Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Caen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 5 beoordelingen voor Caen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Caen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Caen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Clio
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Renault Twingo
7 Dagen van 25.05 - 01.06.2024
Voorbeeld auto

Boek nu een huurauto in Caen

In het charmante Normandië ligt de idyllische Franse stad Caen. Met de vele bezienswaardigheden en de nabijheid van het Kanaal is er veel te ontdekken in Caen. Het verblijf met een huurauto kan vooral onafhankelijk en goedkoop zijn. Als u Caen wilt verkennen en een auto wilt huren, kunt u de aanbiedingen van Caen gemakkelijk vergelijken bij Car Rental Check!

Waar vind ik de huurauto in Caen?

Reizigers kunnen een auto huren in Caen of op de luchthaven. De dichtstbijzijnde luchthaven is Caen-Carpiquet Airport, dat ongeveer zes kilometer buiten het stadscentrum ligt. Veel aanbieders zijn hier vertegenwoordigd met hun eigen ophaalpunten. Degenen die het voertuig al ophalen bij de autoverhuur in Caen op de luchthaven kunnen dan zelfstandig naar hun bestemming gaan. Daarnaast is de autoverhuurdienst van Caen ook te vinden in het stadsgebied, zodat reizigers er ook hun huurauto kunnen ophalen.

Huur een auto in Caen en rijd naar de kloosterkerkerk.

Wie Caen wil verkennen, moet zeker een bezoek brengen aan de monumentale kloosterkerk Saint-Étienne. Met de huurauto, die bezoekers direct bij de autoverhuur in Caen kunnen ophalen, is het indrukwekkende heilige gebouw in een mum van tijd te bereiken. Met zijn grote romaanse dubbele toren en de drieschepige basiliek laat de kerk een blijvende indruk achter op de toeschouwer en mag daarom niet worden gemist als men Caen wil verkennen.

Bezoek het kasteel met een huurauto

De Franse stad in het noorden van het land heeft een lange en bewogen geschiedenis. Reizigers moeten daarom een auto huren in Caen om de vele facetten van Caen te ontdekken. Met de huurauto is een bezoek aan het middeleeuwse kasteel de moeite waard, dat indruk maakt met zijn massieve muren. Bezoekers kunnen een auto huren in Caen en deze aan de voet van het indrukwekkende gebouw parkeren. Het kasteel, gebouwd door Willem de Veroveraar aan het begin van de 11e eeuw, ligt iets hoger op een heuvel en biedt daardoor een indrukwekkend uitzicht op het stadscentrum.

Huur een auto in Caen en verken het Mémorial de Caen.

Het Museum Mémorial de Caen is gewijd aan de recente Europese geschiedenis en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Voor bezoekers van de stad is het raadzaam om een auto te huren in Caen en het museum te bezoeken. Hier leren de gasten veel over de Tweede Wereldoorlog, want de geallieerden landden slechts niet ver van Caen in Normandië. Het populaire museum biedt ook meer historische inzichten in de periode tussen het einde van de oorlog en de val van de Muur.

Verken de groene pagina's van Caen

Naast de indrukwekkende bezienswaardigheden heeft Caen prachtige parken die ontspannende uren bieden. Bezoekers die een auto huren in Caen rijden naar de Botanische Tuin of naar het Parc floral de la Colline aux Oiseaux en parkeren daar hun huurauto. De royaal aangelegde groene gebieden inspireren met exotische planten, fonteinen en vele mogelijkheden voor mooie wandelingen.

Excursies met een huurauto naar andere plaatsen in Normandië

Wie zijn huurauto ophaalt bij de autoverhuur in Caen kan niet alleen Caen verkennen, maar ook veel spannende plekken in de omgeving leren kennen. Reizigers die een auto huren in Caen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk de volgende steden bereiken:

einddoel Afstand tot Caen duur
Le Havre 100 km 1u 22min
Cherbourg-en-Cotentin 121 km 1u 22min
woedeaanvallen 131 km 1u30min
Nantes 340 km 3u 20min
Met de huurauto van Caen naar Rouen

Met de huurauto naar Rouen

Met de huurauto in Caen en omgeving onderweg

Verken de omgeving van Caen

Autohuur in Caen: Belangrijke verzekeringen

Om ervoor te zorgen dat reizigers op een ontspannen manier met de auto van hun reis kunnen genieten en Caen kunnen verkennen, dienen zij een voldoende hoge verzekering af te sluiten. Bij het huren van een auto in Caen wordt een volledige verzekering zonder eigen risico aanbevolen. In geval van schade zijn er geen extra kosten voor de huurder. De belangrijke aansprakelijkheidsverzekering is reeds inbegrepen in alle aanbiedingen voor de controle van de huur van een auto. Alvorens te boeken bij het autoverhuurbedrijf in Caen, moet de huurder er echter voor zorgen dat het verzekerde bedrag ten minste één miljoen euro bedraagt. Of dit het geval is, is goed te zien aan de huurvoorwaarden. Dan staat niets het huren van een auto in Caen in de weg!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat