Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Cottbus

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Cottbus
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Cottbus

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Cottbus bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Middenklasse Bestelauto
bijv. Opel Vivaro
5 Dagen van 30.04 - 05.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. TOYOTA AYGO
5 Dagen van 30.04 - 05.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 30.04 - 05.05.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto van Cottbus naar de betoverende Spreeaue

Goedkope huurauto's uitchecken naar Cottbus

Goedkope huurauto's uitchecken naar Cottbus

Met een huurauto kunt u Cottbus op een bijzonder eenvoudige manier verkennen. Cottbus ligt tussen BerlinDresden en Cottbus en is op elk moment van het jaar een reis waard. Is een reis naar Cottbus de moeite waard? Of u nu alleenstaand bent, een stel of een gezin met kinderen, in en rond Cottbus vindt u een veelheid aan excursiemogelijkheden en bezienswaardigheden die nauwelijks in een paar dagen te verkennen zijn. Vergelijk met MietwagenCheck het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Cottbus. Selecteer het ideale voertuig voor u en boek online. Neem uw huurauto mee op ontdekkingsreis naar de meest romantische plekken in de omgeving van Cottbus.

Met de huurauto van de luchthaven naar Cottbus

Luchthaven IATA Code Afstand
Dresden DRS 96,4 kilometer
Berlijn Schönefeld SXF 106 kilometer
Leipzig LEJ 227 kilometer
Aankomst via de luchthaven van Dresden

Aankomst via de luchthavens van Dresden, Leipzig en Berlijn

Huur een huurauto in Cottbus en omgeving. Zorg ervoor welk transportmiddel u gebruikt om naar Cottbus te komen. Bekijk het autoverhuuraanbod op het station of op de nabijgelegen luchthavens. De dichtstbijzijnde luchthaven is de luchthaven van Dresden, maar ook Berlijn Schönefeld en Leipzig zijn in de buurt. Vergelijk het wagenpark van de verschillende aanbieders. Controleer het verzekeringspakket en profiteer van langere openingstijden. U kunt uw reis naar Cottbus direct na aankomst beginnen.

Huur een auto en ontdek alle hoogtepunten in Cottbus

Branitzerpark bij Cottbus

Ontspannen in het Branitzerpark bij Cottbus

Cottbus heeft veel te bieden. Vooral natuurliefhebbers vinden in Cottbus prachtige plekken om te ontspannen. Herstel van uw reis in een van de prachtige parken van Cottbus. Ook cultureel heeft Cottbus veel te bieden! De musea nodigen u uit voor een cultureel uitstapje in Brandenburg.

Overtuig uzelf en rij met uw huurauto direct naar de volgende hoogtepunten:

  • Branitzerpark
  • Sprembergtoren
  • Cottbus Vliegveld Museum
  • Staatstheater Cottbus
  • Zwemmeer Branitz

Met de huurauto van Cottbus naar het Lebuser Land

Enkele van de meest interessante bestemmingen staan hieronder vermeld:

Excursies van Cottbus Afstand per huurauto Tijd
Komkommerfietspad Spreewald 18,1 km 23 minuten
Openluchtmuseum Lehde 34,5 km 44 minuten.
Rhododendron Park Kromlau 38,6 km 43 minuten.
Senftenbergmeer 39,5 km 45 minuten.
Rakotbrug 42,6 km 42 minuten.
Glasmuseum Witwater 45,9 km 48 minuten.
Bezoekersmijn F60 73,4 km 52 minuten.
Kennel in Dresden

Met de huurauto naar Dresden, Leipzig, Berlijn

Betoverende bruggen en diepgroene meren zijn slechts enkele van de dingen die u te wachten staan in het Cottbus-gebied. Als u een auto huurt, waarom neemt u dan niet de Gurkenradweg in het Spreewald. Maak een excursie naar het grootste en mooiste rododendronpark van Duitsland. Ontdek de betoverende kastelen van het Cottbus-gebied. Cottbus is ook het perfecte uitgangspunt om naar andere steden te gaan. De buurstaat Saksen biedt met de steden Dresden en Leipzig twee absolute hoogtepunten. Vanuit Dresden is het prachtige Saksische Zwitserland snel te bereiken. De federale hoofdstad Berlijn wordt in minder dan 2 uur bereikt. Cottbus ligt ook in de directe omgeving van Polen. Aangezien Polen lid is van de EU, zou een oversteek naar het buurland probleemloos moeten verlopen.

Boek een huurauto met onbeperkt aantal kilometers

Vooral de spannende omgeving van Cottbus nodigt uit tot een rondreis. Beslis over de optie "alle kilometers vrij". Onbeperkt aantal kilometers maakt het mogelijk om nog flexibeler te reizen. Leg lange afstanden af en verken nog meer met uw huurauto.

De eenrichtingsverhuur voor een relaxte roadtrip

Als u een langere reis door Brandenburg plant, moet u kiezen voor de eenrichtingsverhuur. Met deze optie haalt u uw huurauto op in Cottbus en zet u deze af in een andere stad. Het is ook mogelijk om de huurauto op te halen bij een vliegveld en af te zetten in de stad. Met de eenrichtingsverhuur zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Bespaar geld met een huurauto in Cottbus

Vrienden vergelijken prijzen op MietwagenCheck

Prijsvergelijking op MietwagenCheck

Hoe kan ik geld besparen met een huurauto? Nog voordat u in uw huurauto stapt, kan er veel geld worden bespaard. Als u vooraf boekt, bespaart u gegarandeerd geld op uw huurauto. Wij helpen u graag bij het vinden van uw persoonlijke huurauto tegen een redelijke prijs. Door onze servicepakketten te selecteren, wordt uw huurauto voorzien van diensten. De eenvoudigste manier om geld te besparen is door een huurauto te kiezen met een eerlijke brandstofregeling. Hier ontvangt u de huurauto met een volle tank en levert u deze in met een volle tank. U kunt ook direct beginnen met uw reis en op ontdekkingstocht gaan in Cottbus.

U moet aandacht besteden aan deze verzekering

Het kiezen van de juiste verzekering

Het kiezen van de juiste verzekering

Je bent goed verzekerd op MietwagenCheck. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is in alle aanbiedingen opgenomen. Dit beschermt je tegen de basis dingen. U bent nog beter verzekerd met de volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Hier ben je in ieder geval veilig op de weg. Rijd risicoloos met uw huurauto door Cottbus en Brandenburg, want u bent beschermd in geval van nood. Ook bespaart u vaak op de som van de borgsom bij deze verzekering.

Waterwandelen of een tochtje op een glühweinpunt - Cottbus is betoverend in elk seizoen

Of het nu zomer of winter is, Cottbus weet haar gasten het hele jaar door te vermaken met een gevarieerd vrijetijds- en cultuurprogramma. Neem de tijd en verken het centrum van de stad met uw huurauto. Vertrek op een boottocht in de Spreewaldse waterwereld. Vergeet niet een van de vele bezienswaardige musea te bezoeken, zoals het Brandenburgse apotheekmuseum. Ga naar een van de kastelen in het zuiden van Brandenburg en in het Lebuser Land. In Cottbus wordt u pure opwinding geboden. De deelstaat Brandenburg wordt nog steeds beschouwd als een geheime tip.

Op ontdekkingsreis in Cottbus en omgeving met een huurauto

Neem voldoende tijd om alle hoogtepunten in Cottbus te verkennen. Om het meeste uit uw reis te halen, is het de moeite waard een kijkje te nemen op de website van het toeristenbureau. Daar kunt u een interactieve stadsplattegrond downloaden. Het toont u alle hoogtepunten van het Japanse paviljoen tot aan de fontein van de clothier. Een kant-en-klare kaart kan een goede hulp zijn voor uw planning. Een prijsvergelijking op MietwagenCheck helpt u ook bij het vinden van de beste aanbiedingen voor autohuur in Cottbus en omgeving. Wees slim en reserveer uw persoonlijke huurauto vandaag nog. Begin uw reis door Brandenburg en verzamel unieke momenten. Uw dierbaren vinden gegarandeerd voldoende ruimte in de juiste huurauto.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat