Auto huren in Belize

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur in Belize: Perfecte bestemming voor natuurliefhebbers

Pure ontspanning in Belize

Pure ontspanning in Belize

Boek een huurauto en ontdek het kleine landje Belize op eigen gelegenheid. Belize ligt tussen Honduras, Guatemala en Mexico en is zeker een bezoek waard. De beste manier om te reizen in Belize is het huren van een auto, want op deze manier kun je altijd flexibel zijn en naar al je bestemmingen rijden. U vindt de juiste huurauto voor u op MietwagenCheck. Boek uw gewenste voertuig gemakkelijk van tevoren en haal het op bij aankomst in Belize in Placencia, Belize City of direct bij Philip S. W. Goldson International Airport. Waar wacht je op? Boek uw droomauto en begin uw reis naar Belize!

Welke uitrusting heeft de huurauto in Belize?

Om uw reis naar Belize een onvergetelijke ervaring te maken, kunt u uw huurauto individueel regelen. De volgende opties zijn beschikbaar:

Voertuigtype

Kies het model van uw voorkeur en kijk uit naar een comfortabele reis door Belize met een huurauto. De volgende voertuigtypes zijn beschikbaar in Belize:

Kenmerken

Als extra optie kunt u ook kiezen voor airconditioning, automatische of vierwielaandrijving voor uw huurauto. Op deze manier heeft u een huurauto voor uw vakantie in Belize die is afgestemd op al uw behoeften.

Verzekeringsuitkeringen

Wij raden u aan om een volledige omniumverzekering zonder eigen risico af te sluiten. U bent dus ook perfect verzekerd in geval van schade en heeft geen verdere kosten om u zorgen over te maken.

Driveboo Tip:

Voor de zekerheid kunt u ook een verzekering afsluiten voor glas- en bandenbescherming en voor de bescherming van de onderkant van het lichaam.

Welke hoogtepunten mag ik niet missen in Belize?

Belize is voor meer dan 40% bedekt met regenwoud, omgeven door prachtige eilanden en turquoise wateren, en er zijn verschillende Maya-gebouwen om te verkennen. Bovendien is de kust van Belize het op één na grootste koraalrif ter wereld. Zoals u kunt zien, is Belize een waar paradijs voor alle natuurliefhebbers en zonaanbidders. In de volgende tabel vindt u enkele hoogtepunten die u zeker moet bezoeken met een huurauto.

Bestemming van de excursie Afstand tot de luchthaven BZE Reistijd
Oranje Wandeling Stad 80 km 1 uur 5 min.
Lamanai 115 km 2 h
Hopkins 140 km 2 uur 10 min.
Placencia 190 km 2 uur 55 min.
Caye Caulker, Belize

Caye Caulker, Belize

Waterval in Belize

Waterval in Belize

Maya-ruïnes van Caracol, Belize

Maya-ruïnes van Caracol

Bovendien mag je deze must-sees niet missen:

  • Blauw gat
  • kaaimachine
  • Hanenkam Nationaal Park
  • San Ignacio
  • Actun Tunichil Muknal
  • Maya-ruïnes van Caracol