Auto huren in Wit-Rusland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Verover Wit-Rusland met een huurauto

Uitzicht over Minsk, Wit-Rusland

Uitzicht over Minsk, Wit-Rusland

Wit-Rusland staat misschien niet bovenaan de reislijsten van veel mensen, maar het land heeft meer te bieden dan je zou denken: kastelen, musea, parken en nog veel meer. Een huurauto is de meest comfortabele manier om te reizen in Wit-Rusland. Aarzel niet om een bezoek te brengen aan ons autoverhuur Check portaal om uw perfecte autohuur in Wit-Rusland voor uw vakantie te boeken.

Waar kan ik een auto huren in Wit-Rusland?

Als u uw huurauto al van thuis uit boekt, kunt u deze direct in Wit-Rusland ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven. U heeft de keuze om hem direct na aankomst op Minsk International Airport (MSQ) op te halen of op een station op een van deze locaties:

Driveboo Tip:

Het is het beste om een volledige uitgebreide verzekering af te sluiten zonder eigen risico voor uw huurauto. Op deze manier bent u volledig gedekt in geval van schade en kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Wit-Rusland.

Welke hoogtepunten zijn er te bewonderen in Wit-Rusland?

In Wit-Rusland wachten talloze bezienswaardigheden om door u ontdekt te worden. Stap in uw huurauto en bezoek alle hoogtepunten die op uw individuele reislijst staan. Wat vindt u bijvoorbeeld van de volgende bezienswaardigheden?

Kasteel Niasviszh in Wit-Rusland

Kasteel Niasviszh in Wit-Rusland

  • Kasteel Mir
  • Nyasvish kasteel
  • Naratsch
  • Wit-Russisch groot patriottisch oorlogsmuseum in Wit-Rusland
  • Belovezhskaya Pushcha Nationaal Park
  • Severn Valley
  • Muziejny Komplieks Dudutki
  • Nationale Bibliotheek van Wit-Rusland

Ontdek spannende steden buiten Wit-Rusland met een huurauto

Ontdek andere spannende steden buiten Wit-Rusland met een huurauto. Wat dacht u van een bezoek aan Litouwen, Polen of Oekraïne? Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u uw reis individueel regelen. In de volgende tabel vindt u een aantal spannende steden en hun afstand tot Minsk International Airport.

stadje Afstand van MSQ Reistijd van MSQ
Vilnius 230 km 2 uur 50 min.
Kiev 580 km 6 uur 35 min.
Kaunas 325 km 3 uur 45 min.
Warschau 580 km 6 uur 30 min.
Lublin 555 km 6 u 15 min.