Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Boergas

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Boergas
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Boergas

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Boergas bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 14 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 24.09 - 01.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
7 Dagen van 24.09 - 01.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 24.09 - 01.10.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Burgas

In het zuidoosten van Bulgarije, aan de Zwarte Zee, nodigt de stad Burgas u uit voor een gevarieerde vakantie. De beste manier om Burgas en de omliggende regio te verkennen is met een huurauto. Dankzij de geografische ligging biedt de havenstad van 200.000 inwoners een aantrekkelijke mix van historische, natuurlijke en moderne hoogtepunten. Burgas kijkt terug op een 3.000 jarige geschiedenis, waarbij de naam, de eigenaren en het stadsbeeld meerdere malen zijn veranderd. Elk tijdperk heeft zijn sporen nagelaten en het zijn juist deze die de stad zo aantrekkelijk maken voor reizigers. Burgas International Airport (IATA Code BOJ) verbindt Burgas met vele luchthavens in West-Europa, het ligt 10 km buiten de stad en beschikt over moderne apparatuur. U vindt hier elk multinationaal autoverhuurbedrijf met een kantoor en een ophaalpunt voor auto's. U ontvangt uw autosleutels na enkele formaliteiten, mits u voor vertrek gebruik heeft gemaakt van ons portaal om tegen lage kosten een auto te huren. Via de E87 bereikt u binnen korte tijd het centrum van Burgas. Wat u daar met een huurauto kunt ontdekken, vindt u hieronder.

Met de huurauto naar het centrum van Burgas

Het centrum wordt gedomineerd door gebouwen uit de 19e eeuw, waarbij verschillende stijlen een fascinerend stadsbeeld creëren. U moet uw huurauto voor het centrum parkeren omdat de twee hoofdstraten Aleko Bogoridi en Alexandrowska autovrij zijn. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij het station en de Alexandrowskastraat begint bij het voorplein. Kleine en middelgrote winkels nodigen uit om te wandelen en rond te kijken, tussen de cafés en restaurants door bieden ze regionale specialiteiten en verfrissingen aan. Bezienswaardig zijn onder andere:
  • de gebouwen van de universiteit
  • Gevels van gevestigde banken
  • de Ivan Rilski Kerk
  • Strandpromenades
  • Zeetuin

Bijna 300 gebouwen in Burgas zijn beschermd als cultuurmonument en zijn rijkelijk gerestaureerd.

Verken oude bezienswaardigheden met een huurauto

Als u Burgas in westelijke richting verlaat, bereikt u na enkele kilometers het kleine dorpje Debelt. Parkeer de auto en maak een wandeling naar de ruïnes van de Romeinse stad Develtum. De bezienswaardige overblijfselen van een ooit rijke kolonie zijn de enige overblijfselen van de Romeinen in Bulgarije. In

de wijk Banevo is een middeleeuws kasteel genaamd Thermopolis te bezoeken, aan de Mandra-meren wacht een indrukwekkende grensmuur uit de 9e eeuw op uw bezoek.

Ga naar de zeetuin voor ontspanning

Het zeer uitgebreide park fascineert met zijn veelzijdige diversiteit, is zeer goed onderhouden en heeft een openluchtpodium en een voormalig casino, dat nu dienst doet als museum. Er zijn vele andere bezienswaardigheden die wachten om ontdekt te worden in Burgas, vraag het autoverhuurbedrijf op de luchthaven voor gedetailleerde informatie. De stad heeft elk jaar in mei tijdens de zeilregatta een bijzondere charme.
Er is ook veel te zien in de omgeving van Burgas. Hieronder vindt u enkele bezienswaardigheden in de omgeving:
Bezienswaardige plaats Afstand tot Burgas Rijtijd
Varna 129 km 2u 15 min
Plovdiv 300 km 3u 30 min
Sosopol 34 km 30 minuten

Huur online en heb tijd voor de benodigdheden

Op ons portaal kunt u elke gepresenteerde huurauto op Burgas Airport vergelijken en zo de auto die u nodig heeft zo goedkoop mogelijk huren. Het maken van een reservering voor vertrek bespaart u de moeite van het zoeken naar een geschikt voertuig en laat u tijd voor belangrijke zaken. Wanneer u uw huurauto ophaalt, kunt u het personeel van het autoverhuurbedrijf vragen naar plaatsen die de moeite waard zijn om te zien of naar culturele hoogtepunten om uw vakantie in Bulgarije nog gevarieerder te maken. Welke aspecten belangrijk zijn bij het huren van een auto en het boeken op ons portaal worden hieronder beschreven.

Wanneer u een voertuig huurt tegen lage kosten, zorg er dan voor dat u een eersteklas verzekering heeft.

U reserveert een redelijk geprijsde huurauto op ons portaal en wilt dit prijsvoordeel uiteraard tot het einde van de huurperiode behouden. Daarom moet u een verzekering kiezen die u beschermt tegen extra kosten, zelfs in het geval van een ongeluk. Deskundigen adviseren een uitgebreide verzekering zonder eigen risico voor elke huurauto, omdat alleen dit contract alles dekt.

De autoverzekering biedt alleen bescherming aan contractuele partners

De verzekeringsbranche gaat ervan uit dat een huurauto altijd alleen door de verzekeringnemer wordt gereden. Elke extra bestuurder moet daarom worden vermeld in het contract op het moment dat de auto wordt afgeleverd bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van de havenstad. Met deze belangrijke formaliteit breidt de verzekering zich automatisch uit naar de extra bestuurder.

Huren met een eenrichtingsoptie bij het verkennen van het binnenland

U kunt bijvoorbeeld van Burgas naar de hoofdstad Sofia rijden en de huurauto op het vliegveld inleveren bij hetzelfde autoverhuurbedrijf. U boekt deze autotocht bij ons als zogenaamde eenrichtingsverhuur en ziet veel van het vakantieland op de 380 km lange tocht.

Waarom de creditcard niet alleen wordt gebruikt voor de levering van contant geld

Een volledig geldige Visa of Mastercard is een voorwaarde voor elke autoverhuur. De in dit geval verschuldigde waarborgsom wordt nu uitsluitend geblokkeerd op een kaart met een kredietlijn en niet meer zoals voorheen overgemaakt. Maar het moet een klassieke creditcard zijn, een betaalkaart is geen alternatief.

Verkeersregels in Bulgarije en Duitsland

U heeft een internationaal rijbewijs nodig bij het besturen van de gehuurde auto, wat al onmisbaar is bij het huren van een auto op de luchthaven van Burgas. Voor het overige vereist deelname aan het verkeer geen echte heroverweging, omdat de regels in beide landen helemaal niet verschillen. Het is belangrijk om de politie te informeren in geval van een ongeval en aan te dringen op een bevestiging voor de huurwagenverzekering. De Bulgaren besteden nauwelijks aandacht aan de verkeersregels, dus ze zijn altijd vooruitziend en defensief onderweg.
Wij wensen u een geweldig verblijf in Burgas!
Met een huurauto in Burgas

Gezicht op de zeebrug, Burgas

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat