Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren Córdoba

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Córdoba
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Córdoba

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Córdoba bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Ford KA
7 Dagen van 22.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. VW Gol
7 Dagen van 22.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 43 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Renault Sandero
7 Dagen van 22.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in Cordoba

Kathedralen in Cordoba

Kathedralen in Cordoba

Bent u geïnteresseerd in Latijns-Amerika? De megastad van het op één na grootste land met ongeveer 2,8 miljoen vierkante kilometer trekt toeristen uit de hele wereld. Argentinië is een adembenemend land. Een huurauto is de sleutel tot vrijheid en zelfbeschikking. Met meer dan 1,3 miljoen inwoners staat Cordoba op de tweede plaats van de grootste steden van het land. De omliggende provincie heeft dezelfde naam als de stad. Door de grote oppervlakte van het land besluiten veel toeristen een auto te huren. Zo kunt u verschillende bestemmingen en steden in uw eigen tempo bezoeken. Waarom online boeken bij MietwagenCheck? Onze prijsvergelijking biedt u niet alleen de mogelijkheid om aanbiedingen te vinden met de beste prijs-prestatieverhouding. Daarnaast hebben de organisatoren vaak speciale aanbiedingen, die u niet direct bij het verhuurstation ter plaatse kunt vinden. Daarnaast kunt u de aanbiedingen ook filteren op persoonlijke voorkeuren. Zo vindt u in korte tijd de juiste huurauto voor uw volgende road trip in Argentinië.

Verkeersregels en tips voor uw reis met de huurauto

Autoverhuur in Argentinië

Wat zijn de verkeersregels in Argentinië? Is rechts- of linksrijdend verkeer geldig? Kan mijn partner ook met de huurauto rijden? Er rijzen veel vragen voor een lange afstandsreis. Een huurauto tour is de mooiste en meest individuele vorm van reizen. Maar het moet goed gepland zijn, zodat er geen onaangename verrassingen wachten tijdens de reis. Neem daarom de volgende regels in acht die van toepassing zijn op het Argentijnse verkeer.

 • Stedelijke kleine wegen 40 km/u
 • Binnenstad op Avenidas 60 km/u
 • Buiten de stad 100 km/u
 • Snelwegen 130 km/u
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Minder dan 25 jaar - Jonge bestuurdersprijzen
 • Rechtsrijdend verkeer
Driveboo Tip:

Voor het geval u onderweg bent met uw vrienden, kennissen of familie: Het is vaak de moeite waard om een extra chauffeur te registreren. Hierdoor kunt u om beurten rijden. Houd er rekening mee dat hier een vergoeding voor wordt betaald. Als echter een andere persoon dan de hoofdbestuurder het voertuig bestuurt tijdens een schadegeval, zijn alle verzekeringsuitkeringen verbeurd.

Reizen in Argentinië met een huurautoMenu-Entry

Avond in Córdoba-Stad

Avond in Córdoba-Stad

Wat is de toestand van de wegen in Argentinië? Welke verzekeringen worden aanbevolen voor een huurauto tour in Argentinië? Hier leggen we andere informatie uit over uw autoverhuur tour in Argentinië. Zo kunt u zich gemakkelijk voorbereiden om het land en de mensen op een ontspannen manier te leren kennen. Omdat de reizen in Argentinië door de grootte van het land lang kunnen duren, moet u zich aanpassen aan het gedrag van de lokale bevolking op de weg en de regels daar volgen. Boetes en boetes worden niet gedekt door het station of de organisator.

Toestand van de wegen in Argenia
Chaco State Highway

Chaco State Highway

De meeste wegen in Argentinië, vooral die in de buurt van Córdoba en andere steden, zijn in perfecte staat. De conditie is goed en het is overal geasfalteerd. Maar je moet nog steeds voorzichtig rijden. Op veel straten zijn er de zogenaamde "Lomas de Burro". Dit zijn kleine hoogtes op de weg die bedoeld zijn om de snelheid te beperken. Veel buitenlandse chauffeurs verwarren deze stijgingen. Bij het rijden over land zijn er vaak lange eenbaanswegen. Daarom kan het wegennet niet worden vergeleken met het wegennet in Duitsland. Er zijn echter enkele snelwegen die alleen tegen betaling toegankelijk zijn, omdat ze allemaal privé zijn aangelegd.

Verzekering in Argentinië
Vervalsing

Door de relatief goede wegcondities is Cordoba en het hele land ook goed te berijden met een middenklasse auto of kleine auto. Bij het rijden op onverharde wegen raden wij eerder de voertuigcategorie SUV/ off-road voertuig aan. Voor alle reizen in Argentinië raden wij echter, naast de gebruikelijke verzekeringsuitkeringen, een onderlichaamsverzekering en een glas- en bandenverzekering aan. Onze algemene aanbevelingen voor alle huurauto's zijn de volledige verzekering zonder eigen risico, gratis kilometers en eerlijk tanken.

Parkeren
parkeergarage

Het risico op autodiefstal is in Argentinië veel groter dan in Europa. Daarom mag het voertuig nooit zomaar op straat of op onbewaakte parkeerplaatsen worden achtergelaten. De meeste gebouwencomplexen en hotels hebben hun eigen privéparkeerplaatsen. Laat uw waardevolle spullen ook niet in de auto liggen om geen dieven aan te trekken en alle winkelcentra hebben ook bewaakte parkeerplaatsen. In geval van nalatigheid bij het parkeren van het voertuig kan de dekking van de diefstalbescherming komen te vervallen.

Gedrag in het wegverkeer

Er zij op gewezen dat de regels voor het wegverkeer in Argentinië over het algemeen zeer vergelijkbaar zijn met die in Europa. Officieel geldt ook de regel "rechts voor links", maar deze wordt minder strikt nageleefd. Rijd daarom voorzichtig.

City Trip - Beleef Cordoba met een huurauto!

Sarmiento Park, Cordoba

Sarmiento Park, Cordoba

Tijdens de voorbereiding van uw reis zult u gemerkt hebben dat Cordoba wordt gekenmerkt door talrijke historische monumenten. Deze komen voornamelijk uit de Spaanse koloniale tijd. Bijna al deze bezienswaardigheden bevinden zich op het centraal gelegen plein Plaza San Martín. De stad wordt vaak verwaarloosd door de aanwezigheid van Buenos Aires. Dat is erg jammer, want Cordoba is de DIE culturele metropool van Midden-Argentinië. Er zijn veel theaters, kunst- en cultuurcentra. Veel sportevenementen vinden ook plaats in de miljoenenstad. Vooral onder jongeren heerst de trend van de dans Cuarteto. Dit is een dans met Europese en Caribische elementen.

Hier ziet u enkele hoogtepunten die u niet mag missen in Cordoba stad.

 • Manzana Jesuïetica

 • Universidad Nacional de Córdoba

 • Compañía de Jesús

 • Parque Sarmiento met zijn dierentuin

 • En nog veel meer...

Dagtochten en afstanden naar andere steden

Hier kunt u bezienswaardigheden zien rond de stad Cordoba en andere steden en dorpen in Argentinië. Naast de rijtijd die u nodig heeft met uw huurauto naar uw bestemming, kunt u ook de afstand in kilometers zien.

Bestemming Afstand Reistijd met huurauto
Het meer van San Roque 56 km 1 uur
Miramar bij Laguna Mar Chiquita 200 km 2 uur 30 min.
Buenos Aires 920 km 9 uur 30 min.
Salta 870 km 10 uur 30 min.
Mendoza 620 km 7 uur 50 min.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat