Huurauto Sylt

Huurauto Sylt vanaf 24 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Sylt

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Volkswagen Up! of gelijkwaardig
Volkswagen Up!
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 27 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Volkswagen Up!
vanaf 24 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 25 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Opel Astra of gelijkwaardig
Opel Astra
vanaf 27 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Skoda Scala 5dr A/C
vanaf 35 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Opel Astra
vanaf 27 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Skoda Scala 5dr A/C
vanaf 32 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Opel Insignia of gelijkwaardig
Opel Insignia
vanaf 33 €/dag
Minibus
bijv. Volkswagen Golf Estate of gelijkwaardig
Volkswagen Golf Estate
vanaf 29 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Volkswagen Sharan of gelijkwaardig
Volkswagen Sharan
vanaf 101 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Volkswagen T6 of gelijkwaardig
Volkswagen T6
vanaf 147 €/dag
SUV
bijv. Volkswagen Tiguan of gelijkwaardig
Volkswagen Tiguan
vanaf 68 €/dag
Cabrio
bijv. Mini Cooper Convertible of gelijkwaardig
Mini Cooper Convertible
vanaf 115 €/dag
Premium klasse
bijv. Audi A6 of gelijkwaardig
Audi A6
vanaf 84 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Morgen: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Ontdek Westerland en Sylt met een huurauto

Sylt is het meest populaire Noord-Friese eiland in Duitsland. Met bijna 20.000 inwoners is het ook de grootste. Het unieke duinlandschap en de beroemde flair van Westerland hebben een bijzondere aantrekkingskracht op vakantiegangers en bezoekers. De goede wegen van het eiland nodigen uit tot uitgebreide verkenningen per huurauto. Via MietwagenCheck vindt u de beste aanbiedingen voor autoverhuur op Sylt met prijsvergelijking en directe boekingsmogelijkheden!

In de herfst door SyltMenu-Entry

Lanfschadt op Sylt met de auto

Zodra de zomer langzaam weggaat en de temperaturen langzaam, of zelfs snel weer dalen, wil men zich alleen nog maar binnen onder een dikke deken verstoppen. Maar op Sylt is zoiets uit den boze. Zelfs in de herfst kun je hier veel meemaken, je moet je gewoon heel dik inpakken. Op dit moment is de vakantie weer voorbij, wat betekent dat er minder mensen reizen, zodat Sylt niet meer vol zit met toeristen. Vooral in de nazomer, wanneer de temperaturen nog vrij hoog zijn, heb je nog steeds het gevoel dat je in de zomer zit. Met een beetje geluk kun je dus nog steeds gaan zwemmen in de Noordzee en wat zon krijgen. In oktober is het dan zeker te koud om te baden, maar je kunt wel andere sporten beoefenen. Je kunt er wandelen, wandelen en fietsen. Van eind september tot begin oktober vindt in Westerland het beroemde Windsurfwereldkampioenschap plaats, dat u kunt meemaken. Natuurlijk kunt u ook een pauze nemen van het koude weer en een dag in een zwembad doorbrengen om de avond af te sluiten in een café of bar. Met een huurauto kunt u ook in de herfst het eiland rondreizen, zodat u het hele eiland op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Wat is de beste manier om een huurauto te huren op Sylt?

Strand en brug in Sylt

Er zijn tal van autoverhuurders op Sylt, die voornamelijk rond het station Westerland en rond het vliegveld Sylt zijn gevestigd (GWT). Kies gewoon de locatie die het beste bij uw reisplannen past. Als u met het vliegtuig naar Sylt reist, wacht u direct bij de terminal een ruime keuze aan aanbieders. De diversiteit aan aanbieders zorgt ervoor dat er op Sylt voldoende huurauto's beschikbaar zijn voor elke behoefte en categorie . Dankzij MietwagenCheck kunt u een gedetailleerd overzicht krijgen van de beschikbare auto's van alle aanbieders. Vergelijk de prijzen en bespaar uiteindelijk!

Huurauto Sylt: Waar mag de huurauto geparkeerd worden?

Strand in Sylt

Door de populariteit en de grote drukte heeft de bevolking van Sylt vaak te kampen met overvolle parkeerplaatsen. Daarom kan parkeren op Sylt duur zijn, als niet bekend is hoe. Daarom is het beter om niet aan de kant van de weg te parkeren. Pas in maart 2017 werden de parkeertarieven in Westerland verhoogd bij parkeerautomaten voor parkeren langs de weg. Het is daarom belangrijk om deze parkeerplaatsen te vermijden en te parkeren in officiële parkeergarages en parkeergarages. De tarieven zijn beduidend lager. Buiten de stad vindt u tal van parkeerplaatsen op de populaire hotspots.

Moet ik een borgsom betalen?

Huizen en vuurtoren op Sylt

Of u een borgsom moet betalen hangt af van het soort verzekering dat u kiest en van uw verhuurder. In de meeste gevallen wordt van u verwacht dat u een borgsom betaalt. De hoogte van de aanbetaling is ook afhankelijk van verschillende factoren. Sommige aanbieders rekenen over het algemeen een aanbetaling aan de eerste klant, ook al is er gekozen voor een"volledig dekkende verzekering zonder eigen risico". Anderen rekenen hogere stortingen voor hogere waarde autotypen. Als er geen complicaties zijn tijdens de huurperiode, wordt de borg teruggestort op de creditcard. In de meeste gevallen moet de creditcardhouder ook de chauffeur zijn, dus u moet een creditcard meenemen met uw naam en voldoende dekking.

Huurauto Sylt: Tanken

Bijtanken op Sylt is over het algemeen geen probleem. Hoewel het aanbod van benzinestations niet echt overvloedig is, is het eiland klein genoeg om een benzinestation te vinden, zelfs met een bijna lege tank. Helaas zijn de benzine- en dieselprijzen op Sylt iets hoger dan op het vasteland. Als u voor langere tijd onderweg bent op het eiland, kan het de moeite waard zijn om uw bus op een dag te vullen met goedkopere benzineprijzen.

Panorama van Sylt

Met wie kan ik in noodgevallen contact opnemen?

Op de Duitse wegen is ADAC een uitstekend aanspreekpunt voor kleine storingen of problemen. Als een nooddienst in uw verzekeringspakket is inbegrepen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw verhuurder. In geval van ongelukken moet natuurlijk de politie worden gebeld. Als u gewond raakt, moet u de plaatselijke hulpdienst verwittigen en een ambulance bellen.

Noodsituatie Telefoonnummer
Politie 110
Brandweer 112
Pechverhelping ADAC 0 180 2 22 22 22
Auto op Sylt
Auto op een weg in Sylt

Ontdek Sylt met een huurauto

Een huurauto is de perfecte metgezel voor een bewogen vakantie op Sylt. Het is fantastisch om langs de kustwegen achter de duinen te rijden en de stranden te ontdekken. Er zijn tal van parkeerplaatsen op het eiland op populaire startpunten voor wandelingen en de meest bekende bezienswaardigheden. Als u een rondreis plant, bijvoorbeeld naar Denemarken of Sleeswijk-Holstein, kunt u het eiland ontspannen verlaten met de autotrein of de veerboot. Praat van tevoren met uw autoverhuurbedrijf, vooral als u van plan bent om naar het buitenland te reizen.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders