Huurauto Agen

Huurauto Agen

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Agen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. FIAT 500 of gelijkwaardig
FIAT 500
vanaf 90 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
FIAT 500
vanaf 90 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
FIAT 500
vanaf 97 €/dag
Kleine auto
 • Beste brandstofoptie
FIAT 500
vanaf 90 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. FIAT 500X of gelijkwaardig
FIAT 500X
vanaf 107 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
FIAT 500X
vanaf 107 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
FIAT 500X
vanaf 114 €/dag
Compactklasse
 • Beste brandstofoptie
FIAT 500X
vanaf 107 €/dag
Andere auto-categorieën
Minibus
bijv. RENAULT SCENIC of gelijkwaardig
RENAULT SCENIC
vanaf 137 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Agen

De stad Agen, met ongeveer 35.000 inwoners, ligt aan de Garonne en de A62. Vanaf hier is het 140 km naar Bordeaux in het noordwesten en 115 km naar Toulouse in het zuidwesten van Frankrijk. De huurauto voor Agen is de moeite waard om de stad te verkennen en maakt het mogelijk om uitstapjes te maken naar het departement Garonne. U kunt uw huurauto voor vertrek via ons vergelijkingsportaal reserveren en ophalen bij de huurauto van Agen of op de luchthaven (IATA code ATF), ongeveer vier kilometer buiten de luchthaven. Een auto huren in Agen is een geweldige manier om Agen te verkennen, want u kunt altijd op een individuele ontdekkingsreis gaan en mobiel zijn tijdens uw vakantie. In de volgende paragrafen wordt u uitgelegd wat u met een huurauto kunt ontdekken in Agen en omgeving.
Met de huurauto naar Agen

Huur een auto voor uw vakantie in Agen

Met de huurauto naar Agen

Geniet van uw vakantie in Agen en Frankrijk

Bezoek de kathedraal in Agen met een huurauto

Het historische symbool van Agen is de kathedraal in het centrum, gebouwd in de 12e eeuw. Het is gewijd aan Sint Casparius en toont een interessante mix van gotische en romaanse architectuur. Bijzonder bezienswaardig is het uitvoerig ontworpen schip. Uw huurauto wordt geplaatst in een ruimte direct naast de kathedraal.

Ontdek het aquaduct met een huurauto in Agen

Het kanaal de Garonne wordt met het aquaduct over de rivier geleid. Het gebouw werd in 1849 in gebruik genomen en is een technisch meesterwerk. Het wordt door veel toeristen bezocht, dus er zijn parkeerplaatsen voor huurauto's in de directe omgeving.

Verken het verleden van de stad met een huurauto in Agen

Zelden en de moeite waard om te zien worden u aangeboden in het museum van de stad Agen in het centrum. Hier worden vondsten uit meer dan 2.500 jaar geschiedenis bewaard en de afbeeldingen van regionale schilders getoond. De diversiteit van de archeologische vondsten geeft u een inzicht in het bewogen verleden van de stad aan de Garonne.
 • Bezoek de kerk van Eglise Notre Dame Du Bourg met een huurauto in Agen: Gebouwd in de 14e eeuw in het centrum van Agen, is de perfect gerestaureerde kerk altijd een bezoek waard. U kunt uw huurauto bij het museum achterlaten en ongeveer 200 meter lopen.
 • Gebruik de huurauto van Agen voor een uitstapje naar Boé
Ongeveer vijf kilometer ten zuiden van Agen ligt het fantastische natuurpark Garonne, vlakbij het dorp Boé. Prachtige landschappen en kleine meren wachten op uw bezoek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het autoverhuurkantoor van Agen.

Boek een huurauto bij ons en haal deze op bij Agen autoverhuur.

Onze transparante vergelijkingsportal toont u na het invoeren van de aankomstdatum elke huurauto in Agen met beschikbare voertuigen. U kiest een huurauto van Agen die aan uw behoeften voldoet, boekt desgewenst optionele accessoires en kiest voor een voordelige service. De auto staat op u te wachten zoals geboekt bij de autoverhuur in Agen. De overdracht is binnen enkele minuten afgerond en u kunt Agen met de huurauto verkennen. Hieronder vindt u enkele tips om te reserveren en de nodige formaliteiten te vervullen voor het huren van een auto in Agen.

Bij het boeken van een huurauto verzekert u de huurauto volledig en volledig verzekerd

Onvoorziene scenario's kunnen zich voordoen tijdens het rijden met de huurauto door Agen. Bij het parkeren kan de verf krassen of barsten in de verf of in een moment van onoplettendheid. Om ervoor te zorgen dat u met uw huurauto een aantal zorgeloze dagen in Agen kunt doorbrengen met uw huurauto, raden wij u aan een volledige verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Er zullen geen problemen zijn met het autoverhuurbedrijf in Agen en geen geschillen met de andere partij bij het ongeval.

Ontdek Agen in tweeën met een huurauto

Gelieve een eventuele extra bestuurder van Agen Car Hire in de huurovereenkomst op te nemen. Alleen contractueel geregistreerde chauffeurs genieten dezelfde verzekeringsdekking als u als huurder. Als u deze vrije formaliteit vergeet en de tweede bestuurder veroorzaakt een ongeval, vervalt uw verzekering en betaalt u de volledige schade.

Een huurauto voor Agen boeken met een eenrichtingsprijs?

De eenrichtingsverhuur is handig als u meer van Frankrijk wilt zien met uw huurauto. U haalt de huurauto voor de autorit op bij Agen Car Rental en geeft bij de boeking een retourlocatie op.

Rij met een huurauto in Agen en omgeving

De verkeersregels in Frankrijk zijn in de mate van het mogelijke BRD identiek aan die in Nederland. Het besturen van een huurauto in Agen vereist dus geen wijzigingen. Voor de laatste verkeersinformatie kunt u terecht bij de autoverhuurder Agen.

Borg voor de huurauto: Voor de huurauto in Agen wordt een borg gevraagd. Het bedrag wordt door het autoverhuurbedrijf in Agen geblokkeerd vóór de levering op uw creditcard. U heeft een volwaardige kaart nodig met een bijbehorende kredietlimiet, een prepaid kaart is geen alternatief.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders