meer aangeboden. De groene natuur in en rond Essen draagt ertoe bij dat de reizigers zich hier niet voelen als in een grote stad in het Ruhrgebied, maar als een uitstapje naar het platteland. Baldeneysee Voedsel

Zo zijn er veel sportmogelijkheden aan het meer, dat gemakkelijk te bereiken is met de goedkoop te vinden huurauto. Waterskiën, kanoën of tennissen zijn slechts enkele van de activiteiten die hier worden genoemd. Natuurlijk kunnen bezoekers hier ook ontspannen op de goed ontwikkelde paden rond het meer tijdens een wandeling. Een café biedt ook koffie met gebak, waar u op het zonneterras kunt vertoeven.

De binnenstad van Essen, maar ook de vele wijken met hun kleine winkelgalerijen hebben voor iedere bezoeker iets te bieden. In het centrum van de stad bij het hoofdstation kunt u naar hartelust winkelen en bladeren in de voetgangerszone. Voor een kleine of grote snack tussendoor kunt u stoppen bij de straatcafés, hamburger kraampjes of een restaurant. Nog langere winkeltrips worden dus geen marathon. Maar ook in Rüttenscheid of Altenessen, om maar een paar wijken van Essen te noemen, kunt u veel kopen in kleine winkels. Het interessante aan de stad Essen is echter vooral dat hier bijna elke week of elke maand een nieuw evenement plaatsvindt in de straten van de stad. In de herfst bijvoorbeeld zijn er wekenlang lichten die vervolgens de kerstmarkt opgaan. Als een van de carnavalsburchten in Noordrijn-Westfalen is er ook in het vijfde seizoen van het jaar veel te doen. In het voorjaar is er de grote paasmarkt en ook in de zomer worden er veel evenementen aangeboden.

Ontdek Essen en zijn hoogtepunten met een huurauto

Hundertwasserhuis in Gruga Park Essen In de jaren '70 werd het Gruga Park gebouwd ten behoeve van de Bundesgartenschauer. Hij is ook gemakkelijk te bereiken in Essen met de huurauto die goedkoop via het internet geboekt is, want ook hier zijn er veel parkeermogelijkheden.

Vlak ernaast ligt de Grugahalle, waar veel evenementen en concerten plaatsvinden. Zo heeft de stad Essen bijvoorbeeld een groene zone midden in de stad ingericht waar iedereen zich kan ontspannen en genieten. Of het nu kunst, tuinbouw, botanische tuinen, sport en wellness, kinderspeeltuin, restaurants en nog veel meer direct naast de beurs van Essen is, er is voor elk wat wils in het Grugspark, vooral gezinnen met kinderen kunnen hier een ontspannen dagje uitrusten, voor de volgende dag met een huurauto naar de volgende sightseeing tour.

Gruga Park heeft ook beschermde gebouwen zoals de Grugaturm, het Muziekpaviljoen en de glazen zalen van de Orangerie. En u kunt ook een Hundertwasser-huis bewonderen, ontworpen door de beroemde architect. Als u op deze dag zelfvoorzienend wilt zijn, kunt u ook het vlees en de groenten die u heeft meegenomen op een van de barbecueplaatsen bereiden en eten. Dus zelfs in het midden van een grote stad als Essen, direct in het "Ruhrpott", kan een picknick worden georganiseerd, die groot en klein zal inspireren.

Met de huurauto naar de Zollverein mijn: In de sporen van de mijnbouw

Als u geïnteresseerd bent in de oorspronkelijke mijnindustrie van het oude Ruhrgebied, bent u in goede handen bij de mijn Zollverein, die ook gemakkelijk bereikbaar is met een huurauto. Tijdens een rondleiding langs de monumentenweg leert de bezoeker alles over het oorspronkelijke leven en het harde werk van de mijnwerkers die het Ruhrgebied en daarmee ook Essen in Noordrijn-Westfalen hebben gemaakt tot wat het nu is: een grote stad met een hart.

Ontdek Essen en omgeving met een huurauto

Iedereen die een goedkope huurauto heeft gezocht in een prijsvergelijking heeft het voordeel dat hij/zij mobiel is. Dit is vooral belangrijk in Essen, omdat het ver van de ene kant van de stad naar de andere kant van de stad kan liggen. En er moeten zoveel mogelijk bezienswaardigheden worden bezocht tijdens de reis, men is zeer flexibel als stadsreiziger met een huurauto. Villa Hügel, Museum Folkwang, de Oude Synagoge en de Dom van Essen kunnen allemaal in één dag op het programma staan. Oude Synagoge Essen

Villa Hügel is bekend buiten Noordrijn-Westfalen. De familie Krupp woonde hier ooit op de heuvels van de stad Essen. Vandaag de dag kunnen de gebouwen bezocht worden, af en toe vinden hier concerten of andere culturele evenementen plaats. Het Museum Folkwang biedt altijd nieuwe tentoonstellingen aan, zodat cultuurliefhebbers bij elk bezoek iets nieuws kunnen verwachten. Essen-Steele is de thuisbasis van de Oude Synagoge, een van de indrukwekkendste synagogegebouwen van Duitsland, die in 1913 werd geopend en op 9 november 1938, de Rijks Progomnacht, zwaar beschadigd werd. Na de wederopbouw is het nu het culturele centrum van de Joden in Essen. Maar iedereen is hier welkom om het indrukwekkende gebouw te bekijken. De kathedraal van Essen, ook wel bekend als de kathedraal van Essen, is katholiek. Kathedraalschatten, kunstwerken en de geschiedenis van de huidige kathedraal worden tijdens rondleidingen aan de bezoekers gepresenteerd.

De twee wijken Essen-Kettwig en Essen-Werden zijn historisch. Het stadje Kettwig is het jongste district van Essen, omdat het pas in 1975 werd opgericht, maar nog steeds historisch is. Met een huurauto bent u snel de grote stad uit en bent u snel in het kleine stadje met zijn typische vakwerkhuizen en kronkelende steegjes in Noord-Rijnland-Westfalen, dat op u wacht. Wie 's nachts niet bang is om onderweg te zijn, kan deelnemen aan een nachtwakersrondrit door de prachtige oude binnenstad van Kettwig en een aangrenzend beeldenpark. Natuurlijk zijn de plaats en de beeldentuin ook overdag de moeite van het bekijken waard. Een andere historische wijk is Werden. Ludgerus-basiliek uit 800 n.Chr., die ook door vele kleine vakwerkhuizen wordt omgeven. Gewoon een wandeling door de kleine steegjes is als een sightseeing tour, van waaruit de reiziger kan ontspannen in een van de kleine cafeetjes of restaurants die zich overal bevinden.

Autoverhuur Essen: Verhuur, retour en speciale aanbiedingen

Hiermee moet rekening worden gehouden bij het inleveren van de huurauto: Wanneer u uw huurauto terugbrengt naar het plaatselijke autoverhuurbedrijf, volgt u gewoon de contractregels die in de huurvoorwaarden zijn opgenomen. Het maakt niet uit of u uw huurauto wilt inleveren op een van de stations in en rond Essen, zorg ervoor dat u zich houdt aan de plaats van inlevering, het tijdstip van inlevering, de datum van inlevering en het station dat u in uw individuele aanbod heeft opgegeven.

Start eenvoudigweg zelf de MietwagenCheck-prijsvergelijking en overtuig uzelf van onze gunstige aanbiedingen. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u Essen en zijn omgeving en vele hoogtepunten naar hartelust ontdekken.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders