Auto huren in Bahrein

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur in Bahrein: Ontdek het koninkrijk op uw eigen manier

Neem een huurauto mee naar de bezienswaardigheden van Bahrein of wandel rond op een van de markten. Ontdek het land vol contrasten met een huurauto op eigen gelegenheid. Dompel je onder in oude tradities en moderne cultuur in Bahrein. U vindt het juiste voertuig voor uw vakantie in Bahrein op MietwagenCheck.

Autoverhuur Bahrein: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

Manama, Bahrein

Manama, Bahrein

In Bahrein kunt u op de volgende locaties een huurauto afhalen:

Driveboo Tip:

Haal de huurauto direct na aankomst op de luchthaven in Bahrein op. Zo kunt u meteen aan uw vakantie beginnen als u onderweg bent!

Welk model huurauto is geschikt voor een reis naar Bahrein?

Op ons portaal kunt u uw droomauto kiezen. Een kleine auto is ideaal voor het bezoeken van de bezienswaardigheden van de steden. Als u met het hele gezin reist, kunt u het beste een minibusje nemen. Dus je hebt geen ruimteproblemen. Als u een zakelijke afspraak in Bahrein heeft, kunt u SUV of een luxe auto. Zoals u kunt zien, is er voor elke smaak wat wils.

Bezoek deze hoogtepunten in Bahrein met de huurauto

Moskee in Bahrein

Moskee in Bahrein

Ben je een winkelkoningin? Of is hij meer een actieheld? Hou je van cultuur en geschiedenis? Dan is Bahrein de juiste plaats voor u. De staat in de Perzische Golf, bestaande uit meer dan 30 eilanden, heeft voor elke smaak iets te bieden. Neem gewoon een huurauto en pas uw vakantie in Bahrein aan uw wensen aan. Met een huurauto kunt u flexibel en zelfstandig naar de door u gewenste bestemmingen rijden. Mis deze hoogtepunten in ieder geval niet:

Bestemming van de excursie Afstand tot de luchthaven van Bahrein Reistijd
Al-Faith-moskee 10 km 20 min.
Bahrein Internationaal Circuit 38 km 40 min.
Qal'at al Bahrein veertien kilometer 20 min.
Bab el-Bahrain soek 9 km 20 km
Verloren Paradijs van Dilmun Water Park 40 km 40 min.
Bahrein Nationaal Museum 8 km 10 min.
Moda-winkelcentrum zes kilometer 15 minuten