Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Dresden

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 41 beoordelingen voor de Luchthaven Dresden
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Dresden

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Dresden bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 06.05 - 13.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Dresden

Dresden verkennen in de zomer met uw eigen huurauto is een heel goed idee. Vergelijk en boek een goedkope huurauto in Dresden Luchthaven met elkaar. Rijd naar hoogtepunten zoals de Frauenkirche, het Semper Opera House of de Dresden Zwinger. Met een huurauto in Dresden kunt u gemakkelijk Saksisch Zwitserland bezoeken, of de Duitse hoofdstad Berlijn. MietwagenCheck geeft u een snel en transparant overzicht van de beste aanbiedingen.

autoverhuur op Dresden Luchthaven

Zwinger in Dresden

Ontdek Dresden met een huurauto

Vakanties in 2021 zijn bijzonder populair in Duitsland. U landt op de luchthaven van Dresden (DRS) en wilt Dresden met een huurauto verkennen? Dan kunt u het beste direct op de luchthaven een auto huren, want Dresden Airport heeft bijna tien autoverhuurbedrijven die op u wachten. Boek een goedkope huurauto voor uw stedentrip of zakenreis. Het is raadzaam om de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven op Dresden Airport te vergelijken met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint en om uw huurauto vroegtijdig online te boeken. Vooral tijdens de feestdagen of op de beurs zult u dankbaar zijn voor de prijsvergelijking.

Waar is het ophaalstation voor de huurauto in Dresden Luchthaven?

Aanvliegroute luchthaven Dresden

Autohuur op Dresden Luchthaven gemakkelijk te vinden

Aangezien Dresden Airport (DRS) een kleine luchthaven is met slechts één terminal, kunt u de bagageband in slechts een paar minuten bereiken en heeft u vervolgens vrijwel onmiddellijk toegang tot de autoverhuurbalies waar u gemakkelijk de papieren en autosleutels kunt ophalen voor uw huurauto die u online heeft geboekt. Houd gewoon uw reserveringsbevestiging, identiteitsbewijs en creditcard bij de hand en u rijdt binnen enkele minuten met uw huurauto weg van de parkeerplaats op niveau 0 van de luchthaven Dresden.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de luchthaven van Dresden?

Natuurlijk vindt u op de luchthaven van Dresden een aantal autoverhuurbedrijven uit het hele land. U kunt gemakkelijk hun autoverhuur aanbiedingen vergelijken met MietwagenCheck. In detail zijn de volgende autoverhuurbedrijven gevestigd:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Interrent
  • Sixt
  • Thrifty

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Dresden?

Tank uw auto direct bij de luchthaven

Tank uw auto direct bij de luchthaven

Als u een huurauto met een eerlijke tankregeling hebt gekozen en uw huurauto met een volle tank moet inleveren, vindt u direct op het luchthaventerrein een Agip-tankstation, waar u uw auto kunt tanken wanneer u hem afhaalt of voordat u hem inlevert. Een ander benzinestation, dat tot middernacht open is, bevindt zich in het Elbepark aan de A4 tussen de luchthaven en Dresden.

Autoverhuur Dresden Luchthaven (DRS) - snel naar het stadscentrum

Het stadscentrum van Dresden, dat u met uw huurauto vanaf Dresden Airport in slechts enkele minuten kunt bereiken, staat niet alleen bekend om zijn beroemde gebouwen, zoals het Semper Opera House, maar herbergt ook bijna 50 musea en meer dan 30 theaters en cabarets, zodat met name kunst- en cultuurliefhebbers aan hun trekken zullen komen. Als u de omgeving wat verder wilt verkennen, vindt u hieronder enkele afstanden en rijtijden naar de dichtstbijzijnde steden:

Naam van de stad Afstand tot luchthaven DRS Reistijd
Dresden stadscentrum 11,7 km 17 minuten
Chemnitz 77,9 km 55 minuten
Görlitz 110 km 1 uur en 11 minuten
Leipzig 120 km 1 uur en 13 minuten.
Cottbus 126 km 1 uur en 22 minuten

Dresden is een goed vertrekpunt om Saksen te verkennen. De deelstaat Saksen heeft veel te bieden en wordt nog steeds beschouwd als een insider-tip. Een uitstapje naar de federale hoofdstad Berlijn is gemakkelijk met een huurauto. Maak je klaar voor een spannende ontdekkingsreis.

Transportverbindingen vanaf de huurauto op de luchthaven

Weg van de luchthaven naar het stadscentrum

Goede vervoersverbindingen naar het stadscentrum

Dankzij de gunstige ligging van de luchthaven in de wijk Klotzsche bereikt u in slechts enkele minuten de snelweg A 4, vanwaar u de mogelijkheid hebt de A 13 richting Berlijn of de A 17 richting Tsjechië te nemen. Als u een omweg naar Leipzig wilt maken, neemt u vanaf de luchthaven eerst de A 4 richting Dresden en Nossen en vervolgens vóór Nossen de A 14 richting Leipzig.

Dresden Luchthaven - Algemene informatie

Met meer dan 30.000 passagiers per jaar staat de luchthaven van Dresden momenteel op de 16e plaats van de Duitse luchthavens. Binnenlandse bestemmingen zoals Frankfurt, Düsseldorf en München staan op de eerste plaats. Andere populaire internationale bestemmingen zijn het Balearen-eiland Mallorca, Zürich in Zwitserland, Antalya en verschillende Griekse luchthavens. De luchthaven van Dresden wacht op u met diverse winkels en restaurants. U vindt er ook een coworkingkantoor, zodat u ook goed bent uitgerust voor uw zakenreis.

Huurauto op de luchthaven van Dresden: Uw startpunt voor een geweldige rondreis

Leipzig individueel ontdekken

Met een huurauto naar Leipzig

Als u nog wat tijd over heeft, kunt u overwegen om met uw huurauto vanuit Dresden een rondreis te maken. Wat dacht u van een stedentrip van Dresden, via Wroclaw, naar Krakau, de geheime hoofdstad van Polen, of een rondreis waarbij u Leipzig, Weimar en Erfurt leert kennen en enkele van de belangrijkste gebouwen bezoekt?

Wij hebben hieronder enkele van de interessantste bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet:

  • Het Kathedraaleiland met de kathedraal en de Aula Leopoldina in Wroclaw.
  • De historische oude stad en de St. Mary's kerk in Krakau
  • Het monument van de Volkerenslag en het Bachmuseum in Leipzig
  • Het Buchenwald-monument en de bibliotheek van hertogin Anna Amalia in Weimar
  • De Krämerbrücke en het Angermuseum in Erfurt

De verkeersregels in Duitsland en in Dresden

In Dresden gelden dezelfde verkeersregels als in de rest van Duitsland. Om het zekere voor het onzekere te nemen, hebben wij hieronder alle belangrijke informatie bijeengebracht. Houd u aan de verkeersregels om uzelf en uw medepassagiers te beschermen.

ALCOHOLPROMILLAGE

In Duitsland geldt, net als in veel andere Europese landen, een alcoholpromillage van 0,5 promille. Bovendien zijn veiligheidsgordels verplicht en is handsfree telefoneren alleen toegestaan.

SNELHEIDSLIMIET

De maximumsnelheid bedraagt 50 km/u binnen de bebouwde kom, 100 km/u buiten de bebouwde kom en 130 km/u op autosnelwegen.

PARKEREN

Indien u een parkeerplaats zoekt voor uw huurauto in Dresden en omgeving, vindt u een groot aantal bewegwijzerde parkeerterreinen en parkeergarages waar u uw huurauto met een duidelijk geweten tegen betaling of met een parkeerschijf kunt parkeren.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

41 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Dresden

Beoordeling van Helen O.

“Zeer hoffelijke, uiterst vriendelijke, communicatieve en absoluut klantgerichte service aan de autoverhuurbalie. Ik zal de volgende keer graag weer boeken!”

Beoordeling van Alexander S.

“Ondanks het late ophalen werden we zeer vriendelijk ontvangen door een aardige medewerker. Ze heeft ons de hele procedure tot aan de teruggave van de huurauto in detail uitgelegd. Ze bood ons ook een auto aan in een hogere categorie met navigatie voor een kleine meerprijs, die we dankbaar accepteerden. Het terugbrengen van de auto verliep vlot, zelfs buiten de openingstijden.”

Beoordeling van Tom B.

“Helaas was mijn vlucht vertraagd, dus moest ik extra betalen. Desondanks verliep de overdracht en teruggave van de huurauto probleemloos.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat