Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Antonio Maceo Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Antonio Maceo Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Antonio Maceo Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Antonio Maceo Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
11 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
11 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
11 Dagen van 03.08 - 13.08.2024
Voorbeeld auto

Aankomst op de luchthaven van Antonio-Maceo

Santiago de Cuba

Kathedraal van Santiago de Cuba

Het vliegveld bij Santiago de Cuba ligt ongeveer 7 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum. De stad is ook het centrum en de hoofdstad van de gelijknamige provincie, Santiago de Cuba. Met je huurauto kun je Cuba vrij en onafhankelijk van het openbaar vervoer verkennen. Voorafgaand aan uw reis kunt u eenvoudig aanbiedingen vergelijken op onze online portal van MietwagenCheck om het beste te vinden voor uw verblijf in Cuba. Er zijn stations voor de ontvangst van de voertuigen van onze partners direct op de luchthaven, maar ook in het centrum van de stad.

Zorg ervoor dat u de volgende documenten bij u heeft wanneer u uw voertuig ophaalt

  • EU - rijbewijs
  • Paspoort
  • Creditcard (naam van de hoofdbestuurder)
  • voucher afgedrukt of zoals PDF op uw Smartphone
Driveboo Tip:

Let op: Ter plaatse wordt de borg betaald met de gepresenteerde creditcard. Hiervoor wordt de som van de borgsom (meestal de som van het eigen risico) geblokkeerd. Zorg daarom vooraf voor voldoende dekking.

Wat kan ik doen in Santiago de Cuba?

Santiago de Cuba is een plaats in Cuba die heel zuidelijk ligt. Helaas verblijven veel toeristen alleen in Havana. Met een half miljoen inwoners is de voormalige hoofdstad van het land nog steeds een belangrijk centrum en de op één na grootste stad van het land. Het wordt beschouwd als de geboorteplaats en stad van de Cubaanse tradities en vooral als de stad van de muziekcultuur. Een huurauto tour kan u door het hele land brengen. U kunt uw auto huren op een van de vele locaties waar onze partners zijn gestationeerd. Zorg ervoor dat je Santiago de Cuba opneemt in je autoverhuur tour. U kunt ook landen op het vliegveld van Santiago de Cuba en hier uw huurauto tour beginnen.

Parque Céspedes
Parque Céspedes, Cuba

Voor iedereen die Santiago de Cuba voor het eerst bezoekt, is een wandeling in het Parque de Cespedes de moeite waard. Dit is zeer centraal gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk te bezoeken. Let op de warme tropische temperaturen in Santiago de Cuba. Er ontbreekt in geen geval genoeg water en een zonnebrandcrème. U kunt uw huurauto bij MietwagenCheck direct naast het park parkeren.

Catedral Nuestra Señora de la Asunción

Bezoek de indrukwekkende kathedraal, die zich direct in het Cespedes Park bevindt. Mis de heerlijke mojito's niet op het dakterras van Hotel Case Grande, gelegen naast de kathedraal. Architectuur, geschiedenis, cultuur en mojito's. Gegarandeerd een perfecte dag in Santiago de Cuba.

Boulevard Enramadas

De Boulevard Enramadas is een zeer bekend voetgangersgebied van de stad. Loop over de boulevard naar de kust. In ieder geval is het de moeite waard om een uitstapje te maken naar een van de vele winkels, ijssalons maar ook biologische supermarkten. Op de boulevard komt u ook steeds dichter bij het havengebied.

Internationale luchthaven van Santiago de Cuba

Inkomend vliegtuig

Hoewel het vliegveld internationale routes aanbiedt, komen de meeste vliegtuigen die hier landen uit andere steden in Cuba. Helaas zijn er op dit moment geen directe vluchten vanuit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Als u een auto huurt voor een enkele reis, heet dat een enkele reis. Je haalt je huurauto bijvoorbeeld op bij het vliegveld in Havana, maar brengt hem terug op een andere locatie zoals het vliegveld in Santiago de Cuba.

Hier kunt u enkele afstanden zien naar belangrijke bestemmingen op het eiland Cuba vanaf Santiago de Cuba International Airport

Plaats Afstand Reistijd
Holguin 146 km 2 uur 20 min.
Cayo Coco 545 km 7 uur 30 min.
Cienfuegos 681 Km 9 uur 30 min.
Havana 900 km 11 uur 30 min.

Is het veilig om met een huurauto door Cuba te reizen?

Voertuig Cuba

Je kunt het eiland Cuba met een huurauto bezoeken, onafhankelijk van reisleiders en groepen. U bent onafhankelijk en flexibel van het openbaar vervoer en kunt uw verblijf volgens uw wensen en ideeën inrichten. In ieder geval moet je voorzichtig zijn tijdens alle reizen in Cuba, maar er moeten geen veiligheidsproblemen zijn zolang je je aan een paar regels houdt. Zoals in elk deel van de wereld zijn er bepaalde regels en beperkingen waar u zich bewust van moet zijn als u door Cuba rijdt. Wij raden bijvoorbeeld aan om geen voorwerpen in de auto achter te laten (in ieder geval niet zichtbaar). Als er iets met de auto gebeurt, door slechte wegomstandigheden of als er een ongeluk gebeurt - met een goede verzekering is er geen schadebedrag voor u. Wij raden u aan om een auto te huren met de volledig omnium verzekering zonder eigen risico. Met deze verzekeringsuitkering bent u aan de veilige kant. U dient bij de verhuur een borg te betalen, die door het autoverhuurbedrijf wordt ingehouden in geval van schade. Dit wordt door de organisator aan u terugbetaald. Rijd met uiterste voorzichtigheid. Hoofdwegen zijn meestal goed ontwikkeld in vergelijking met secundaire wegen, vermijd het rijden in de nacht. De straatlantaarns of lichtsignalen zijn zeldzaam.

Driveboo Tip:

Voor reizen in Cuba raden wij u ook aan een aansprakelijkheidsverzekering van minimaal 1 miljoen euro, een bodemverzekering en een glas- en bandenverzekering af te sluiten.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat