Auto huren in Zweden

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Zweden: De populairste autohuur bestemmingen

Boek een huurauto in Zweden en geniet van de natuur

Ontdek Zweden op eigen houtje

Ontdek Zweden op eigen houtje

Het Scandinavische land Zweden ligt in het noorden van Europa en overtuigt zijn bezoekers met een unieke natuur en koninklijke steden. Voor een rondreis in Zweden is het een goed idee om een huurauto te boeken. De unieke natuur kan vooral goed worden genoten met de huurauto, omdat men niet gebonden is aan de excursiebussen en dus flexibel alles kan bekijken. Geniet van unieke Zweedse steden zoals Malmö of de hoofdstad Stockholm. Tegelijkertijd ben je zelfstandig met een huurauto en kun je de vele Baltische stranden en meren van Zweden ontdekken.

Autoverhuur Zweden: Waar kan ik mijn huurauto ophalen?

Bij MietwagenCheck kunt u uw droomauto vanaf de bank reserveren. Kies tussen verschillende modellen en extra opties en haal uw huurauto op bij het autoverhuurbedrijf in Zweden van uw keuze. De ophaalpunten bevinden zich onder andere op de volgende locaties:

Ontdek de hoogtepunten van Zweden met een huurauto

Reserveer vooraf uw gewenste voertuig voor Zweden online op MietwagenCheck. Op deze manier heeft u na aankomst in Zweden geen omstandigheden en kunt u direct aan uw vakantie beginnen. Bezoek in ieder geval deze bezienswaardigheden:

  • Gamla stan
  • Vasa
  • Skansen
  • Stockholm stadshus
  • Djurgården

Zweden - unieke natuur & koninklijke steden

Ontdek de Zweedse natuur met een huurauto

Ontdek de Zweedse natuur met een huurauto

Het Zweedse wegennet is zeer goed ontwikkeld en heeft veel rustplaatsen. Zo is een comfortabele reis met de gehuurde auto mogelijk. De snelwegen verbinden de grote steden Stockholm, Göteborg en Malmö met elkaar. Dit is perfect als u de verschillende steden met een huurauto wilt zien. De tolbrug Öresund verbindt Denemarken en Zweden met elkaar. De beste manier om Zweden te doorkruisen is met een huurauto op de hoofdwegen. Deze hebben een extra inhalen rijstrook, waarmee u uw bestemming snel met een huurauto kunt bereiken.

Driveboo Tip:

Vergeet niet de lichten van uw huurauto aan te doen. In Zweden is licht verplicht!