Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Wuppertal

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Wuppertal
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Wuppertal

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Wuppertal bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 07.05 - 14.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Wuppertal: Onderweg met de huurauto

Gezicht op Wuppertal

Ontdek Wuppertal met de goedkope huurauto

Ontdek Wuppertal in Noordrijn-Westfalen met uw huurauto. De indrukwekkende stad heeft een veelheid aan interessante bezienswaardigheden. Biedt ontspannende groene ruimten en gevarieerde excursiebestemmingen. Wees slim en vergelijk de beste aanbiedingen voor uw autohuur in Wuppertal op voorhand. Met MietwagenCheck boekt u eenvoudig, transparant en veilig. Wij werken samen met de beste autoverhuurbedrijven om de juiste auto voor u te vinden.

Een auto huren in Wuppertal: Stations van de autoverhuurders

Vertrek op de luchthaven van Düsseldorf

Haal uw auto op bij de luchthaven van Düsseldorf of Essen

Kies tussen onze handige afhaallocaties. Voorbij Wuppertal heeft u vele mogelijkheden tot afhalen. Als u met het vliegtuig wilt aankomen, kunt u het beste naar de luchthaven van Düsseldorf (DUS) gaan. Natuurlijk kunt u uw geboekte huurauto ook direct op de luchthaven afhalen. Er zijn hier ook talrijke autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd. Vanaf de luchthaven van Düsseldorf is het 30 minuten rijden naar Wuppertal.
De luchthaven Essen/Mühlheim (ESS) is ook per vliegtuig bereikbaar. De luchthaven Essen/Mühlheim ligt op slechts 45 autominuten van Wuppertal.

Ontdek Wuppertal zelfstandig en flexibel met een huurauto

De wereldberoemde zweefbaan van Wuppertal

Op naar de wereldberoemde zweefbaan in Wuppertal

Er is veel te zien in Wuppertal en dus is het aanbod van bezienswaardigheden in Wuppertal zeer divers. Er is voor elk wat wils. Met een huurauto bent u onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u uw dagelijkse routine vrij en flexibel plannen. Met een huurauto kunt u gemakkelijk de verschillende bezienswaardigheden en excursiebestemmingen van deze prachtige stad bereiken. Ook kunt u diverse souvenirs, koffers, tassen en dergelijke meenemen. Natuurlijk is de huurauto ook de moeite waard voor zakenreizen in Wuppertal en omgeving.

Bestemmingen in NRW Wuppertal:

Bestemming van de excursie Afstand tot Wuppertal Reistijd vanuit Wuppertal
Keulen 53 km 52 minuten
Düsseldorf 33 km 41 minuten
Bonn 80 km 1:05 uur
Aken 112 km 1:23 uur

Mietwagen Wuppertal: Ontdek de bezienswaardigheden

Kasteel Lüntenbeck

Beuschen het kasteel Lüntenbeck, ook bekend als "Haus Lüntenbeck". Dit is een voormalige waterburcht, die vandaag de dag een van de oudste gebouwen in Wuppertal is. Het kasteel van Lüntenbeck was een zogenaamd "Festes Haus" en een van de twaalf landhuizen van het kantoor in Solingen. De indeling van het kasteel is grotendeels onveranderd gebleven. Vandaag de dag worden het kasteel en zijn terrein gebruikt door verschillende dienstverlenende bedrijven. Het kan echter zonder meer op afspraak worden bezocht. Hoe kom ik bij kasteel Lüntenbeck? U vindt het kasteel als u met uw huurauto naar het westen van Wuppertal rijdt, naar het district Vohwinkel. Het prachtige gebouw is gelegen in een prachtig bos, de "Tescher Busch".

Van het Heydt-museum

Het Von der Heydt Museum is ook een excursie met de huurauto waard. Hier kunt u een buitengewone kunstcollectie van de hoogste orde verwachten. Ontdek de meest uiteenlopende, wereldberoemde kunstwerken, die afkomstig zijn uit de Nederlandse schilderkunst en de 19e eeuw. Geniet van kunstwerken van Franz Marc, Pablo Picasso, Claude Monet en vele andere gerenommeerde kunstenaars. Het museum is een van de belangrijkste kunstlocaties in Duitsland en internationaal bekend. In het Von der Heydt Museum richt de tentoonstelling zich op het expressionisme, het impressionisme en de jaren twintig. Ongeveer 500 sculpturen, 3.000 schilderijen en 3.000 grafische vellen worden in het kader van wisselende tentoonstellingen aan het publiek gepresenteerd. Omdat het museum gunstig gelegen is in Wuppertal-Elberfeld, is het gemakkelijk te bereiken met een huurauto.

Kindermuseum Wuppertal

Een ander groot aanbod - vooral voor de kleintjes - is het Kindermuseum in Wuppertal. Hier ontdekt u samen met uw kinderen meer dan 1000 verschillende meesterwerken die door kinderen uit de hele wereld zijn gemaakt. Het Kindermuseum in Wuppertal heeft ook een collectie van meer dan 100 interessante geluidsobjecten die u zelf kunt uitproberen en die door schoolkinderen zijn gemaakt. Als u zin heeft om zelf te bouwen, vindt u hier de beste tips. Het culturele aanbod is hier echt de moeite waard. Een bezoek aan het kindermuseum is op elk moment van het jaar en in elke weersomstandigheid de moeite waard.

Excursiebestemmingen: Aanbiedingen in Wuppertal in Noordrijn-Westfalen

Krokodil in de dierentuin van Wuppertal

Krokodil in de dierentuin van Wuppertal

Naast de diverse, gunstig gelegen bezienswaardigheden is het ook de moeite waard om de talrijke aanbiedingen van excursiebestemmingen met een huurauto te verkennen. Verken de spannende excursiebestemmingen in Wuppertal flexibel met een huurauto. De Wuppertal Zoo is een van de oudste en mooiste dierentuinen in Duitsland en daarbuiten. Welke dieren zijn er in de dierentuin van Wuppertal? U vindt er onder andere olifanten, tijgers, leeuwen, ijsberen, wolven en beren. Er is ook een "JuniorZoo" met alle boerderijdieren. Is de Botanische Tuin in Wuppertal een bezoek waard? Ga ook naar de prachtige Botanische Tuin van de stad Wuppertal. Dit grenst aan de beroemde Ellersche Villa. De beroemde Elisenturm is hier ook te vinden. Bewonder de verschillende planten en ontspan van uw tour. Ontspanning vindt u in het Waldfriedense beeldenpark. Dit park is ontworpen door de internationale kunstenaar Tony Cragg.

Excursiebestemmingen in Wuppertal en omgeving in één oogopslag:

  • De dierentuin van Wuppertal
  • De botanische tuin van de stad Wuppertal
  • De Ellersche Villa
  • De Elisenturm
  • Het Waldfrieden-sculpturenpark

Mietwagen Wuppertal: Huur een auto voor een redelijke prijs

Vooruitzichten voor Keulen

Op naar Keulen en andere steden in NRW

Voor uw sightseeing tour in Wuppertal vindt u een breed aanbod aan huurauto's tegen de beste prijs. Of het nu gaat om een kleine stadsauto, een ruime gezinsauto of een luxere uitvoering: de aanbiedingen en voertuigcategorieën van onze partners zijn veelzijdig.

Is het de moeite waard om een auto te huren in Wuppertal? U kunt de huurauto in Nordrhein-Westfalen zowel zakelijk als privé gebruiken. Dit bespaart u taxiritten en u beslist spontaan wanneer uw reis begint. Als u een rondrit door Noordrijn-Westfalen wilt maken, is een huurauto ook een goede keuze.

Wilt u uw huurauto inleveren bij een ander station dan het verhuurstation? Geen probleem met de eenrichtingsverhuur: U hoeft alleen maar bij de reservering het gewenste afgiftepunt aan te geven. De tijdsbesparing zal de moeite waard zijn.

Driveboo Tip:

U heeft uw huurauto al geboekt, maar er kwam onverwacht iets tussen? Dit is ook geen probleem. Profiteer gewoon van ons aanbod van gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huur. Daarnaast bieden wij u een TÜV-gecertificeerde beveiliging, zodat u er absoluut zeker van kunt zijn dat u uw huurauto risicoloos boekt.

Autoverhuur Wuppertal: De teruggave

Huurauto: acceptatie en ophaling gemakkelijk gemaakt

Huurauto: acceptatie en ophaling gemakkelijk gemaakt

Het inleveren van uw huurauto is eenvoudig. Wanneer u uw huurauto inlevert bij het plaatselijke autoverhuurbedrijf, volgt u gewoon de voorwaarden die in de huurvoorwaarden staan vermeld. Het maakt niet uit of u uw huurauto op het vliegveld op het treinstation of op een van de stations in en rond Wuppertal wilt inleveren, plan voldoende tijd in.

Waarop moet ik letten bij het inleveren van de huurauto?

  • Terugkeerplaats
  • Terugkeer tijd
  • Teruggavedatum
  • Retour station

Conclusie voor een huurauto in Wuppertal

Vrienden vergelijken prijzen op MietwagenCheck

MietwagenCheck vergelijkt de beste aanbiedingen

Start zelf een prijsvergelijking en overtuig uzelf van de gunstige aanbiedingen van onze partners. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u Wuppertal en zijn vele hoogtepunten in uw eigen tempo ontdekken. Wees slim en bespaar jezelf tijd en geld.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat