Huurauto Bariloche

Autoverhuur Bariloche vanaf 68 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Bariloche

Kleine auto
Kleine auto
bijv. VW Up 3dr A/C of gelijkwaardig
VW Up 3dr A/C
vanaf 69 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW Up 3dr A/C
vanaf 69 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
VOLKSWAGEN UP 1.0
vanaf 49 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
VW Up 3dr A/C
vanaf 69 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. TOYOTA ETIOS 1.5 of gelijkwaardig
TOYOTA ETIOS 1.5
vanaf 53 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Etios 5dr A/C
vanaf 60 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
TOYOTA ETIOS 1.5
vanaf 53 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
TOYOTA ETIOS 1.5
vanaf 60 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Chevrolet Cobalt of gelijkwaardig
Chevrolet Cobalt
vanaf 61 €/dag
Minibus
bijv. S CHEVROLET SPIN of gelijkwaardig
S CHEVROLET SPIN
vanaf 179 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. S CHEVROLET SPIN of gelijkwaardig
S CHEVROLET SPIN
vanaf 179 €/dag
Premium klasse
bijv. VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER) of gelijkwaardig
VEHICLE DETERMINED UPON PICK-UP (COMPACT OR LARGER)
vanaf 57 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Ontdek Bariloche in uw eentje met een huurauto

Meer en berg in Bariloche

Bariloche of San Carlos de Bariloche is een stad in de provincie Río Negro in Argentinië en ligt aan het nationale park en het gelijknamige meer Nahuel Huapi. De stad is een prachtige bestemming in elk seizoen. In de winter kunt u er genieten van een mooie skivakantie en in de zomer kunt u wandelen of wandelen door het nationale park en langs het prachtige meer. U heeft ook de mogelijkheid om veel sportieve activiteiten te doen, zoals kanoën of fietsen. De natuur is gewoonweg adembenemend en vanuit de bergen heb je een ongelofelijk uitzicht. Huur een huurauto om de omgeving te verkennen, zodat u overal flexibel heen kunt gaan.

Eenrichtingsverhuur - van A naar B

Met de eenrichtingsverhuur heeft u de mogelijkheid om de huurauto bij het ene station op te halen en bij een ander station af te zetten. Deze optie is het meest de moeite waard op een road trip, of als u gewoonweg meerdere steden in de omgeving wilt bezoeken. U hoeft alleen maar twee verschillende locaties in te voeren als verhuur- en retourstation, zodat u niet de afstand hoeft terug te rijden die u hebt afgelegd om de huurauto in te leveren. Zo bespaar je een hoop brandstof en zenuwen.

Berg in Bariloche
Uitzicht op het meer Nahuel Huapi, Bariloche

De rol van de borgtocht

Meer in Bariloche

U kunt bijna nooit een huurauto boeken zonder een aanbetaling te doen. De borg speelt een belangrijke rol voor de verhuurbedrijven, omdat deze dient als zekerheid. U betaalt een groot bedrag aan het verhuurbedrijf of het verhuurbedrijf blokkeert dit bedrag voor een korte tijd op uw creditcard, meestal totdat u de huurauto terugbrengt. U krijgt het geld terug als de auto in dezelfde staat is als voorheen en als u zich aan het contract heeft gehouden. Als u bijvoorbeeld het verkeersreglement heeft overtreden en u bent betrapt op een te snel rijdende auto, dan wordt het bedrag van de boete van de borgsom afgehouden, maar de rest wordt terugbetaald.

Boekingsprocedure - stapsgewijze menu-invoer

Berg in de avond in Bariloche in de winter

Allereerst geeft u aan waar u de huurauto wilt ophalen en waar u deze wilt afgeven. Voer dus de huurlocatie en de retourlocatie in. Voer vervolgens de periode in waarin u de huurauto nodig heeft. Voer ten slotte uw leeftijd in en begin dan met zoeken. Als je nog steeds geen resultaten krijgt, kun je proberen de tijden eerst een beetje te veranderen, maar als je nog steeds geen resultaten krijgt, probeer dan een ander ophaal- en/of afhaalpunt.

Nationaal Park in Bariloche

Als u al wat resultaten ziet, kunt u doorgaan met het filteren. Eerst moet u het aantal personen waarmee u reist invoeren, zodat het aantal zitplaatsen in de auto correct is. Dan filtert u de voertuigkenmerken die voor u belangrijk zijn, zodat u beslist over een voertuigklasse en een voertuigtype. Als u geen voorkeuren heeft, des te beter, laat dan deze categorieën ongefilterd om u meer keuze en opties te geven. Een andere categorie die u kunt filteren is de voertuigeigenschappen, maar u hoeft deze niet noodzakelijkerwijs te filteren. Wij raden u aan het 'Automatisch' filter te gebruiken voor deze categorie als u in een land met links verkeer rijdt, om het voor u gemakkelijker te maken om te wennen, maar dit is uw keuze. Tot slot de belangrijkste filters, de categorieën "Inclusief en verzekeringsuitkeringen". Als u wilt, kunt u alles er individueel uit filteren, of u kunt een van onze drie servicepakketten kiezen, die u in de onderstaande tabel nog een keer kunt zien, en u bent klaar.

Servicepakket 1 Servicepakket 2 Servicepakket 3
Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging Volledige en diefstalbeveiliging
billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling billijke brandstofregeling
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers vrij alle kilometers vrij
Bescherming van glas en banden

Reizen zonder problemen in ArgentiniëMenu-Entry

Uitzicht op het meer Nahuel Huapi, Bariloche

In Argentinië is er legaal verkeer, dus daar zou je geen problemen mee moeten hebben. Om in Argentinië te kunnen rijden moet je echter wel een internationaal rijbewijs hebben. U kunt een internationaal rijbewijs aanvragen bij het dichtstbijzijnde verkeerskantoor met een geldige pasfoto, die u normaal gesproken direct ontvangt voor ongeveer 15 €. Voordat u boekt, moet u zich afvragen of u liever op normale geasfalteerde wegen rijdt of dat u op grindwegen wilt rijden, dan moet u zeker overwegen om een vierwielaandrijving te gebruiken. Weg van grotere steden zijn grindwegen waarschijnlijker en als er normale wegen zijn, zijn kuilen niet ongewoon. Als je een beetje buiten de gebaande paden wilt rijden, zul je lange tijd geen benzinestations vinden, dus vul de tank en neem misschien zelfs een benzinebus mee.

 • Binnensteden: 40-60 km/u
 • Buiten de stad: 110 km/u
 • Snelweg: 120 km/u
 • Snelweg: 130 km/u

Dingen om te doen en te zien in BarilocheMenu-Entry

Cascada Blanca waterval in Bariloche

Bariloche wordt Argentijns Zwitserland genoemd vanwege de gelijkaardige landschappen. De bergen, meren, bossen en huizen van hout of steen zijn goed te combineren met Zwitserland en bovendien kunt u in de winter skiën. Bariloche staat ook bekend om zijn chocoladeproductie en in sommige restaurants is ook kaasfondue verkrijgbaar. Bariloche is meer een gezellig vakantieresort met meer ongevaarlijke activiteiten die op bijna elke leeftijd kunnen worden gedaan. U kunt hier eindeloos wandelen, er zijn veel bergen en nationale parken en vooral veel meren op één plek, voor een ontspannende vakantie bent u op de juiste plek. In de winter kunt u voornamelijk skiën, wat iets actiever is, maar in de zomer kunt u ook wat meer sportieve activiteiten proberen. Wij wensen u een goede reis door Bariloche!

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders