Auto huren in Zambia

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Zambia: Onderweg in het "Wilde Hart van Afrika".

Verheug u op een onvergetelijke reis door Zambia met een huurauto. Hier ervaart u het authentieke Afrika met spannende culturen en een unieke dierenwereld. Neem een ervaren gids mee, stap in uw huurauto en verken het adembenemende landschap in uw eentje. U kunt het juiste voertuig vinden bij Car RentalCheck. Vergelijk gewoon de aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven en boek uw droomauto tegen de beste prijs.

Met een huurauto door Zambia

Met een huurauto door Zambia

Waar kan ik een auto huren in Zambia?

In Zambia vindt u autoverhuur in de hoofdstad Lusaka en in de steden SolweziLivingstone, Chingola, Kitwe en Ndola. Als alternatief kunt u uw gewenste huurauto direct na aankomst op een van deze luchthavens in Zambia ophalen:

Driveboo Tip:

Haal uw huurauto direct na aankomst op bij een van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Zo kunt u uw vakantie in Zambia mobiel beginnen vanaf het eerste moment.

Bezoek de nationale parken met een huurauto

Kafue Nationaal Park

Het Kafue National Park is een echte geheime tip in Zambia, waar niet veel toeristen verdwalen. Dus als u het wild van Zambia in alle rust wilt observeren, dan is het Kafue National Park de perfecte plek. Nijlpaarden, vogels en olifanten zien drinken. Hier ervaart u het echte Afrika!

Noord-Luangwa Nationaal Park

Het North Luangwa National Park staat bekend om zijn opwindende wandelsafari's. Verlaat de huurauto en volg de leeuwen, zebra's en vele andere diersoorten met een ranger te voet. Uw dorst naar avontuur is hier gegarandeerd bevredigd.

Zebra's in Zambia

Zebra's in Zambia

Meer nationale parken de moeite van het bekijken waard
  • Liuwa Plain National Park
  • Sioma Ngwezi Nationaal Park
  • Nationaal Park Lower Zambezi National Park
  • Nyika Nationaal Park
  • Nsumbu Nationaal Park

Met de huurauto naar de Victoria watervallen in Zambia

Als u in Zambia bent, moet u zeker een bezoek brengen aan de Victoria Watervallen. De beroemde watervallen liggen tussen Livingstone en Victoria Falls op de grens met Zimbabwe en zullen u de adem benemen. Een absolute aanrader op een reis naar Zambia!