Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Wismar

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor Wismar
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Wismar

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Huurauto Wismar: Ontdek Mecklenburg-Vorpommern

Haven in Wismar

Wismar, de Hanzestad aan de oostkust van Mecklenburg-Vorpommern, zal uw slogan "Economie, Wetenschap, Werelderfgoed en de Zee" zeker waarmaken. Wandel tussen de gotische monumenten van de oude stad naar de "Oude Haven", neem een kijkje in het Technisch Staatsmuseum en bezoek zeker een van de vele kerken in de UNESCO-werelderfgoedstad. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om alle autoverhuuraanbiedingen van kleine auto's tot familiebusjes te vergelijken en de huurauto die het beste bij u past in een mum van tijd online te boeken. Het charmante stadje Wismar met zijn muzikale klassiekers, het havenfestival en vele andere vrijetijdsactiviteiten wachten op u.

De juiste huurauto boekenMenu-Entry

Wismar-stad

Als u heeft besloten om een huurauto online te boeken, of u weet niet zeker of een huurauto wel de juiste is voor uw reis, dan willen wij u eraan herinneren dat u de reeds geboekte huurauto tot 24 uur voor aanvang van de reis gratis kunt annuleren. Daarom is het beter om eerder te boeken, zodat u nog steeds voldoende keuze heeft aan huurauto's. Hiervoor kunt u eenvoudigweg de belangrijkste treinkarakteristieken en -diensten op onze site filteren. Geef in ieder geval ook een extra chauffeur aan als u niet alleen reist, zodat u en uw reisgenoot om beurten kunnen rijden en niet alleen de hele tijd voor het stuur moet zitten. Als u toch besluit de huurauto te annuleren, stuur ons dan gewoon een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de" en neem 72 uur voor de verhuur telefonisch contact met ons op, zodat wij de huurauto voor u zonder problemen en gratis kunnen annuleren.

Contante storting of creditcard? Belangrijke feiten over de huurauto Wismar

Helaas werkt het huren van een auto in Duitsland niet zonder een creditcard, hoewel hier en daar zeer kleine autoverhuurders een uitzondering maken. Zorg er daarom voor dat u bij het huren van een auto over een geldige creditcard met voldoende geld beschikt. De bestuurder van de huurauto en de creditcardhouder moeten identiek zijn. Als u de huurauto op een later tijdstip onbeschadigd inlevert, wordt de betaalde waarborgsom uiteraard teruggestort.

Defecten of krassen op de auto?

Weg met auto in Wismar

Meestal zijn de huurauto's van de autoverhuurbedrijven in een goed onderhouden staat, zodat er meestal geen gebreken zijn om over te klagen. Als uw auto echter een krasje heeft wanneer u hem ophaalt, is het raadzaam om helemaal niet met het voertuig weg te rijden, maar om de medewerker van het autoverhuurbedrijf te informeren over het defect en het op te nemen op een foto met uw smartphone. Indien mogelijk zal uw autoverhuurbedrijf u een andere auto aanbieden, of een aantekening maken. De situatie is anders als je een paar kilometer hebt afgelegd en opeens alle waarschuwingslichten gaan branden. Zoek in dit geval naar de dichtstbijzijnde halte en informeer uw autoverhuurbedrijf over het defect dat zich heeft voorgedaan. Zij sturen de pechhulp direct naar u toe of sturen een medewerker met een vervangende auto. In geen geval mag u echter zelf proberen deze gebreken te verhelpen of op eigen gezag naar een autoreparatiewerkplaats rijden.

Met de huurauto naar de mooiste bezienswaardigheden van WismarMenu-Entry

Stad Wismar met stadhuis

Stad Wismar met stadhuis op de achtergrond

Of het nu Fürstenhof, Lindengarten of Schabbellhaus is, met een huurauto bereikt u de mooiste bezienswaardigheden van Wismar in een mum van tijd. Bezoek het voormalige huis van de aartsdiaken, gebouwd in 1450, neem een kijkje in het bakstenen gebouw "Alter Schwede" (Oude Zweed), gebouwd in 1380 en vergeet niet een van de stadskerken te bezoeken, die tot de belangrijkste architectonische monumenten van de Noord-Duitse baksteengotiek behoren. Maar ook de gebouwen rond de oude haven, zoals de "Wassertor", de laatste van wat vroeger vijf stadspoorten waren, of de "Grube", een van de oudste kunstmatig aangelegde waterlopen in Duitsland, die diende als reservoir voor brandwater, zijn een bezoek waard.

Bezienswaardigheden in Wismar voor je to-do lijst:

Waterkunst Wismar

Waterkunst Wismar

 • Nikolai-kerk
 • Kerk St. Georgen
 • Oude Haven
 • Museum van de stedelijke geschiedenis van de Hanzestad Wismar
 • Werelderfgoedhuis
 • Ziekenhuiskerk van de Heilige Geest
 • PhanTECHNIKUM
 • Prinselijke rechtbank
 • Oude watertoren
 • Stadhuis Wismar

Met de huurauto in Wismar naar mooie kerken en kloostersMenu-Entry

Excursiebestemmingen vanuit Wismar Afstand Duur met de huurauto
Bosjesmannenkasteel ongeveer 23 kilometer ca. 27 minuten
Kasteel Kalkhorst ongeveer 32 kilometer ongeveer 37 minuten
Großdolmen (bij Rerik) ca. 37 kilometer ca. 36 minuten
Kasteel Schwerin ongeveer 45 kilometer ca. 36 minuten
Rehna-klooster ongeveer 48 kilometer ongeveer 33 minuten
Klooster Zarrentin ongeveer 68 kilometer ca. 1 uur
Mariakerk in Wismar

Gotische kerk van de Maagd Maria in Wismar

Germanen, Slavische Obodrieten, Denen, Zweden en zelfs de troepen van Napoleon - Wismar, de Hanzestad aan de gelijknamige baai, kunnen terugblikken op een bewogen geschiedenis. Neem uw huurauto mee op een historische ontdekkingsreis tussen kasteel Schwerin en de prachtige protestantse Sint-Janskerk in Rerik, maak op de terugweg een stop bij de megalithische graven en bezoek het Bothmer kasteel, het grootste bewaard gebleven barokke complex in Mecklenburg-Vorpommern. Als u graag achter het stuur van uw huurauto zit en geniet van de rit door het platteland, kunt u ook de goed onderhouden wegen naar Doberan naar de Doberan-kathedraal of de Ratzeburger kathedraal nemen.

Huur een auto Wismar: het hele jaar door de moeite waard om te zienMenu-Entry

Oostzee-oases, warm zacht zand en blauw-wit gestreepte strandstoelen nodigen uit om nog voor het zomerseizoen te blijven. Neem uw huurauto van Wismar om de Baltische Zeekust te verkennen, neem een pauze wanneer u wilt stoppen bij een van de mooie restaurants of kom hier in het voorjaar of het najaar en geniet van de eenzaamheid van de bijna verlaten stranden. Maar Wismar is ook in de winter een bezoek waard, wanneer de schaatsbanen en de kerstmarkten u uitnodigen om te blijven hangen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat