Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Biel/Bienne

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Biel/Bienne
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Biel/Bienne

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Biel/Bienne bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
7 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. VW Polo
7 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. VW Polo
7 Dagen van 03.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto

Bezoek de mooie stad Biel met een huurauto.

Stad Biel aan het meer

De stad Biel ligt in het kanton Bern in Zwitserland en is buiten de landsgrenzen bekend vanwege de horloge-industrie. Als u uw vakantie in deze stad wilt doorbrengen en de bezienswaardigheden comfortabel wilt bereiken, is het raadzaam om een huurauto te reserveren, die u kunt ophalen bij de autoverhuur in Zürich-Kloten Airport, of direct in de stad Biel. Gelegen aan de oevers van het meer van Biel is de oude stad met zijn fonteinen en dromerige steegjes een bezoekje waard. Haal uw huurauto op en rij met de auto naar alle bezienswaardigheden van de stad, die u thuis al reserveert, voor een redelijke prijs.

Biel verkennen in het voorjaar en de zomerMenu-Entry:

Rivier door Biel

In het voorjaar en de zomer kunt u de hele stad Biel op een zeer ontspannen manier verkennen. Het stadhuis van de stad Biel is te vinden op de Rue de Bourg. Het is voorzien van een trapgevel en heeft stenen raammuljoenen. Vooraan staat de Fontein van Gerechtigheid, die in 1744 werd gebouwd. Met uw huurauto opgehaald op het vliegveld of in de stad kunt u ook andere attracties zoals het Centre PasquArt verkennen. Met het Centre PasquArt heeft Biel een fantastisch kunstmuseum dat eigentijdse prenten, sculpturen en foto's toont. Het werd in het begin van de 21e eeuw gerenoveerd en uitgebreid. Zoals u ziet, komt een huurauto alleen van pas als u in Biel verblijft en is het zeker de moeite waard.

Het vinden van de juiste verzekering voor uw huurauto

U heeft niet alleen de juiste auto nodig om de stad Biel te verkennen, maar u heeft ook de juiste verzekering nodig zodat u een zorgeloze vakantie kunt hebben. Daarom moet u de verschillende tarieven vergelijken en een verzekering kiezen die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen.
Kies een auto van onze talrijke lokale partners:

Bieler stadscentrum
  • Auto Escape
  • Auto Europa
  • CarDelMar
  • Avis
  • Europcar
  • Rentalcars.com
  • Zonnige auto's
  • Tui Auto's

Huur een auto goedkoop - waar je rekening mee moet houden bij het betalen van de borg

Het meer van Biel bij Biel

De borg dekt eventuele schade aan de auto. De meeste aanbieders hebben een geldige creditcard nodig voor de stortingsbetaling, waarvan het bedrag vervolgens wordt gedebiteerd of geblokkeerd. Zorg ervoor dat u uw borg met het juiste dekbedrag vroeg genoeg laadt voordat u de auto huurt, omdat dit enkele dagen of zelfs weken kan duren voor hogere bedragen. Vervolgens reserveert u het voertuig en sluit u een verzekering af bij een touroperator. Vervolgens haalt u de auto zelf lokaal op bij het autoverhuurbedrijf.

Wat betekent eenrichtingsverhuur in termen van autoverhuur?

Straatje in Biel met uitzicht op het meer van Biel

Als een roadtrip uw vakantiewens is, of u wilt gewoon van de ene plaats naar de andere rijden, dan kan de eenrichtingsverhuur iets voor u zijn. Bij eenrichtingsverhuur geeft u twee verschillende locaties aan als ophaal- en afgiftepunt. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld langer in Biel verblijft, maar dit is niet de enige stad die u wilt verkennen, u de huurauto naar Bern kunt rijden en hem daar gewoon kunt inleveren. Zo hoeft u na uw verblijf in Bern niet meer naar Biel te rijden, maar moet u de huurauto daar inleveren.

Zijn er extra bestuurders voor de huurauto?

Niet alleen de hoofdbestuurder mag de huurauto in Biel besturen, maar ook extra bestuurders, als ze van tevoren bij het autoverhuurbedrijf zijn ingeschreven. Dit is vooral nuttig als u van plan bent lange reizen door het land te maken. Het is echter belangrijk dat u extra bestuurders aan het autoverhuurbedrijf moet aangeven, want als er schade aan het voertuig is, zal de verzekering niet betalen.

Panorama van het Bielmeer

Een volledig omniumverzekering zonder eigen risico wordt aanbevolen voor een gehuurde auto.

Als u besluit om goedkoop een auto te huren om rond te reizen in Zwitserland, wordt qua verzekering volledig uitgebreid zonder eigen risico aanbevolen, omdat u dan een goede bescherming geniet, maar meestal niet extra hoeft te betalen in geval van ongelukken of diefstallen. Het is echter raadzaam om de AGB van de provider te lezen om uzelf te beschermen tegen verrassingen.

Met de huurauto via Biel - de verkeersregels

Kanaal in Biel

Zowel in Biel als in het hele land gelden deze snelheidsbeperkingen:

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 80 km/u
  • Snelwegen: 100 km/u
  • Snelwegen: 120 km/u

Overdag zijn de lichten verplicht, dus u moet altijd met uw lichten aan in uw huurauto rijden.

Dit moet worden opgemerkt:

De alcohollimiet in het bloed is 0,5 of 0,1 voor mensen met een proefrijbewijs.

Huur een auto goedkoop en rij naar de Bieler Ring

De Ring is het centrum van de oude stad. Tussen de 11e eeuw en de Franse Revolutie was het een plein omgeven door prachtige gewelfde huizen. Lang geleden zaten de notabelen daar in een halve cirkel en hielden het hof. Omdat Biel nog andere mooie bezienswaardigheden te bieden heeft, kunt u er snel zijn met uw huurauto bij het autoverhuurbedrijf.

Bieler Ring in de herfst
Veld, kerk en meer bij Biel

Boek een huurauto en ontdek Zwitserland - de Obergasse

De Rue Haute of de Obergasse ziet er gewoonweg prachtig uit met zijn huizen in Bourgondische stijl. Het is ook de thuisbasis van de Engelenfontein, die in 1564 werd gebouwd. Er staat een engel op die een lammetje beschermt dat door de duivel wordt bedreigd. Na afloop kunt u teruggaan naar uw accommodatie voor een rustpauze of met de auto verder gaan naar het zicht van uw keuze.

Met de huurauto naar de villa van de fabriekseigenaar met het Elfenau Park

De Fabrikantenvilla met zijn Elfenaupark is erg populair bij de lokale bevolking van Biel, Zwitserland. Maak eerst een wandeling door het park met zijn idyllische vijvers en pauwen die in de prachtige tuin hangen. In het naastgelegen Restaurant de l'Écluse, een voormalige horlogemakersfabriek, kunt u bijkomen van uw sightseeing en uw batterijen opladen. Huur een auto voor een redelijke prijs en verken de omgeving flexibel.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat