Auto huren in Tsjechië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Tsjechië: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur in Tsjechië: huur een auto

Vergelijk het aanbod van autoverhuurbedrijven in Tsjechië online en boek een goedkope huurauto. Tsjechië is rijk aan cultuur, natuurschoon en geschiedenis. Jaarlijks bezoeken zo'n zes miljoen toeristen het land. Vooral Praag, de hoofdstad van Tsjechië, wordt door veel stadstoeristen bezocht. Neem een huurauto en verken Tsjechië op eigen gelegenheid. U vindt het juiste voertuig op MietwagenCheck.

Wij wensen u een prettige en veilige reis met uw huurauto en veel plezier in Tsjechië!

Gezicht op Praag, Tsjechische Republiek

Gezicht op Praag, Tsjechische Republiek

Autoverhuur Tsjechië: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

U vindt autoverhuurbedrijven in Tsjechië op de volgende locaties:

Ontdek de hoogtepunten van de Tsjechische Republiek met een huurauto

Onderweg in de straten van Praag

Onderweg in de straten van Praag

Als u met een huurauto in Tsjechië reist, kunt u flexibel en zelfstandig naar alle gewenste bestemmingen rijden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende bezienswaardigheden:

  • St. Vituskathedraal
  • Praagse stadhuisklok
  • Wenceslasplein
  • Sedletz Ossuarium
  • Danshuis

Tsjechië - een land met cultuur, natuurschoon en geschiedenis

Hoewel het openbaar vervoer netwerk goed ontwikkeld is, bent u flexibeler met een huurauto in Tsjechië. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld een uitstapje te maken naar de stad Pilsen, die vooral bekend is om zijn brouwerij. Met een huurauto kunt u ook gemakkelijk het binnenland in rijden en genieten van de bohemienachtige keuken. De bestuurder van de huurauto kan echter beter niet het heerlijke sterke bier proberen, want in Tsjechië geldt het nulalcoholgehalte. U moet er ook voor zorgen dat u uw huurauto niet op straten met gele doorlopende lijnen parkeert, omdat parkeren daar verboden is.